אנא, אל תדברו ותכתבו בשמי בפורומים

אנא, אל תדברו ותכתבו בשמי בפורומים

(גם אם זה בא מכוונה טובה) אם יש לי מה להגיד ולכתוב כאן הוא המקום.

almana73

New member
כתבה בידיעות

לדעתי עליך להגיב לכתבה מהיום פנינה מצטיירת כאחת שכל דאגתה ליתומים ואנחנו יודעים בדיוק למי היא דואגת

../images/Emo190.gifקראתם את ידיעות? הייתי בהלם!

לא רק ''אני אקבע מתי אפרוש'' אלא היא מסווגת אלמנות? ועדת הקבלה של האלמנות בישראל. מתי תגמר הסאגה החולנית הזו? הכי מצחיק שהיא תיארה את עצמה כקדושה מעונה וסובלת..ממש אימא של ישו מריה.

פנינה כהן והארגון של כולם?

אשת אשכולות אשר הקימה את הארגון למען אלמנות ויתומי צהל, אך לצערי הרב שכחה כבר מזמן למה קם הארגון ומדוע,,,, כיום היא פועלת לרווחת כיסו של משרד הביטחון המדינה והכיס הפרטי שלה וזאת מהמשכורת שמשולמת לה בגין פעילות כיו"ר האירגון כולל כל ההטבות למינהן...היא היחידה שמחליטה מה יעשה בארגון כל השאר חותמות גומי אסור לאף אחד להחליט או להגיד משהוא, אפילו את העיתון היא מארגנת לבד כולל מי יהיה באסיפות הארגון ומה ידובר שם ועל מה צריכים לחתום לפי דעתי הארגון אמור לתת עזרה ופתרונות לכל אלמנה מלחמה או צה"ל כולל יתומי צהל ללא הבדל כל שהוא אלמנת ויתום צהל זה נכות לכל החיים ואין על זה שום פיצויי בוודאי לא כספי, אי לכך כמו שלנכה צה"ל מותר להתחתן וללדת ילדים ולהמשיך לקבל עזרה ממשרד הביטחון הוא ובני משפחתו, כן אנחנו האלמנות והיתומים זכאים לכך אף אחד לא יכול להחליף את הבעל ואב המשפחה (גם לא בן זוג חדש) כמו כן לא יכול להיות שבגיל 30 יתום צה"ל נזרק מהמערכת של משרד הביטחון ולא נקרא יותר יתום צה"ל ......... ומאבד את כל הזכויות המעטות שניתנות לו. וזאת במקום שמשרד הביטחון ישמש ליתום גב במקום האב שנהרג... האלמנות והיתומים מספיק עם כל הכתבות וההשמצות מכל הכיוונים זה לא מוסיף לארגון כבוד בכל העולם כולו יש לערוך דחוף שאלון בין כל חברות וחברי הארגון אשר ישלח על ידי הארגון עצמו באופן אישי לכל חבר לגבי עדיפויות החברים להמשך תפעול ומטרתו של הארגון ולפי הרוב על הארגון להמשיך לפעול. כמו כן נכנסתי לאתר של הארגון חוץ מכמה כתבות הוא לא מעניין בכלל כמו כן נדהמתי שבכל כתבה מבקשים תרומה נראה לי שהפכנו למסכני העולם חבל שאין אפשרות לראות מכתבים של החברים בו על כל הדעות של כל אחד מהם כל הכספים שמוציאים על עו"ד ובתי משפט יכולים ללכת למטרות נעלות יותר כותבת אלמנת צה"ל אמא ל-2 יתומות צהל

על איזה אתר את מדברת? איזה מסכנים?

לידעתך שושי - ''עמותת יתומי צה''ל'' נדחתה זו השנה השישית (!) בועדת תמיכות של משרד הבטחון. תעשי חשבון כמה כסף בוזבז בשש שנים האחרונות על בחירות למשל- הכנסת עומדת להתחלף בפעם הרביעית (אם איני טועה). אגב- התמיכה שבקשנו- עלותה כפגז אחד של טנק מרכבה! למרות שהיה ידוע למשהב''ט ( טרחנו לידע אותם בעשרות מכתבים) על כל הקורה בארגון האלמנות - העבירו כמליון ש''ח באוגוסט שנה שעברה. אך אל דאגה- יתומי צה''ל לא אמרו עדיין את מילתם האחרונה. - בקשי מילדייך להצטרף אלינו.

No name for now

New member
גם לא ברור

מדוע היא חושבת שפנינה כהן תפיץ מכתב שישאל עד כמה חברות הארגון מרוצות ממנה. מבחינת פנינה כהן (משתמע מדברים שהיא אומרת מזה מספר שנים) היא עושה עבודה מצויינת שמאוד עוזרת לאלמנות צה"ל (האמיתיות כמובן).

lyor5

New member
נראה לי שחלה פה אי הבנה .....

נראה לי שהיא נכנסה לאתר של ארגון אלמנות צה"ל ששם יש פרסום על האירועים שהם מקימים ,יש קישורים לתרומות לאירועים ולזה היא התכוונה . מתוך דבריה יש ביקורת כלפי ארגון אלמנות צה"ל ולא יתומי צה"ל.

נכון האתר

האתר הוא של ארגון אלמנות ויתומי צהל אשר נכתב עי פנינה כהן רק למה שהיא מוכנה לפרסם האתר הזה שייך למעשה גם ליתומי צהל ולא רק לאלמנות צהל

עמותת יתומי צהל

פנינה כהן לא מסכימה שיתומי צהל יהיו עמותה נפרדת מארגון שלה לכן אין תמיכה במשרד הביטחון ברגע שיתנו לכם תמיכה היא תאבד שליטה ביתומי צהל וזה לא לכבודה ורוחה של הגברת

No name for now

New member
זה לאו דוקא תלוי בה

גם כשאלמנות צה"ל בראשותה וביוזמתה של פנינה כהן נפרדו מארגון יד לבנים והקימו ארגון משלהן, הן קיבלו הכרה כארגון יציג למרות התנגדות ארגון יד לבנים. לכן, זה ממש עצוב שעכשיו היא מתנגדת להפרדה בין אלמנות צה"ל ליתומי צה"ל לארגונים נפרדים, הרי היא היתה במצב ההפוך לפני 15 שנים.

almana73

New member
../images/Emo23.gifבשביל זה אנחנו פה

לנו יש הרבה מקום גם בלב וגם בארגון אנחנו תומכות בכל לב בעדי ובכם בכל דרך בה תבחרו להתארגן

almana73

New member
כמה שאתה צודק

אני כל כך ממורמרת עדי ואתה יודע למה אחוז אחד מהסכום הזה היה פור לי ולבן שלי בעייה קשה ונוראית סיוט שנמשך שנתיים ורק אלוהים יודע איך זה ייגמר בלי עזרה ממשרד הבטחון

almana73

New member
שושי

זה הזמן להצטרף למטה המאבק של אלמנות צהל זה לא דומה אפילו במשהו לפנינה כהן אני לא יודעת לתת לך כתובת של האתר אבל בטח מישהו בפורום היתומים יודע

almana73

New member
פורום המאבק

שלום שושי האם נכנסת לפורום המאבק למען אלמנות ויתומי צהל?

No name for now

New member
הודעות כאלה

מקומן במסרים פרטיים, פורום זה לא צ'אט פתחי הודעה שהיא כתבה, לחצי על הכפתור "מסר למחבר"
על שיתוף הפעולה

למעלה