אמ...

I LOVE ROK

New member
אמ...

לקחתי את זה מפורום לא זוכרת את השם שלו.. קיצר תענו עם בא לכם.. 1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - 4. הראפ הכי טוב הוא...- 5. שיר ילדות לא נשכח: 6. הלהקה הכי טובה-עברי- 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - 13.מה המצב עד כה - 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - 17. הדיסק האחרון שקנית - 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - 20.הזמרת הכי כוסית - 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - המלחין/מחבר הכי טוב - 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - 23.שיר בצרפטית הכי טוב - 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- 28.מה אתם שרים במקלחת - 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה -

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה אימי!ולמה את לא עונה לי במסנג'ר??? 1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) -לאאאאאאאא!000000000000 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) -when you wishe upon a star מפינוקיו
.הורדתי השבוע..והאמתי יש עוד מלא..פשוט במקרה נתקלתי בזה שבוע שעבר
3. בבעד/נגד ראפ ישראלי -נגד
4. הראפ הכי טוב הוא...-אין כזה דבר..אבל אם כן..אז נאס..היחידי שאין לו קליפים פרובקטיביים כ"כ...
5. שיר ילדות לא נשכח:וואו....שאלה קשה....אמ....יש המון..לא עולה לי לראש.אמ...נראה לי השיר של פיל קולינס על קניה..והשירים של אקווה. 6. הלהקה הכי טובה-עברי-היהודים
7. הלהקה הכי טובה-לועזי- מקפליי
8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) -סליחה של מתי כספי,ו-nuter boy 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס-נגיד שמיקס.. 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת?הולכת ודועכת כמובן... 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 -90 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך -מולקו זה בכלל הרכב...וביירוק בהחלט מפחידה... 13.מה המצב עד כה -דיי עייפה,אבל בסדר
14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)-וואלה לא יודעת...נגיד ששל מטריקס רבילושנס,ושר הטבעות3 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה -עברית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין -הפרוייקט של עידן רייכל 17. הדיסק האחרון שקנית -room on the 3rd floor 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק -דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) -מלאני סי 20.הזמרת הכי כוסית -ג'ניפר לופז 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים-גירלז אאלאוד המלחין/מחבר הכי טוב -לא יודעת... 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד -לא יודעת.. 23.שיר בצרפטית הכי טוב -בצרפתית....? 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה -crazy in love 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא -לפעמים."אני יכול". 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן -5 colors in her hair או אייר הוסטס. 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש-לא איכפת לי 28.מה אתם שרים במקלחת -כלום..פעם את "עוד פעם אחת" של רינת גבאי. 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל -מקפליי 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)-כאילו שבאמת עקבתי כל השנים
31.-ה- שאלה מה היתה משנה במוזיקה -אמ........אם הבנתי את השאלה...אז פחות טחינות על שירי ראפ והיפ הופ..ופחות פרביקוטביה...

PunK RocK 1o1

New member
אני

. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - לא אוהבת. 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) -הרבה.. אני אוהבת שירי דיסני
3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - לא מעניין אותי.. אם אנשים אוהבים שישמעו אני לפחות לא שומעת.. 4. הראפ הכי טוב הוא...- אמריקאי 5. שיר ילדות לא נשכח: פיי מלא!! 6. הלהקה הכי טובה-עברי- מוניקה סקס.. 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- מקפליי, באסטד וסימפלאן 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - קשה קשה 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- אה?
10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? תלוי איזה.. 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 90!
12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - מכירה רק את ביורק 13.מה המצב עד כה - בסדר חחח 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- לא יודעת חחחח 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - אמממ לא נראה לי שיש עוד 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - אף פעם לא שמעתי מטרופולין אז עידן רייכל.. 17. הדיסק האחרון שקנית - אוי נראה לי גרין דיי חחחחח 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - תלוי 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - ג'רי 20.הזמרת הכי כוסית - לא יועת
21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים -לא אכפת לי חחחח המלחין/מחבר הכי טוב - פיי יותר מדי.. 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - למי אכפת? חחחחח 23.שיר בצרפטית הכי טוב - צרפתית?
24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - שוב יש כ"כ הרבה
25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - לא אוהבת חחחח 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן -באסטד או מקפליי.. זה יהיה נחמד[= 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- יש אנשים שעוד נהנים ממנו אז שיהיה להם בכיף 28.מה אתם שרים במקלחת - שיר שנדבקתי אליו באותו היום 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - מה ז"א?=| 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)-מה אני יודעת? כאילו שאני רואה את כל האירוויזיון
31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - את זה שכולם חושבים שפופ זה רק בריטני..

