אנא הצעותיכם/עצותיכם, פורום נכבד ויקר.

אנא הצעותיכם/עצותיכם, פורום נכבד ויקר.

לצורך תגבור/חיזוק/רענון/ניעור אבק הצעתי לבן זוגי להצטרף לסדנת טנטרה. ברם, בן זוגי הזכיר לי סדנה שהיינו בה לפני מספר חודשים. עלי לציין, שאלתי מפורשות את הגברת שענתה לי לטלפון אם הסדנה נועדה לזוגות, והיא אמרה בוודאי, בטח שבוודאי, בוודאי שבטח. אז באנו. אנחנו שנינו אנשים שעובדים הרבה וקשה, וחיכינו לסדנה הזו, אני בכל אופן חיכיתי. ופינינו לכבודה זמן, שלא לדבר על כסף שהושקע. ונקלענו לערב של פנויים ופנויות שהסדנה אמורה היתה לשחררם מעכבותיהם ולפתחם לקשר אולי תרתי משמע, כי העניינים שם אכן הלכו והתלהטו, וצופה מהצד היה מחכך כפות ידיו בהנאה ובציפיה לאורגיה המתקרבת והולכת. רוצה אני לאמר, כולי בעד הסרת עכבות כאשר נחוצה ההסרה הזו, אבל אנחנו באנו לשם כזוג למטרה מסוימת, ונקלענו לערב שמטרותיו שונות מאלו שהובטחו בטלפון. נדרשנו שם לבוא לידי מגע מתהדק והולך עם זרים גמורים, שהיו אמנם נחמדים וחביבים וכולי, אבל בכל זאת זרים, ואנחנו באנו לשם זוגיות קיימת, לא לייצר היפתחות לזוגיות חדשה/נוספת/השלם את החסר. לא ביקשנו את הכסף בחזרה, יצאנו משם כעבור שעה של תדהמה ומבוכה גוברות והולכות ובעלבון על שרומינו. ואני שואלת: האם יש הבדל בין סדנת טנטרה לזוגות לבין סדנת טנטרה לפנויים פנויות? ואיך לשכנע עכשיו את בן זוגי לתת סיכוי לסדנת טנטרה? והאם בכלל כדאי לשכנע, או שמוטב לבצע ריענונים/תגבורים/ניעורי אבק התחלתיים בבית, ורק אז לבוא לקבל הדרכה נוספת? או בכלל להניח להכל ולהתפלל שהגיל/עבודה קשה/לחצי היוםיום לא יכריעו כליל את ארוס הקטן?

mich37

New member
תיקון טנטרי

שלום לך אישה יקרה לשם שינוי.אין לי אפשרות לדעת בוודאות מה בדיוק היה שם.ובמיוחד שאינך משאירה פרטים מזהים,וחבל.והסיבה מאוד פשוטה, הקהילה הטנטרית או יותר נכון אלו העוסקים במלכה הגיעו הגענו להסכמה. שיתוף פעולה, כלומר, במידה והיית משאירה יותר פרטים ,דבר זה היה מאפשר לנו המורים לפנות לחברנו המורים ולשאול שאלה, ולהעמיד אדם על טעויותיו. וכך בעצם למנוע ממך בעתיד להיכסף למשהו שלא רצית או רציתם, כולי תקווה שאמת תמשיך להלום בנו כך שנוכל לכסוף את הבאים אלנו רק לאמת והאמת מתחילה בשיחת הטלפון.הלו עולם הטנטרה הו עולם של אמת פנימית. ולידיעתכם. ממש בימים אלו הולכת ומתגבשת לה קבוצה הרוצה ליצור אתיקה מקצועית. כך שתהיה כתובת של ממש לאירועים מסוג שציינת. בעוד כחודש כנס הטנטרה יוצא לדרך. כנס הטנטרה : הזדמנות בלתי רגילה לפגוש את כל מורי הטנטרה על פעילויות ,הפנינג טנטרי.מאוד מומלץ. www.omcenter.co.il/ - 71k ולשאלתך. איך ליצור מצב שבן זוגך ייתן אמון שוב. היות וציינת שאתם אנשים קשי יום, וכספכם לא מגיע בקלות אפרש בפנייך שני אפשרויות. האחת יקרה והשנייה מאוד זולה. ושנהם יקרות לנשמה כנס הטנטרה עולה כסף. זו הצעתי הראשונה. בכנס זה תוכלו לבנות את האמון שהתפוגג מעט, אין סוף הזדמנויות לפגוש מורים ואנשים אשר חיים נושמים טנטרה.והשיחות יעשו את שלהן. מפגש זוגי על פי דרך החוויה הטנטרית: לאחר שקרתי את שורותיך שוב ושוב גיבשתי הצעה אתם תתקשרו אלנו. אנו נספר לכם מה הולך להיות במפגש אצלנו, ומה האפשרויות שלכם. נספר לכם שמפגש זה הו מפגש של אמת, כך שרק מה שנכון יהיה. ושנגיע למעמד הכסף. אנו נודיע שמישהו שילם עבורכם. אגב זה באמת כך. לפני מספר ימים קיבלנו שק מזוג שהיה, שק שמאפשר לזוג שקשה לו, גם להיפתח. וזו הצעתנו השנייה מיכה וטל דרך החוויה הטנטרית מפגשים טנטרים לזוגות יחידים ויחידות www.tantraway.co.il

לטל ומיכה היקרים מאד. איזו הצעה מרגשת!

