אן....................

OhBaby

New member
אן....................../images/Emo88.gif

במשך כל התוכנית ניסיתי לחפש מה יפה באן, באמת שניסיתי אבל לא הצלחתי. זה לא שיש לי משהו נגדה, אבל משהו לא מסתדר לי איתה! אצל כול בת יש משהו ספציפי שמכוער בה ( קריסטי - לסת) וכן הלאה. אבל באן אין משהו כזה. למעשה, היא קצת גברית. אני לא יודעת איך היא הגיעה לתוכנית. למי שאוהב אותה: שיסביר למה. רק בגלל האופי או גם בגלל היופי?

ניסחת לא הכי טוב... אבל לתגובה..

אן לדעתי ממממש יפה... הגברי אצלה זה אולי נגיד הבטן שלה.. משרירים.. אבל היא מממממממממש יפה! התמונות של העד כה ממממממממש יפות!

המ

יש לה כתפיים רחבות מידי ביחס לגוף מה שיוצר אותה גברית. היא גם חסרת אופי ונגררת אחרי המנהיגה
. וחוצמזה כל התוכנית הזו לקחת את הדברים הכי קטנים בבנאדם והופכת אותם לדברים נוראים. כמו הלסת, כמו העיוורון של אמנדה [ככה קוראים לה
] ועוד. חוצמזה לדעתי אן יפה, היא לא פוטוגנית אבל
והבלונד ששמו לה מזעזע.

purple rain2

New member
היי, אולי נוצר פה הרושם ש...

היא הפודל של מישהו, אבל היא יודעת לעמוד על שלה!

../images/Emo11.gif

אם תגעי בי עוד פעם אחת.....
הרגה אותי
בטח אם היא היתה נוגעת בה היא היתה מביאה עליה את אווה
.

Pink Angel1

New member
אממ

אן ממש יפה!! התמונות שלה יוצאות ממש יפה. היא גם הפייבוריט שלי =) אולי מה שגברי אצלי זאת ההליכה בתצוגת אופנה אבל יש לה גוף יפה, קצת שרירי אבל יפה.

niranat

New member
ממ אני אגיד לך מה אני אוהבת בה

היא מאגניבה כזאת, גם בהתנהגות וגם במראה, יש בה משהו כזה לא סטנדרטי... קודם כל, היא ספורטיבית וחזקה כזאת ואני חושבת שזה הרבה יותר יפה מהמראה השברירי והעדין, וחוצמזה היא כזאת קצת טום-בוי וזה חמוד לדעתי. היא בכלל לא מושלמת - היא הולכת רע על מסלול והיא לא מצטלמת כל כך יפה [מבחינת פנים], אבל אני אישית ממש אוהבת את ההתנהגות שלה ואני חושבת שהיא מאוד מוסיפה לסדרה, והיא גם יפה... יש לה מין סוג יופי כזה שלא מסתכלים ואומרים וואו אבל אם מסתכלים על הפנים שלה, לדעתי, היא ממש יפה. ועוד משהו בקשר אלייה, בלי קשר למה שאמרת - בפרק השני הראו את הקטע שלה שהיא התנהגה בצורה נורא תלותית באווה, וממש שנאתי אותה עד הפרק של אתמול אבל אתמול קלטתי שכן יש לה אופי וכנראה שהיא הרגישה לבד או אנלאדעת מה, וזה היה קטע כזה עלוב נורא מצידה חח אבל היא ממש בחורה עם אופי, איך שקלטתי את זה.

למעלה