may90

New member
אני

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - פיכ הגועל לא מגיע למס' 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - הממ השיר שהפיה שרה לסינדרלה... באבאבידו וכל מיני כאלה
3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - מה שבא להם 4. הראפ הכי טוב הוא...- לא חולה על ראפ 5. שיר ילדות לא נשכח: הו הרבה במיוחד אלה של הסדרות כמו המומינים וכו' 6. הלהקה הכי טובה-עברי- הדג נחש אם כבר עברי 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- הווו מלא!!!!!!!!!!!!!11111111111שבע1111 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - I can't even think of words to match the way I'm feeling I don't even think a book can say enough for you I can only try my best to put it in a song I guess You try to speak I know you tell the truth If I could freeze our small amount of time together Then we could make believe this world would never end Unfortunately truth is cold, so you stay young while I get old But always know I'm your best friend מושלם! 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- הממ לא יודעת?:| 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? משתפרת 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - אם אני חייבת לבחור מהם אז נלך על 90 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - אממ לא מכירה את הראשונה ומביורק אני מפחדת אז נגיד כן 13.מה המצב עד כה - אממ מה? 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- השירים של אמריקאן פאי ^^ 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - אנגלית ורק אנגלית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - נגיד עידןרייכל 17. הדיסק האחרון שקנית - לא זוכרת בוהו 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - ג'רי 20.הזמרת הכי כוסית - כריסטינה 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - גיים בוייז XDD המלחין/מחבר הכי טוב - מי שמחבר ללהקות שאני אוהבת 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - ניחא 23.שיר בצרפטית הכי טוב - Le casse de Brice אם רק תשמעו או תראו את הקליפ אתם בוכים מצחוק XD 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - to the end של מיי כמיקל 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - איכ 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - for fionaשל נו יוז פור א ניים 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- הוא אחלה הוא 28.מה אתם שרים במקלחת - לא שרה 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - אמריקאן היי פיי-הם לא כ-א-ל-ה מפורסמים 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- אממ לא יודעת 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - שלא יהיו חראות כמו רוני וכאלה

amm.. me?

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - אממ מינוס 865,234,567,456,322,47 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) -זה של מלך האריות..אין דה ג'ונגל אולי? 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - נגד! בעע! 4. הראפ הכי טוב הוא...- של אמינם..דה ריל שיידי
5. שיר ילדות לא נשכח: אלוהים שלי/עוזי חיטמן 6. הלהקה הכי טובה-עברי- none 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- sinple plan
8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - (דה) grow up- s"p כי הם מתאימים לי בול 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- wtf? 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? משתפרת 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 90 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - מי אלה?
13.מה המצב עד כה - אה..כיף..חופש! 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- טיטאניק 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - אנגלית.. 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - מטרופולין! 17. הדיסק האחרון שקנית - סטיל נוט גטינג אני..ס"פ 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - מה? 20.הזמרת הכי כוסית - אני נוטה לא לחשוב על בנות כוסיות 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - סליפ נוט! ומהר! המלחין/מחבר הכי טוב - עוזי חיטמן 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - אפחד! אפעם! 23.שיר בצרפטית הכי טוב - צרפטית?נחמד...לס מואה טמה (אין לי סבלנות לאנגלית) 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה -"ולפעמים החגיגה נגמרת..כיבוי אורות..." 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - לאוהבת עזבו אותי! 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - נשו של גרין דיי/סימפל 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- מה אכפת לי? 28.מה אתם שרים במקלחת - לא שרה 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - ל..בונו! הוא יתרום אותם או משו... 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- ארווזיון הא? 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה? הייתי מבטלת את המזרחית...מהר!

