אנאעיזרו לטורפי החיילים/ות התמימים

oranit g

New member
אנאעיזרו לטורפי החיילים/ות התמימים

יש לי בת בת 18 וחצי חיילת טרייה פחות מחודש בצבא. היום בבוקר נאמר לה להגיע לשלישות. בדרכה בתחנה המרכזית החדשה בת"א הלכה למודיעין לברר איזה אוטובוס לקחת ואז קרא לה מישהוא "חיילת מגיעה לך מתנה דיסקים חינם בואי תיכנסי לחנות". במשך יותר משעה שיגעו אותה ומרחו אותה בסיפור על מתנות בתנאי שתחתום מנוי...רק תחתמי על המסמך ויש לך גם דיסק מן" היא היססה והם בלחץ מדהים שצליחו והיא חתמה ואחרי שניה ביקשה לבטל ואמרו לה שאין אפשרות.זו ילדה רצינית ואחראית בצורה מדהימה איך הם הצילחו עם הפתיון??? מסתבר שהחתימו אותה על עסקה של 1260 ₪ ב - 70 ₪ X 18 תשלומים מהם חצי בקרדיט (למרות שנאמר לה שזה ללא ריבית) למשך כל השירות ושכוללת מנוי באיזו ספריה עם משלוחים בדואר. היא רצתה לוותר על הכל הבינה שהפילו אותה בפח אבל הם התעקשו ולא הסכימו. בכתה כל היום והתקשרנו לישראכארט והם כבר מכירים את הסיפור. מחלקת תלונות המיבור שלהם מודעת אבל הנוכלים ממשיכים בבטחון להפיל בפח. מי שרוצה לבטל "את העיסקה" חייב לקנות מהם את "המתנה" שהיא דיסקמן ו 3 דיסקים ב 580 +150= 730 ש"ח. זו חנות שמוכרת דיסקים צרובים. אנא אמנון,חיקרו ועשו משהוא עם טורפי החיילים / חיילות. תחקיר / כתבה אני סומכת עליך תודה

ענתר

New member
כמה נכון

בדיוק כך קרה לבתי החיילת ביום ראשון לפני שבוע. למזלי התקשרה אלי לפני שחתמה. ומיד הזהרתי אותה. ניסו לאיים עליה שאי אפשר להתחרט. אמרה אני לא חתמתי. והלכה מהם

הנה מה שקרה לי בתחנה מרכזית כנסו

ערב טוב אנשים זה קרה ביום אחד בהיר אני היתי בתחנה מרכזית קומה 4 שם עומדים לך כל מיני יצורים(ממש נחמדים בעע)ואז מציעים לך"מתנה" שואלים יש לך כרטיס אשראי? בואי תקח מתנה רק תחתום ואתה מקבל דיסקמן ודיסקים.אז ככה אני אמרתי שיש לי כרטיס ואז בא לי איזה ג'אבר נראה איזה תותח כבד.. והציע לי מה שהציע לאותה חיילת. אז אני אמרתי לו אני רוצה TV מערכת דיסקמן ומנוי לדיסקים. אמר לי אין שום בעיה כל זה יעלה לך 180 כל חודש במשך 36 חודשים.ומנוי החלפת סרטי DVD ישר קלטתי משהו מסריח שם. איך הם יתנו לך הכל תמורת 180 שקל? ואז אמרתי לו אני יחזיר לך תשובה עוד שעה. ישר עצר אותי אמר לי יודע מה תקח TV 21 בנוסף לכל ותשלם לי 150 שקל.... אמרתי לו טוב אני מחייג לאישתי ובא. וישר נעלמתי לו. תשמעו רבותייי הם נוכלים אמאים עובדים על אנשים תמימים מציבים לך שם כל מיני טיפוסים מפוקפקים עובדים על האנשים המסכנים. מה הם חשבו שאני אחתום להם? חחחחחחחחחחח אני בעצמי איש עסקים ממולח עליי לא עובדים ולא קונים אותי ב2 גרוש.רבותייי בבקשה אני מבקשש אל תתפתו לכל אלו בתחנה מרכזית קומה 6 וקומה 3 וקומה 4 "מגיע לך מתנה" יש לך כרטיס אשראי? הכל בולשיט עובדים עלייכם ואתם משלמים כפול פי כמה וכמה ולא יתכן שתוכלו לבטל את זה. ויתכן שיורידו לכם ללא הגבלת זמן בבקשה בבקשה אל תאמינו להם. הם חאפרים שעובדים על אנשים בעינים. אנשים מפוקפקים רמאים
לא להאמין להם בחיים

gabits

New member
הנה מה שקרה לי בתחנה מרכזית כנסו

והיכן המשטרה ו"הגנת הצרכן" וכל הגופים שאמורים להגן על האזרח הישר מפני נוכלים כאלה? לשם מה משלמים כל כך הרבה מיסים במדינה הזו? לאן הולך הכסף?????!!!!

למעלה