אנ´לא יודע מי שם לב...

אנ´לא יודע מי שם לב...

אבל כתגובה למאמר של שני כיצד להפוך לטבעוני\ת נכתבה התגובה הבאה: "מה שאותי מעניין, לאחר שמטעמי אי אהבת בשר ורצון לרזות ולהיות בריאה, זה למה לוותר על ביצים ולמה לוותר על חלב, למה הם מזיקים?! ובמה. עקרונות הטבעונות ומהותה - אותם אני מחפשת ולא מוצאת פה. אפשר לעזור לי? קצת לפני המעשי - הפילוסופי תיאורטי." מישהו\י מתחייב\ת על עצמו\ה לכתוב מאמר שיענה על השאלה הזאת? (עזבו את מה לא בריא, את זה דורון כבר כותב...)

AmitKar

New member
אלון הרגע שמתי לב...

שנולדת בדיוק יום אחרי (שלוש שנים פחות יום לפני) בדיוק בתאריך יומולדת של עוד חבר שלי. משום מה כל הזמן מתחזקת אצלי התאוריה שבינואר נולדים האנשים הכי נחמדים (אני מתנצל בפני כל השאר
) טוב, מכיוון שכתוב שם שאם אין את התאריך של הקורא אז להגיד אותו לטלי או נטע. אני מקווה שתסלחו לי שאני עושה את זה עכשיו: 23.1.1989 שלכם, עמית נ.ב. סליחה שאין להודעה שלי שום קשר לנושא הפורום או ההודעה שמעליי

adipo

New member
ואני שמתי ל- שמזל דלי שולט!!!

תמיד ידעתי שזה המזל הכי טוב... יום טוב וחג שמייח עדי

הומממ... ../images/Emo32.gif

יש חודשים שהרבה מאוד אנשים נוטים להיוולד בהם... לרוב מדובר בחודשים הקיצוניים מבחינת טמפרוטורה ותנאי אקלים (דצמבר-ינואר-פברואר או יולי-אוגוסט) הטענה הסבירה ביותר ששמעתי למדוע זה ככה: * עונות המעבר (ואם תיקח 9 חודשים אחורה מחודשי הקיץ או החורף תגיע לעונת מעבר) הן עונות פוריות יותר, וזה בדיוק כדי שתינוקות יוולדו בחודשים עם תנאי האקלים הקיצוניים וככה מערכת החיסון שלהם תתמודד עם תנאי אקלים קשים עם היוולדם ותתפתח להם מערכת חיסון חזקה יותר. בכל מקרה, בת דודה שלי נולדה שבוע אחריך, ובן דוד שלי בדיוק שנה אחריך...

AmitKar

New member
אם כבר אז כבר

בהחלט לא רוב האנשים נולדים בחודשים שהזכרת. לפחות לא במשפחה שלי. ספטמבר אצלנו זה משהו נורא... בת של חברים שלנו נולדה ב-10 בת-דודה שלי ב-11 (לא תאריך נחמד... דודה שלי נולדה ב-4.11 זה לא כיף כל כך שאף אחד לא זוכר את היומולדת שלך) בן-דוד שלי ב-13 אמא שלי ב-14 קרוב משפחה שלי ב-15 אבא שלי ב-16 יום נישואים של ההורים שלי ב-18 ועוד כל מיני תאריכים... בכל אופן, בינואר נולדה גם סבתא שלי, חבר שלי (ב-24), שכן שלי, מישהו שלמד איתי פעם בכיתה, עוד כמה מהכיתה שלי הנוכחית, עוד קרובת משפחה שלי, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע... לך תבין את העולם הזה... שלך, עמית נ.ב. עד כמה שזה נראה צירוף מקרים, זה ממש לא. הרי כל אחד כמעט מכיר לפחות 366 אנשים. טבעי שלפחות שניים מהם יוולדו באותו יום. שלא לדבר על תאריך קרוב...

AmitKar

New member
גם אני שמתי לב לזה../images/Emo8.gif

גם בהורוסקופים (המטומטמים לדעתי), תמיד נראה שבני מזל דלי הם מסתדרים בחיים, חכמים ומוסריים. כמו שאמרתי, הורוסקופים מטומטמים (קחו אותי לדוגמא
) אני בעד מזל דלי! מי מצטרף אליי לשנות את העולם? שלכם, עמית נ.ב. (ושמישהו ינסה לעצור אותי
)

skin blues

New member
אני דלי *חיוך רחב*../images/Emo9.gif../images/Emo32.gif

התאריך שלי :21.1 התאריך של אחי:27.1 ואכן, דלי זה אחלה מזל. גם גלילאו היה דלי, וגם מוצרט...