לא נמאס לך לעשות שאלונים?../images/Emo3.gif

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - בעעעעעעע 3498769543867- 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - של מולאן...שכחתי את שמו 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - לא אוהבת מוזיקה ישראלית בכלל. 4. הראפ הכי טוב הוא...- יאק, ראפ
5. שיר ילדות לא נשכח: אממממ לוזוכרת.. 6. הלהקה הכי טובה-עברי- אין 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- מקפליי, דה. 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - וואו, המון. במיוחד יוב גאט אה פרינד 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- אקפלה 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? קצת דועכת.. 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 2000 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - מי אלה בכלל? 13.מה המצב עד כה - ב"ה 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- סיפור אהבה בלתי נשכח! 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - רק אנגלית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - עידן רייכל!
17. הדיסק האחרון שקנית - בריטני- אוסף להיטים 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - מלאני סי, הכי מוכשרת. 20.הזמרת הכי כוסית - הרבה.....בריטני ודלתא גודרם. 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - בלו...אבל זה לא כ"כ רלוונטי עכשיו. המלחין/מחבר הכי טוב - טום!
22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - למי אכפת מהם? 23.שיר בצרפטית הכי טוב - לא מכירה 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - ממעמקים של עידן רייכל
25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - יאק 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - יור ביוטיפול 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- הוא לא היה צריך להיות זמר בכלל 28.מה אתם שרים במקלחת - חח מלא שירים 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - לאדעת 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- השקט שנשאר!
31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - אממ כלום

I LOVE ROK

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo186.gif

זה משעמום בלבד! ואלה אממ...המחשב שלי התפגר(כרגיל)אז אני יענה פחות(כרגיל)! ואל תשאלו מה קשורים הסמיילים! 1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - מה זה?(לא תודה!) 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) -אממ...לא זוכרת! 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי -פאק אופ טוטלי! 4. הראפ הכי טוב הוא...-קיים בכלל כזה? 5. שיר ילדות לא נשכח:אממ....באנגלית לימי הולדת אתם מכירים לא..? 6. הלהקה הכי טובה-עברי-אממ...(לא קיימת!) 7. הלהקה הכי טובה-לועזי-וואוו יש אמון...mcfly,McR,Blink 182,Sem 41 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - McR- The Ghost Of You 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס-מטאל רוק ופאנק בלי קשר למקפליי 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת?דועכת בעניין הראפ הזה רואים שהם מנסים להיות מטאלסטים וזה מעצבן! 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 -90 חדשני! 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - לא הם בסדר 13.מה המצב עד כה - מחורבן!!!!! 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)-טיטניק 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - (לועזי בלבד!!) 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - פאק על שניהם! 17. הדיסק האחרון שקנית -של-McR- ושל-Green Day- 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - סינגל 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - אין פחח...(McR ו- mcfly) 20.הזמרת הכי כוסית - איימי לי 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - גרליז הולד המלחין/מחבר הכי טוב - דני ג'ונס 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - מה זה מעניין אותי שתעבדו שניהם! 23.שיר בצרפטית הכי טוב -אפשר יותר שגיות?(לא קיים) 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה -McR- The Ghost Of You 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא -McFLY - Too Close for Comfort Music Control פחח...אבל הכי טוב! 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן -כול השירים של מקפליי ושל מיי קימקל רומאנס 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש-לפרוש בדחיפות!! 28.מה אתם שרים במקלחת -אממ... מקפללי מיי קימקל אממ..טאטו אמון.. 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל -לבאם השמן הזה הוא חייב לקנות סקט דחוףף המוער הזה שלו וגם חולצה!(אבל אני לא יביא לו!) 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)-טאטו!(לא משנה מה היה השיר!) 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה -את הראפרים דחוףף!מה הם חשים!?

