אנאירובי או יותר אירובי

בזוקה5

New member
אנאירובי או יותר אירובי

אני שובר את הראש כבר שבועיים. אני מורה לחינוך גופני ולפני שבועיים ניסיתי בפעם הראשונה ספינינג. האימון נמשך כשעה במאמץ עצים מאוד. אם אני משווה את האימון הזה לאימון ריצה אז ברור שמדובר באימון אינטוולי שבו יש מאוצים ממושכים עם הפוגות קצרות על ידי הורדת העוצמה. האם בסוג כזה של מאמץ יש תהליך יעיל של שריפת שומן בגוף כמ באימונים אירוביים אחרים כגון ריצה וכ"ו? האם אימון ספינינג שלרוב מביא את המתאמן לרמות דופק של מעל לדופק המירבי יעילים בשריפת שומנים? תודה

אני מניח שאם אתה מתאמן

במקום שבו מאמנים מדריכים מקצועיים, הם מגוונים את אימוניהם כך שיש מטרה לאימון, ופרט לאימוני סיבולת לב ריאה, הם מרכיבים אימון לטווחי דופק נמוכים יותר היעילים לשריפת שומנים.

מייקי נשמה

למה לשרוף שומנים אם אפשר לשרוף פחממות?... פם לימדו אותי שמנוע ששורף שמן משמע מנוע גמור...

לכל בן אדם יש צרכים אחרים

מטרות אחרות. לא כולם "שרוטים" כמוך...וזה בסדר.. תגיד אגב, סקאזי עם אלפי הזיו&ים שלו...מתי יש לו זמן לעשות מוזיקה?

לא נכון

שלילי ידידי פחממות נחלקות לסוכרים ועמילנים יש המשמשות תגוף למילוי מהיר של מצבורי ATP ויש ההופכות לגליקוגן בכבד ובשרירים רק צריכת פחממות שמעבר לרמה מסויימת התלויה גם בחילוף החומרים האישי שלך הופכת בגוף לשומן בכל מקרה אני לא תזונאי בדוק בספרות ותאמת אותי

בזוקה5

New member
כוונתי היתה

רק צריכת פחממות שמעבר לרמה מסויימת התלויה גם בחילוף החומרים האישי שלך הופכת בגוף לשומן

בזוקה ג'ו וחברותו...

אני מחפש אותך... לפני כמה שנים... הבטח לי להגיע לירח... למה זה לא קרה למה?... חכה חכה...

ותגיד...

בוינגייט מלמדים מורים לחינוך גופני שיש ספורט בעולם שמביא אדם אל מעבר לדופק המירבי שלו?...
אפשר לעשות מנוי?...

בזוקה5

New member
באימוני ספינינג מגיעים לעיתים

לרמות דופק של מעבר למקסימום האישי: הגיל-220

Tami661

New member
זה בגלל שהשעונים/מדי דופק מיועדים

לנתונים של "כמעט" ו"בערך", לא ניתן להסתמך עליהם במדוייק וגם הנוסחא שהבאת היא מאוד כללית. בדיקה מדוייקת של דופק מקסימלי בהתאם לכושר הגופני האישי היא בדיקת צח"מ.

Gspin

New member
וואו...

1. הערה אישית מעליבה - נמחקה בהגהה. 2. מתאמן לא יכול להגיע מעבר לדופק המירבי שלו. 3. באימוני אינטרוולים יש שריפת שומנים. 4. אימונים עצימים פחות מטווח "סיבולת לב ריאה" (בהנחה שאנחנו מדברים על הטווח שמלמדים בספינינג) אינם שורפים יותר שומנים. 5. פחמימות לא נאגרות בגוף כשומן בסופו של דבר. 6. כואב לי הראש...חדש חדש...

David Rodriguez

New member
Learn from mistakes

In this case I will keep it short and simple.... The fact that the first time you did Indoor Cycling for "one" hour and it was really hard for you tells me a few things: 1. That the instructor should have known better!!!! 2. If you say you are a qualified Gym instructor you should use more common sense. "You" are supposed to know better….lets speak in your language. its like asking a person at their first time in the gym to do 5 sets of Lunges with 25 kilo barbells …..I don't think they would feel too good after that …and probably leave the gym….. 3. Most of the workouts should be aerobic and work endurance, maybe in certain times of the lessons you can hit certain peaks but a well structured lesson should never leave you feeling like you did. 4. Next time try to pace yourself more and listen to your body and if you feel it's too intensive, slow down and recuperate …."LESS IS MORE, ENJOY IT" Good Luck, David Rodriguez

למעלה