אןף, תמיד אני מגיע, אין אקשן... :)

joe_schmo

New member
איך זה ייתכן?

חשבתי שאמרת שאת תמיד פה? מה גם שאת המנהלת... לא נורא, קורה בפורומים הכי טובים... :)

joe_schmo

New member
וואי, איזה התקפה...

אוקיי לעניינו... בן... 22. איפה אני... מלאבס, פ``ת, חור ליד ת``א, take your pick :) איך נראה... את הגרסה הארוכה או הקצרה... :) נתחיל מלמעלה. בראש יש לי 2 צבעים, בלונדי ושחור. ממושקף. פלוס מינוס 1.90 מטר, ומשהו שאף אחד פה לא מודה על עצמו בפורום הזה (פה כולם הרי אלים רומיים :) ), אני כן קצת מלא. מספיק?

shoteret

New member
אז ככה

אז מה אם אתה מלא אתה נשמע אחלה של בחור ואף פעם אל תשכח זאת בכל אחד מאיתנו יש משהו מיוחד דרך אגב גם לי יש שני צבעים בראש - בלונדי ודבש איך קוראים לך

joe_schmo

New member
ידעתי ששכחתי משהו... :)

מה זה היה? המפתחות? לא, זה אינטרנט, הגז פתוח? למה לאן אני הולך?! להגיד את השם שלי? יכול להיות... Damn, להגיד את השם שלי... אוהד. (נעימת גיימס בונד בבקשה)... אוהד פרנקל.

joe_schmo

New member
הלו, יש שם מישהו?

שוטרת?! מה קרה? חוצנים חטפו אותך? החתול בלע לך את היד של המקלדת? את בהכרה עדיין, לשלוח מד``א? :) :) :)

joe_schmo

New member
בוקר אור... :)

מה רציתי לשמוע? מה יש לך לספר... :) טוב לא משנה עכשיו... אני הולך לישון. אירוני הייתי אומר... לישון, 5 וחצי בבוקר... :) בכל מקרה, עד יום שלישי אני לא פה (עבודה, עניינים)... נדבר אז? ואם רוצים להשיג אותי... תמיד יש מייל. ביי. אוהד.

למעלה