M c F l y

New member
../images/Emo9.gif

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - אני פשוט שונאת מוזיקה מזרחית -100 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - REFLECTION ממולאן... 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - איכס.. כל ראפ אני נגד 4. הראפ הכי טוב הוא...- איכס... 5. שיר ילדות לא נשכח: המומינים... 6. הלהקה הכי טובה-עברי- שייגעצ 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- יש כ"כ הרבה... 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) -UNTITLED של סימפל.. 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- לא מבינה בזה סוריי.. 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? המוזיקה הישראלית הולכת ודועכת והלועזית משתפרת 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 80 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - לא מכירבה
13.מה המצב עד כה - מעולה 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- סיפור אהבה בחלתי נשכח 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - עברית אנגלית וספרדית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - עידן רייכל 17. הדיסק האחרון שקנית -X&Y 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - אין לי מושג מי אלה.. 20.הזמרת הכי כוסית - מדונה? 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - לא להקה.. רוני סופרסטאר ושרית חדד.. המלחין/מחבר הכי טוב - לאדעת 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - אף אחד מהם.. 23.שיר בצרפטית הכי טוב - אני מכירה רק אחד.. PAROLE 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - לאדעת? 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - הקרייזי פרוג נחשב אחד.? 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - אחד מהשירים של מקפליי 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- הוא מוכשר אבל לא ממש מתה על המוזיקה שלו.. 28.מה אתם שרים במקלחת - כלמיני 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - מקפליייי 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים) דיווה לה וידה 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - כלום.. NO MUSIC NO LIFE

bustedit

New member
../images/Emo118.gif

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - NOOOOOOO איכס בעע
!!!!!!!!! 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - "רפלקשיין"(השתקפות) מהסרט מולאן
3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - אנלא ממש שומעת מוסיקה ישראלית אז זה לא הכי משנה לי..
4. הראפ הכי טוב הוא...- ?! אמריקאי{?} 5. שיר ילדות לא נשכח: ממ..?! 6. הלהקה הכי טובה-עברי- שייגעצ 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- באסטדדדד
[דהה?!] ומקפליי
8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - !? 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- $#%$#* 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? תלוי.. אבל כעיקרון משתפרת.. אנלא הכי אוהבת שירים ישנים.. 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - נורא משנה.. 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - מי?!! 13.מה המצב עד כה - סבבה{?} 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- thunderbirds are go (היה לכן ספק לרגע?!) מתוך "כנפי הרעם" 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - אממ.. חוץ מאנגלית? אולי ספרדית{?!} וטיפה עברית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - עידן רייכל 17. הדיסק האחרון שקנית - לא קניתי.. 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק! 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. נראה לי איימי... או איך שלא קוראים לה.. נו הבלונדינית הזאת.. 20.הזמרת הכי כוסית - קלי קלארקסון!
ו.. בריטני.. [לא במצב הנוכחי..] 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - לוידעת.. המלחין/מחבר הכי טוב - ג'יימס בורן
חחחחח 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - ביחד 23.שיר בצרפטית הכי טוב - ?!!? 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - "טם טם טדם"...!? 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - לא סובלת טראנסים 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - sleeping with the light on כמובן או פשוט כל שיר של באסטד/מקפליי.. =] 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- לפתוח דף חדש! ג'קסון המלך
אם הוא יפרוש.. ממי ג'יימס יקבל השראה?!
28.מה אתם שרים במקלחת - BTHE של קלי קלארקסון חחחח חולה על השיר הזה
29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - ג'יימס
30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- dont you worry baby של יוסי אזולאי 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - שלא יהיה את כל הרוני סופרשיט ואלה..

