אן סינק חוזרים

0uTrAgEoUs B0Y

New member
אן סינק חוזרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אן סינק בקאמבק? אחרי שהבקסטריט בויז חזרו לחיינו לפתע פתאום, בלי הודעה מוקדמת, זה היה רק עניין של זמן עד שהקולגות, יראו, יקנאו ויחליטו גם הם להתקמבק. וכמובן, האסוציאציה הראשונה שעולה לראשנו, כשמדברים על הבקסטריט, היא כמובן המתחרה המיתולוגית של הבויז – אן סינק. ג'ואי פאטון, ולאנס בייס, שניהם (למרות שבטח לא שמתם לב) חברי הלהקה, התראיינו לאתר האינטרנט של האמ.טי.וי, ודיברו על קריירות סולו, קמבק מטורף ומה שביניהם. "יכול להיות שיום אחד נקום ונגיד 'בואו נעשה את זה שוב'", אומר פאטון ומוסיף "האמת היא שאי אפשר לדעת לעולם. אבל לאסוף את חמישתנו להקלטות יהיה עניין די מסובך". לעומתו, לאנס בייס קצת יותר אופטימי: "אולי ייקח לנו 5 שנים מעכשיו, אולי רק שנה, אבל ללא ספק אנחנו נחזור להקליט מוזיקה ביחד". עוד אמר הבלונדי: "אני שמח שהבקסטריט בויז חוזרים והם איבדו את תדמית ה-'בויז בנד'. אני אוהב את השיר החדש וזה נותן לנו תקווה והשראה לכך שגם אנחנו נוציא אלבום חדש". ומה עם איזה קריירת סולו נחמדה? לאנס בייס מוותר. לטענתנו הוא מעדיף להיות חלק מלהקה: "אני לעולם לא אעבוד על פרויקט סולו. אני שונא לשיר סולו. יש לי קול בס ולכן לא ייצא לי אלבום טוב". ג'ואי, שידוע כמצחיקול של החבר'ה ינסה את מזלו בתחום. "רציתי להקליט קצת חומרים מצחיקים", אמר. "חבר שלי כתב לי שיר והוא יצא ממש מצחיק. בינתיים אני עובד על זה כפרויקט צדדי, כי אני רוצה להתרכז גם במשחק", הסביר. אנחנו בג'נענע ממש מתגלגלים מצחוק. אפשר בהחלט לומר שחמישיית הבנים לבית אן – סינק יודעים להסתדר: ג'סטין, שכל מילה נוספת מיותרת לגביו, ממשיך לחיות את ההצלחה. ג'יי-סי, הוציא גם הוא אלבום סולו השנה, ואנחנו בטוחים שהוא מסתדר יפה. לאנס וג'ואי, סוג של "תקע ושקע", כנראה מעבירים את הזמן ביחד. אבל רגע, מה עם כריס קירקפטריק?! מישהו שמע ממנו לאחרונה? נו מילא, גם ככה הוא לא היה כזה חתיך...

RJlake

New member
חחחחח אהבתי את השורה האחרונה...

בכול מקרה זה כול כך לא יקרה....

Shiri from the block

Active member
וואייי איזו תמונה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וגם אני אהבתי את המשפט האחרון../images/Emo6.gif

למעלה