אתייעץ עם בן זוגי, ואם אוכל לדעת את תאריך הסדנה זה יעזור, כי באוגוסט 13 עד 22 הבן ואני מוזמנים לטיול שורשים לכבוד הבר מצווה של הבן (סבא שלו, אבי, הזמין אותנו לטיול הזה). הצעתכם היא חסד גדול, ובכל זאת, מאחר ופרנסתכם בתחום הזה, אבקש לברר את עלות הסדנה, ולשלם כמיטב יכולתי. כאמור, במגבלות הסכמתו של בן זוגי ותאריך היציאה טיול. ושוב, תודה רבה ועצומה על הצעתכם המרגשת

mich37

New member
יש כתובת

אהובה לשם שינוי. את יתר הפרטים נשמח לתת בטלפון ראו עצמכם מוזמנים לחייג אלנו, 0525346698 ודבר מה נוסף.במחשבה שנייה. אפרת יקרתי צודקת , אין צורך מעל דפיי האטר להאיר האהור. ולזה כיוונתי, שבסופו של דבר ניצור מצב בו תהיה כתובת , כתובת אמיתית שכל תפקידה הו לסגור פינות לא נעימות, ליצור מצב של שכיפות. אגב, פתאום אני קולט. יש כתובת,יש מנהלים לפורום!!!

על סדנאות יחידים, דוגות, שלישיות ורביעיות ../images/Emo9.gif

נשתדל לענות כמיטב יכולתנו, אבל כמובן שקיים מגוון דיעות ונקודות השקפה. ראשית, אנחנו לא חושבים שבכל מקרה כדאי לעשות מייד "אאוטינג" למנחים, לציין שמות וכו' אמנם, יש תמיד מקום חשוב למנחה, להיות נאמן למידע שהוא מוסר למשתתפים לפני תחילת הסדנה, להיות מדוייק, להיות רגיש לסטטוס של המשתתפים וכו' עם זה, קיימות הרבה אי הבנות, גם של המשתתפים את המנחים ובהחלט גם ההיפך, קיימות טעויות שנעשות בתום לב, ישנם מקרים רבים של חוסר הבנה, של אינטרפרטציות שגויות, ותמיד קיים מקום לברר לעומק קודם כל מאחורי הקלעים. אם זה כאן, אז קודם כל במסרים פרטיים, וגם מול המנחים באופן ישיר. ועכשיו לגופו של עניין. קיימות סדנאות טנטרה רבות בעלות אופי שונה. לא כל סדנה תעסוק בהכרח בזוגיות ובמיניות, למרות שזה הנושא החביב על כולם, באופן טבעי. בסדנאות שעוסקות במיניות קיימים בהחלט הבדלים בין סדנא לזוגות וליחידים. בני זוג יכולים בהחלט להגיע למרבית הסדנאות המיועדות ליחידים, אך זה לא ממש מומלץ לזוגות "מתחילים" שעדיין לא נחשפו לעבודה מסוג כזה. באחריות המנחים לברר עם בני הזוג מה רמת הניסיון שלהם ומה רמת הפתיחות, ובהתאם לכך להמליץ להשתתף או להימנע. גם בסדנאות המיועדות לזוגות ישנו האלמנט של להיפתח לאינטימיות ומגע עם אנשים אחרים, ויש לכך מטרות רבות, אך בסדנה לזוגות האנרגיה היא שונה בתכלית וזה מאד מורגש. יש לנו המלצה חמה, גם לך מאשה ולבן זוגך, וגם לכולם. עם השנים סיגלנו לעצמנו הרגל, שהוא גם תובנה עמוקה, להוציא מכל חווייה הזדמנות לעליית מדרגה, גם אם היא חווייה לכאורה לא נעימה, או מלחיצה אפילו. למדנו כך שכל קושי הוא הזדמנות להתפתחות, ואנחנו מודים על כל חווייה שנקרית בדרכנו. קחו את אותה סדנה שנחשפתם אליה כמשהו כזה, ושאלו שאלות באומץ. מה קרה לנו שם? למה לא היה לנו נעים? האם באמת הבנו את מה שאמרה לנו המנחה מראש? או אולי שמענו מבלי משים משהו שרצינו לשמוע? עד כמה אנחנו בטוחים ביכולת שלנו (כפרטים וכבודדים) לומר "לא" כאשר זה נדרש, ואז, להרשות לעצמנו לזרום יותר בחפשיות. וגם... למה בעצם וויתרנו על שיחה עם המנחה לאחר מעשה??? האם לא היה מקום לפתוח עניינים? ומה אנחנו יכולים ללמוד מזה להבא? אילו שיעורים אנחנו יכולים להפיק מכך? אנחנו בטוחים שגם בן זוגך ימצא בדברים אלו היגיון, ותוכלו יחד, לצאת למסע החדש הזה, מבלי לתת ל"נפילה" אחת בהתחלה, להפריע לכם בדרך.
ו
בן ואפרת שקר להם בטוכעס.

mich37

New member
הכל עיניין של השקפה

יפה כתבתם אהובים. ויפה לכם על הפרגון שפרגנתם לעצמכם (אמסטרדם).וזה בניתים מה שיש לי לומר. אגב גם אנו הלילה יוצאים לחופשה. חיבוקים ונשיקות

mich37

New member
חיבוקים והמון כוונה טובה

אישה אהובה לשם שינוי תודה לך. ומי יודע אם לא כוונתך ורצונך בשלומנו?? שלומנו!!!חיוך ממתנינים בקוצר רוח לשיחת הטלפון ערב טוב ישראל הישר מהמלך שלמה שהיה ידוע בריבוי נשותיו. אז נשים יש גברים יש אין מלך ושישאר כך שבת ברוכה לי לה לנו לכם ולכולם

למעלה