אנא אלי הרבה בריאות לנו ול..

yaely2

New member
מנהל
אנא אלי הרבה בריאות לנו ול..../images/Emo95.gif

שלום חבריי היקרים,
אתמול בלילה, ראיתי בשניה האחרונה את לייצ'יק נכנסת, וקראתי את אכזבתה מכך שהמחשב עושה להם בעיות, כבר היה מאוחר מדי כדי להשיב ולכן החלטתי לשוחח שיחה גלויה עם הגלמים שלנו. אני מאחלת לכולנו בריאות וכל טוב, יחד עם זאת אני מאחלת בריאות מלאה למחשבים. במידה והמחשבים שלנו יהיו בסדר ולא ילכו לאתרים מקלקלים, ידחו מעליהם כל מרעין בישין הרוצים להידבק אליהם,
אז אני מבטיחה אישית שאקח אותם לפגישה מחשבתית וגם אקנה להם ג'וקים חדשים. טוב טוב גם לעכבר שלהם.
שלכם יעלי

misu007

New member
בוקר טוב לכולם יעלי את משהו|כלנית

יעלי כל בוקר את עושה לי את היום עם המילים החמות שלך שרק כך הייה כפי שאת מברכת

maxima

New member
בוקר טוב כולם......../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif

נווווו אולי נראה קצת שמש היום אני זקוקה לשמש.
לייציק מאחלת למחשבך החלמה מהירה

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifמישו על הברכה ועל ה../images/Emo141.gif

emmy5

New member
בוקר טוב , איזה מהירות , שוב שבת

בוקר טוב נעים ושקט ,קצת שמש אם אפשר סוף שבוע נפלא לכולם

נֵנָה

New member
כן, הזמן עובר מהר כשנהנים ../images/Emo8.gif ו

בקר טוב ונהדר לכולכם
בחוץ סגרירי וקרררר
וכאן בבית חמים ונעים אתכם ליד המחשב ... עוד מעט תגיע אלי חברתי הטובה ביותר דליה (זו האחות שסיפרתי לכם עליה... עם חברה-אחות כזאת לא צריך משפחה ...
) אני אמורה לשבת אתה ולפטפט (ולרכל ...
- כמובן שרק דברים טובים
), אבל בתנאי שזה יהיה ליד המחשב... רוצה להכיר אותה לכם ולעורר את תיאבונה אליכם
בתקווה שכאשר תצא לפנסיה ואולי כבר לפני כן, היא תצטרף אלינו
כתבתי הודעה נוספת אבל היא היתה כבר למטה למטה בשרשור הקודם (תגובה על הודעתה של יעלי עם השיר השני שהביאה) ואולי השרשור התכווץ יחד אתה אצל רבים ממכם, אז אנא, בטלו כיווצים וקיראו, אתם בודאי מפסידים הרבה דברים שלא ידעתם עליהם ... שלכם

yaely2

New member
מנהל
שלום לייצ'ק , אך...היו ימים../images/Emo95.gif

שלום לכם חברים,
לכל אחד הזכרונות שלו, לפעמים מחלקים זכרונות עם בעלי חוויה משותפת, כמו שכאן עם לייצ'יק. ילדות עם שירים משותפים, והווי משותף. כשהייתי בגן הלכתי יום יום לבד מרחק קילומטר בערך. (היתה תקופה שקטה ודלילה יותר) שבת אחת קמתי כרגיל ויצאתי לשחק. תוך כדי כך החלטתי ללכת לבקר את הגננת חיה בביתה. את הבית הכרתי משום שהוא היה כמחצית הדרך מביתי אל הגן, שאליו,כפי שסיפרתי, הגעתי בכוחות עצמי. תארו לכם, שבת בשמונה בבוקר אני דופקת על דלת ביתה של הגננת חיה. היא פותחת בכתונת לילה ובחלוק יפהפיים רואה אותי בפתח, ומזמינה אותי להיכנס, ואני, מאושרת, נכנסתי. הושיבה אותי הגננת על כסא גבוה (תמיד הייתי נמוכה) נתנה לי ספר ביד, הספר היה גדול מאוד, כפליים מהספר הגדול ביותר שראיתי מלא תמונות נהדרות נהדרות ואני שקעתי בתוכו. לא זוכרת אם היא הציעה שניפרד או אני, אבל לאחר שעה נפרדנו. סיפרתי לאמא שלי והיא אמרה בשבת בשמונה בבוקר הלכת לגננת, ומה היא אמרה?לפי הטון שלה הבנתי שזה לא היה כל כך כשר ולא הבנתי למה. שלכם יעלי

bimbo.

New member
היום כבר לא דופקים בדלת סתם כך...

היום מתאמים כל פגישונת (אפילו של שכנים), בטלפון.
וזה טבעי בהחלט, כי היום אנשים עסוקים הרבה יותר,
ולוח הזמנים שלהם צפוף, ואם מישהו "יפול" להם פתאום בדלת, זה עלול לשבש תוכניות וסדר זמנים.

yaely2

New member
מנהל
שלום אופי, את נחבאת אל הכלים../images/Emo45.gif

למעלה