אן שרלי

No Name 14

New member
אן שרלי

שלום! הפעם אני רוצה לכתוב על אן שרלי, הדמות הראשית בספרים:"האסופית", "אן מאבונלי", "אן שרלי", "בית החלומות של אן", "אן מההעמק הירוק". לדעתי אן פשוט מושלמת, אלוהית וכו'... אבל לאחרונה התחלתי להרהר במשהו וארצה את חוות דעתכם: אחד הדברים שמייחדים את אן הוא שהיא לא רטנונית, ילדותית, רבה על שטויות וכד'... למה אם כן, היא רבה עם גילברט בלייט? הרי בספר כתוב במפורש שמה שגילברט אוהב באן היא שהיא לא כמו כל שאר הנערות!! שהיא לא קטנונית ורבה כל הזמן!! בבקשה תכתבו את חוות דעתכם... בתודה מראש, No Name 14

LuLiLoPiLaTo1

New member
איך הספר "האסופית" ? הייתם ממליצים

עליו מאוד? כי יצא לי לראות את הסידרה וממש אהבתי אז אם הספר כתוב בצורה יפה אני אקרא
תודה מראש

stush

New member
לדעתי הספר הרבה יותר טוב מהסדרה../images/Emo41.gif

בטח! ממליצה בחום רב!../images/Emo42.gif

לפעמים אני קצת מקנאה במי שעוד שמורה לו החויה של לקרוא ספרים כאלה בפעם הראשונה...

LuLiLoPiLaTo1

New member
תודה רבה לשתיכן!../images/Emo13.gif ד"א אני אשמח אם

מישהו יוכל לענות לי על השאלה נוספת ששאלתי בעמוד הזה תודה מראש!

../images/Emo70.gifאבל היא בהחלט כן רבה ומתווכחת../images/Emo70.gif

וזה חלק מסוד קסמה. במקום ובתקופה בה מצפים מנערות להיות יפות, טובות, חסודות וחרישיות אן אסרטיבית, דעתנית, חזקה ועומדת על שלה. יש לה "פיוז" קצר- כראוי לג'ינג'ית סטיריאוטיפית והיא יורה מהמותן בדיוק מה שהיא מרגישה או חושבת באותו רגע. נראה לי שבסופו של דבר זה אחד הדברים שגילברט אוהב...

No Name 14

New member
לדרקונית מזל

מה לדעתך ההבדל בין ריב כלשהו לבין הריב שהיה בין אן לגילברט? האם הריב הזה לא מצביע על שטחיות? אודה לך אם תכתבי לי תשובה בהקדם!!

למעלה