אןלי יש המלצות..

אןלי יש המלצות..

על מסעדה טובה, מקום שקט כדי לחגוג שנה חברות וגם שהמחיר לא יהיה כל כך בשמיים? תודה מראש..

גוז

New member
שאלות עזר ../images/Emo118.gif

באיזה אזור בארץ אתם גרים? האם אתם עם אוטו? מה זה "מחיר סביר" - מה טווח המחירים (עם או בלי יין)? איזה סוגי אוכלים אתם אוהבים ואיזה שונאים? כשר או לא?

אז ככה..

אני גרה בת"א הוא בפרדס חנה אבל ביום השנה הוא יהיה אצלי מן הסתם.. מחיר סביר 300 ש"ח... עדיף עם יין..אבל אפשרי גם בלי.. אני יודעת שהוא נורא אוהב בשר.. כשרות לא ממש משנה.. לפחות לא לו, ואני כבר אסתדר :) ותודה לכולם על העזרה!

גוז

New member
נשמע לי ../images/Emo118.gif

שיועזר בר יין יכול לעשות את העבודה...

25אירית

New member
אולי כרמלה בנחלה?

אין היום בת"א מסעדה יותר יפה ורומנטית ממנה. יש שם ארוחת טעימות מאוד מגוונת בעלות של בערך 300 לזוג. למען ההגינות, אני חייבת לציין שמדובר בהמלצות יש שניה, לי עדיין לא יצא להיות שם (כמובן שאני מתכוונת לתקן את המעוות בקרוב, מאוד.
)

meravbr

New member
דווקא ליועזר יש עכשיו כל מיני

עיסקיות וכד´. שווה לברר (במיוחד בסופי שבוע)

פומפיה

New member
הייתי הולכת על משהו רומנטי ../images/Emo23.gif

לאירוע שכזה, ואם אתם לא מעוניינים לצאת מהעיר הגדולה, הייתי ממליצה על: מסעדת 2C בקומה העליונה של עזריאלי. חשוב להזמין מראש שולחן בקרבת החלון. האוכל טעים, השירות מעולה והנוף יפה. או - איזושהי מסעדה על חוף הים. יש הרבה כאלה, אבל יש בהן בעיקר מאכלי ים. או - לקחת שמיכה, יין, גבינות וכו´ - ולשבת על החוף (רק בלילה לא קר מדיי). מניסיון, זה מאוד רומנטי.

liti

New member
שיהיה ב- ../images/Emo49.gif

אנו ממתינים לקבל עוד פרטים!

meravbr

New member
קופי בר, מומלצת ביותר

בתל-אביב - אוירה טובה, אוכל טוב, כ- 200 שח לזוג (תלוי כמובן במנות הנבחרות, עם/בלי שתיה אלכוהולית). מומלצת ביותר!

liti

New member
קופי בר- אכן מומלצת, אבל...

נראית לי פחות מתאימה לבילוי רומנטי, יותר מתאימה ליציאות עם החברים.

gothicboy

New member
יש......./images/Emo9.gif

מסעדה צרפתית ורומנטית מהממת!!!!באשדוד,אבל עם מחירים טיפה בשמיים(ממוצע 150 ש"ח לבן-אדם...). שמה הוא "בלזק". אם את\ה רוצה אני יביא לך כתובת.

niritcat

New member
מסעדת תמרה -

אוכל טוב, מקום שקט ונחמד, מחירים עד 100 לאדם. ברחוב החשמונאים 98 (נדמה לי...)

Pentax

New member
שתי המלצות...

על מסעדות שונות קצת... 1. אלגונקווין: אווירה ואוכל מדהימים (לא זול...אבל לא חורג בהרבה מהתקציב) היא לא נמצאת באיזור שלכם (מושב בניה ליד יבנה) אבל שווה נסיעה. מידע בלינק למטה 2. כד קפה: שונה ולא יקר יחסית. נמצאת במושב כפר הס. אני אישית הייתי הולך על ראשונה. לא לשכוח להדפיס את הקופון מאתר rest.co.il - תקבלו כוס יין לכל אחד חינם. תהנו!

meravbr

New member
לגבי כד קפה

נדמה לי שכתבו איפה שהוא שהיא נסגרה לאנשים יחידים (אלא פועלת רק לאירועים). שווה לבדוק לפני שנוסעים.

רינס

New member
לגבי אלקונקווין- או שנפלנו על יום

לא טוב או ...... הייתי שם לפני כשנתיים , אפילו יותר ואני עדיין זוכרת את האכזבה מהאוכל הלא ממש טעים זמן ההמתנה שעלה על יצי שעה בין מנה למנה וצלחת המרק שהגיע מכוסה והזכירה לי סרטים שבהם מביאים לשולחן טס ענק מכסף ובפנים גרגר אפונה, זו בדיוק כמות המרק שקיבלנו -למה 3 כפות למה? אבל היה טעים מאוד (רק המרק)

מיכלי56

New member
מצטרפת לרינס

גם אני זוכרת מקום מוזר עם מוזיקה פלצנית של יערות גשם או דולפינים או שרקנים.... האוכל היה בינוני ומטה. אלא אם כן הם השתפרו ,לא ממליצה.

Pentax

New member
כל אחד והטעם שלו...../images/Emo24.gif

הייתי שם לפני שנה ומאוד נהנתי. לגבי ההמתנה הארוכה - זה כל העיקרון, לאכול לאט ולהנות מהאוכל ואוירה. כאשר הייתי שם היתה מוסיקה איטלקית וצרפתית שקטה ונעימה. PENTAX

לדעתי "כרמלה בנחלה" מאוד רומנטית

בית משוחזר, שרות מצוין והאוכל לא רע.גם פסטיס ברוטשילד לא רעה אם אוהביםפירות ים. יש שם דיל נפלא בערב ב- 220 ש"ח לזוג.

למעלה