Veggie John

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

כמובן שפורום מוצף אנרכיסטים כמו שלנו יכיל מספר בלתי מבוטל של דליים/ות! הדלי הוא אנרכיסט בנפשו. עמית, אני לא יודעת איזה הורוסקופ אתה קורא אבל נדיר לשמוע שהדליים "מסתדרים בחיים"..
המאפיינים העיקריים הנוספים הם אובייקטיביות, פוביה מטפשות וראיית הנולד. אומרים שמה שהדליים אומרים כעת השאר יבינו עוד חמישים שנה...

SMOLANIT1

New member
ממממ.....

המזל שלי הוא מאזניים אבל האופק שלי במזל דלי... זה גם משהו, לא?

AmitKar

New member
אז אם ככה זה מסתדר

בעוד חמישים שנה יבינו מה שאני אומר... נשמע מעודד בהתחשב בכך שהיום אף אחד לא מבין מה שאני אומר
טוב, האמת, יש לי כמה דברים להגיד שאני מניח שיבינו אותם בעוד חמישים שנה, אבל זה לא עניינכם כרגע - רק בעוד חמישים שנה
אנרכיסט אני לא ממש יודע שאני, והאמת שמסתדר בחיים אני כן. ובקשר להורוסקופים, אני לא עוקב... לפעמים קורא את האלה מהעיתון. ואגב, למה את מתכוונת כשאת אומרת פוביה מטפשות? טוב, לא משנה... הפורום הזה הופך לאט לאט לפורום אסטרולוגיה אבל מבחינתי - סבבה! שלכם, עמית

Veggie John

New member
תגובה אחרונה מהכוכבים

מן הסתם לא כל הדליים הם העתקים מדוייקים של אותה תבנית, עמית´קה! ומנסיוני האישי, ההורוסקופים השבועיים הם בלבולי ביצים. אפיוניי המזלות הם אלה שמניבים אבחנות מרתקות. אבל די! כל תגובה בנושא להפנות לתיבת המסרים האישיים

חדף

New member
אני מבקש להזכיר לכולכם...

שבני/בנות מזל דגים נחשבים האנשים המוסריים ביותר, ואלה המוכנים יותר מכל להקריב למען זכויות האחר, לכן אנחנו המזל הכי "צמחוני"
התאריך שלי הוא 10.3.1984 אגב, אם כבר אנחנו בקטע של דיון אסטרולוגי חסר משמעות, שמתי לב לפרט מעניין - שני היחידים עד כה שהזדהו כבני מזל דגים (אני וחיפושית עצובה) הם כמעט היחידים בפורום שמשתמשים בכינוי עברי... מה קרה לכולכם?

xenocide

New member
בינואר...

...בהחלט נולדים האנשים הכי סבבה! ככה רוב החברים שלי ואני (11.1) סוברים...

guruyaya

New member
בואו נצא שניה מדיון אסטרולוגי זה

חלב מכיל אחוזי שומן גבוהים, וסוכר החלב מעורר אלרגנים, ברמות שונות (ככל הידוע לי, אצל כל אדם). כמו כן, בתחליפים יש פחות פחמימות (העולם המערבי סובל מעודף), ויותר סידן. חלב פרה, נועד להגדיל את משקלו של עגל פי 4, בתוך פחות משנה. אני די בספק אם יש בין הנוכחים מישהו שרוצה להגדיל את משקלו פי 4, בשנה הקרובה. ביצים מכילות כמות גבוהה מאד של כולסטרול, אם כי לטענת חוקרים רבים, החומרים שבביצה סותרים את הכולסטרול "הרע". ביצים נוטות להתקלקל יותר מכל מוצר מזון אחר, ולהיות נתונות לביקודים תכופים של סלמונלה. אמת היא, כי ישנו פיקוח מסויים, אבל הוא איננו אפקטיבי במאה אחוזים, ולרוב יודעים כי הביצה מקולקלת, רק בערב של אחרי, לאחר הקאה ממושכת. זהו סיכום חלקי של נזקי המזון שלא טיבעוני, ללא התייחסות לטבעו המוסרי הנכון יותר.

אנא תוסיף כתגובה לתגובה של המאמר...

השתמש בקישור הבא. וד"א, הבקשה הייתה גם לעקרונות הפילוסופים של הטבעונות, כלומר גם לטבע המוסרי יותר של אותם מוצרים.

למעלה