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - 1
2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - עולם חדש באנגלית... מאלאדין 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - בעד... אינלי משו נגדם אני סתם לא אוהבת את זה 4. הראפ הכי טוב הוא...- אין כזה 5. שיר ילדות לא נשכח: בבאי
6. הלהקה הכי טובה-עברי- מממממ... לוידעת 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- באסטד
8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - לוידעת 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- מהההה??? 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? משתפרת 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - מממ... 60.. בגלל צלילי המוזיקה
12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - אם אני אדע מי אלה אני אחשוב 13.מה המצב עד כה - בסדר... 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- מממ של סיפור סינדרלה 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - ספרדית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - עידן רייכל 17. הדיסק האחרון שקנית - ROT3F ו-וונדרלנד 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - לוידעת 20.הזמרת הכי כוסית - בריטני 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - פיוו יש הרבה המלחין/מחבר הכי טוב - ג'יימס?
22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - ביחד 23.שיר בצרפטית הכי טוב - לא יודעת 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - מממממ 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - איכס 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - YEAR3000 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- לפרוש
28.מה אתם שרים במקלחת - את השיר האחרון ששמעתי 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - לאפח'ד 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- ממ... לוידעת 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - לא יודעת

cami love benja

New member
אממממ

שאלון נחמד
1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - איכסה !!!! 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) -אמממ המוזיקה שיש במלך האריות..מזה יפה תגידו .. בובספוג זה לא דיסני נכון? 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - נגד 4. הראפ הכי טוב הוא...- אני לא שומעת ראפ כך ש... 5. שיר ילדות לא נשכח: הופה הופה היי
6. הלהקה הכי טובה-עברי- לא אוהבת 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- מקפליי
8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) -
אין שמץ 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- מיקס? 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? בפופ היא משתפרת ברוק וכל השאר דועכת 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 90.. 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - כן? 13.מה המצב עד כה - בסדר תודה 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- בסרט של בובספוג השיר של אבריל
15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - שירים של המורדים בספרדית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - אף אחד.. 17. הדיסק האחרון שקנית - קניתי DVD של חברים.. 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - הבלונדה 20.הזמרת הכי כוסית - אבריל
21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - קולדפליי
המלחין/מחבר הכי טוב - טום
22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - לא זה ולא זה 23.שיר בצרפטית הכי טוב - אף פעם לא שמעתי.. 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - אני אתחתן ואני אחזיר תשובה 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - לא אוהבת 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - כל שיר מקפליי/דרייק בל 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- לפרוש ... 28.מה אתם שרים במקלחת - חח כלום 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - טום
30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- השקט שנשאר =] 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - הא?

shircherry

New member
שלי

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - 1... אם היה אפשר- 0 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) - לא ראיתי סרטי דיסני 3. בבעד/נגד ראפ ישראלי - אין דעה... לא אוהבת אותו גם ככה 4. הראפ הכי טוב הוא...- לא אוהבת ראפ... 5. שיר ילדות לא נשכח: שלושת המוסקיטרים!!! 6. הלהקה הכי טובה-עברי- סינרגיה או אאוטוויט... קשה לי להחליט 7. הלהקה הכי טובה-לועזי- קשה לי להחליט... המבחר הרבה יותר גדול 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - וואוו... אני בוחרת את השירים לפי הליריקס... זו באמת שאלה קשה עבורי 9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- אינסטרומנטל 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? לא משנה לי... העיקר שזה טוב 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - אין לי שמץ... קצת מכל דבר 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - מי?! 13.מה המצב עד כה - בסדר... 14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- ספיידרמן 2 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - אנגלית... אולי גם בצרפתית... תלוי 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - לא זה ולא זה 17. הדיסק האחרון שקנית - סימפל פלאן (למישהו יש מושג אם הדיסקים של ילוקארד וניו פאונד גלורי בארץ??????) 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - אף אחת 20.הזמרת הכי כוסית - קלי קלארקסון 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - אמממממממממ יש המון המלחין/מחבר הכי טוב - ג'יימס בורן כמובן!!! וטום! 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - לא אכפת... שונאת את שניהם 23.שיר בצרפתית הכי טוב - do you love me too של לורי 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - a moment like this של קלי קלארקסון 25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - לא אוהבת 26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן - because of you שלי קלארקסון 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- לפרוש 28.מה אתם שרים במקלחת - לא שרה... אף פעם לא הצלחתי 29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - יש להם מספיק כסף 30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)- לא אוהבת את השירים ששלחו לאירווזיון בכלל... 31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - את הטיניות... עלו לי על העצבים!!!

