אנאלוגיה לזוגיות מתחום השיווק

אנאלוגיה לזוגיות מתחום השיווק

מה דעתכם על המשפט הבא בהקשר של זוגיות? טיפ הזהב: אם בכוונתך להיות מקצוען בתחום המכירות, עליך לשים דגש גם על הפרטים הקטנים – שם טמון ההבדל האמיתי בין חובבן למקצוען. הפרטים האלה הם היוצרים על הלקוח את הרושם לגבי איכות השירות והמוצרים שאתה משווק. בוקר טוב

bat41

New member
קשה לעשות פה אנאלוגיה

כי דייט או תחילת קשר זוגי, הוא מפגש בין שני אנשים ,שכל אחד מהם הוא גם המוכר וגם הקונה. בגדול, יש משהו נכון ברעיון, אבל, בפועל זה לא ממש עובד ככה...

היי bat41

אולי זאת השעה ואולי העייפות ואולי..ואולי... אשמח אם תרחיבי ותסבירי מדוע זה בפועל זה לא ממש עובד ככה. לילה טוב עידית

bat41

New member
טוב, היה לי יום שלם לחשוב על זה...

אני מתייחסת לאנאלוגיה רק לשלב ההיכרות ההתחלתית. וככל שאני חושבת על זה יותר , האנאלוגיה לא נראית לי מתאימה. בחיים,כשגבר ואישה מתחילים קשר רומנטי, מה שמנהל אותם זה משיכה (פיזית ומנטאלית). רק אם יש מציאת חן הדדית העסק מתחיל להתקדם. אם אין את הפרמטר הזה, לא יעזור שום "שיווק מקצועי" כדי שיקרה משהו. מה גם, שבשלב הזה, עדיין לא רואים את הפרטים הקטנים .אם לא מצאתי חן בעיניי הצד השני, זה לא משנה איזה יתרונות שלי אטרח לשווק לו. וכנ"ל בוורסיה ההפוכה. אולי , אנשים שהשכל מנהל אותם יכולים להתחבר לאנאלוגיה הזאת. אני , שהרגש אצלי עובד חזק, לא מתחברת. אני מסייגת את דבריי לעיל, כי אולי לא הבנתי נכון את כל העינייין???

אני רואה את המשפט בצורה אחרת

משיכה מנטאלית ופיסית מתבססים על הפרטים הקטנים. לפעמים הם ממודעות מלאה לפעמים מהתת מודע. שפת הגוף, הקול, המלל ועוד אין ספור פרטים שהמוח מתרגם. לילה טוב

bat41

New member
מוכנה להסתכל על המשפט אחרת.

למשל, מקצוען אמיתי יזהה בנקל אם האדם שמולו הוא גם מקצוען. אם לא, לא ייתן לו לבזבז את זמנו לשווא.....תודה!

שזמ

New member
זה הופך לזוגיות

כששני מקצוענים מדברים, אז שיחתם סתומה לחלוטין לסובבים אותם ורק הם מבינים אחד את השני הסובבים אותם- בין אם זה בקהל והן אם זה בפורום, פשוט יישארו מחוץ לשיחה זו

בזוגיות יש חלוקת עבודה

התפקיד שלה הוא לזכור פרטים קטנים ימי הולדת, תאריך התחלת ההיכרות, תאריך החתונה, תאריך יום ההולדת של הדודה וכמובן מתי הילד היה חולה (שבוע לפני חנוכה, הוא הפסיד הדלקת נרות בגן) התפקיד שלו הוא לזכור דברים אחרים טיפול לאוטו, טסט, בחירות לכנסת, גביע עולמי, אולימפיאדה וכיו"ב לפיכך ובגלל זה, מי שמתחתן מוכר את האנציקלופדיה, כי, ברגיל הוא, שאשתו יודעת הכל. עד הפרטים הקטנים. ומשפט לשינון: מהו חיזור: בחור רץ אחרי בחורה עד שהיא תופסת אותו

ronitlt51

New member
../images/Emo140.gifאנלוגיה לאימון

יקרתי כל מילה בסלע. כמה שזה נכון.זה מה שיכול לעשות את כל ההבדל.

שזמ

New member
אני איתך

"אם בכוונתך להיות מקצוען בתחום הזוגיות..." קבע לוח תעריפים כמו כל מקצוען/נית אה, למה הנושא הראשי "אנאל..." עושה לי אסוציאציות?

התעריף לא חייב להיות כסף ../images/Emo13.gif

הרעיון נכון לגבי בניית כל סוגי מערכות יחסים, לא רק זוגית. רק שיש לקחת בחשבון שבנושא הזה, להבדיל משיווק עסקי רגיל "השלם הוא יותר מסכום חלקיו".

אם באנלוגיות מתחום העסקים עסקינן...

איש עסקים ישב על סירה באגם ודג דגים. לפתע העלה בחכתו דג משונה. צבעו היה כחול מבריק והוא נצץ באור השמש כשהעלה אותו על הספינה. לפתע דיבר הדג אל האיש: "אנא, החזר אותי לאגם," הפציר הדג. "אני אעניק לך שלוש משאלות." איש העסקים חשב לרגע על הבקשה וענה, "חמש משאלות ועשינו עסק." "אני יכול לתת לך רק שלוש," ענה הדג בשארית כוחו. "ארבע וחצי," הציע האיש. "שלוש," ענה הדג חלושות. "טוב, נתפשר על ארבע," הסכים איש העסקים לוותר. הדג לא השיב. הוא שכב מת על סיפון הסירה.

למעלה