אנא דעתכם הדחופה !!

הייסנט

New member
אנא דעתכם הדחופה !!

אני אישה בשנות ה40 המוקדמות לחיי. נחשבת לאישה יפה מאוד, שנונה, חכמה, אלגנטית ועצמאית. אני רווקה מבחירה ללא ילדים. אתמול קיבלתי הצעה מגבר כבן 50, לא יפה אך מרשים, עשיר בקנה מידה עולמי, להיות בת זוגו . הוא פרוד מאישתו זה כ-3 שנים ולא חי איתה. הוא חי בחו"ל ורוצה שאצטרף אליו. כמובן שהכל על חשבונו ומובטחים חיי מלכים. האמת היא שאני לא נטרפת עליו, אבל הוא איש טוב, מעניין ונדיב ואפשר לאהוב אותו, אם מכירים אותו יותר. ללכת על זה?

אני רק ילדה

ואין לי הרבה ניסיון בחיים,אבל איך שאת מספרת את זה אז נראה ששווה לך להתחתן איתו,הוא איש טוב...לא חסר לו כלום. ואת? ראית עולם,נהנת 40 שנה משנות רווקות ולדעתי לכי על זה...עוד מעט את תהיי יותר מבוגרת ויהיה לך קשה למצוא מישהו ועוד עשיר!!!מה יש לך להפסיד??? עוד מעט הבדידות תעיק!!!

למה זה נראה לי חארטה...

אבל אם זה נכון אז תלכי... מקסימום לא יבוא לך תעזבי... זה נורא פשוט... חוץ מזה אם תצטרכי איזה עוזר אישי עם משכורת של 5000$ תני לי מסר.. חחח לכי על זה ...

twigy

New member
כן

גם ככה בגילאים האלו הסקס בטח כבר לא משהו

Diableror

New member
מצטער שאני ישיר

אומנם את יפה,שנונה חכמה ואלגנטית,אבל עצמאית בטוח שאת לא. זה מאוד מפתה לחיות בעשירון העליון,זה מאוד מפתה לשדרג את רמת החיים בפחות משנה,אבל..את לא חושבת שזה קצת..לא שווה את זה? אמרת שאת רווקה מבחירה-למה?יש איזה אידיאל שמאחורי זה?האם את עדיין מאמינה בו?ואם כן,האם כסף יכול לקנות את האידיאלים שלך? תחשבי על זה,לפני שאת מחליטה החלטות חפוזות. Diableror

תקשיבי ללב שלך ....

אם הלב שלך אומר לך כן לכי על זה יאאלה מה יש לך להפסיד?? מקסימום לא ילך שלום על ישראל ילך אז עוד יותר טוב יאאלה סעי תהני מהחיים מהסקס מתשומת הלב מהחוויה והמקום have fun!!!!

Anna Karenina

New member
ככה..

את נשמעת כמו אישה מגובשת בדעתה, שבחרה את כל הבחירות שמתאימות לה במהלך חייה. עכשיו, את רוצה להנות קצת? לבלות? לטעום קצת מהעולם הגדול? לכי על זה, חיים רק פעם אחת. מקסימום לא יראה לך, תשובי לארץ ותמשיכי בחייך ובחירותייך. אבל אם את אומרת שהוא מרשים, ואיש טוב, ואת רוצה להכיר אותו... תנסי.

Jinx007

New member
דעה קצת אחרת...../images/Emo4.gif

לדעתי, אין בזה שומדבר לטווח הארוך...חוץ מהכסף שמתלווה לזה כמובן. כלומר, אם את לא נמשכת לבנאדם אפילו קצת, אז איך תוכלי לישון איתו במיטה אחת עם אותה שמיכה? איך תוכלי לתת לו לחבק אותך כשאתם ישנים? זו הרגשה די מגעילה..תאמיני לי... לפחות שיהיה איזה משהו קטן...קצת משיכה. הוא לא חייב להיות חתיך עולמי, אבל לפחות שאת תמשכי אליו. הדרך היא להכיר אותו טוב יותר. כשאת מכירה מישהו והאופי שלו מוצא חן בעיניך, אז את יכולה למצוא את עצמך כבר אז נמשכת אליו. אז עצה שלי: קודם תכירו קצת יותר טוב. אם תראי שזה עובד ביניכם ומערכת היחסית שלכם היא כמו של חברים אמיתיים אז הכול סבבה. אבל אם את מרגישה בפנים שזה לא זה..אז זה לא זה. וזה לא משנה עד כמה שהוא בנאדם טוב או מרשים.. אני מכירה מישהו שהייתי בסיפור הזה ולא הייתה ביניהם שום משיכה- וזה לא נגמר בטוב..

למעלה