L u L i1

New member
אניייי../images/Emo9.gif

1. אוהבים מוזיקה מזרחית(דרגו מ1-10) - 0 2. השיר מסרטי "דיסני" שהכי אהבתם (צינו גם את הסרט) -של אלאדין
ועוד מלאאאא אני מתה על דיסני
3. בבעד/נגד ראפ ישראלי -
4. הראפ הכי טוב הוא...- לוידעת...לא שומעת ראפ
5. שיר ילדות לא נשכח: "ידיים למעלה על הראש, על הכתפיים אחת שתיים שלוש!"
6. הלהקה הכי טובה-עברי-שלישיית מה קשור
7. הלהקה הכי טובה-לועזי- באסטד ומקפליי 8. הלירקס היפה ביותר (/המילים בשיר) - ממ...לא זוכרת עכשיו
9. איזה שיר אתם מעדיפים בגרסאות כגון אקפלה, אינסטרומנטל או מיקס- אינסטרומנטל? 10.המוזיקה הולכת ודועכת או משתרפת? דועכת...:-\ 11.העדפה-מוזיקת שנות ה60 או 70 או80 או 90 - 80-90 12.האם Moloko ו Bjork נחשבות זמרות מוזרות לדעתך - מי אלה?
13.מה המצב עד כה - סבבה
14.ההפסקול הכי טוב(צינו את שם הסרט)- ממ..לא יודעת 15. באיזה עוד שפות אתם אוהבים לשמוע מוזיקה - ספרדית 16.הפרוייקט של עידן רייכל או מטרופולין - עידן רייכל 17. הדיסק האחרון שקנית -ממ...מזמן לא קניתי..
דיוידי גם נחשב?(טרילוגיית בחזרה לעתיד! מואהאהאהה
) 18.מה מעדיף יותר סינגל או דיסק - דיסק 19.הכי מוצלחת מהספייס גירל (פחח) - ממ..אנלא יודעת את השמו שלהן...אבל זאתי ששרה "איטס ריינינג מן!" 20.הזמרת הכי כוסית - ביונסה 21.הלהקה שחייבם לבטל את החוזה בחברת תקליטים - הגיימבויז המלחין/מחבר הכי טוב - 22.ריטה ורמי ביחד או לחוד - יחד 23.שיר בצרפטית הכי טוב - perdona 24.השיר שלדעתכם כלה צריכה להכנס לחופה - אממ...
25.אוהבים טראנסים תנו אחד לדוגמא - לא
26.אתם קמים בבוקר.דבר ראשון פותחים רדיו, איזה שיר היתם רוצים שבדיוק יתנגן -של באסטד..לא משנה איזה
(הא, בעצם כן משנה..כולם חוץ מ-WHY..
) 27.מיקל ג'קסון צריך לפרוש בשיא או לנסות לפתוח דף חדש- לפרוש 28.מה אתם שרים במקלחת - חח..לא זוכרת..כל פעם משו אחר
29.יש לך 50,000 שקל. לאיזה אומן תתן לפחות 5,000 שקל - למה שאני אתן?
סתם אממ..מקפלע?
30.השיר הטוב ביותר מהארווזיון (מכל השנים)-השקט שנשאר..שירי
31.-ה- שאלה. מה היתה משנה במוזיקה - ממ..את כל ההתמסחרות..ו"הסופרסטארים" סטייל רוני...

למעלה