אנא, זקוק לעזרה !

HDsys

New member
אנא, זקוק לעזרה !

נגנב לי תיק לנשיאת נשק עם נשק ממש כוייסתי הוזמנתי למשפט על הפקרת נשק. מה לעשות? יש איזה רעיון או נסיון להגנה שתןציא אותי מזה? תודה מראש ושנה טובה לכולם !!!

igalgolan

New member
כייסות

קשה להאמין שמישהו כייס פריט שמשקלו בוודאי למעלה מחצי ק"ג מבלי שהרגשת.

HDsys

New member
אכן היה בתוך תיק שהיה בעגלת קניות

במושב התינוק ממש בין ידיי שנשענו על העגלה והגנב הוציא את כל התיק ממש מביין ידי אולי הספיק לו כשרק הפנתי מבט ? לא יודע איך עשה את זה כנראה מומחה אז האם יש רעיונות רצניים לעזרה?

igalgolan

New member
שמירה על נשק

המקבל רשיון לנשק ויש ברשותו נשק חייב בשמירתו. בין לשים את הנשק בכספת (הנשק שמור אך חסר תועלת) ובין להשאירו על מושב במכונית חונה פתוחה, יש גווני ביניים. איני מתמצא בפסיקה והאם ניתנו בה הנחיות מתי שמירה תהיה ראויה, קשה לי להניח שהשמירה צריכה להיות מושלמת, אך להניח דברים בעגלת קניות לא נראה כשמירה יעילה, על כך יכולות להעיד כל אותן נשים (כולל ממכרותי) שהתיק נגנב מהם בנסיבות דומות לחלוטין (איני מכיר גברים שהתלוננו על גניבה במסיבות דומות, אין הכוונה לפגוע או להפלות מבחינה מינית או אחרת). יגאל גולן

אפשר לנסות להגיע להסדר טיעון ...

בהנחה שאין לך עבר פלילי אחר, ובהנחה שבמשטרה יאמינו לך שהנשק היה איתך ונגנב בנסיבות שתארת, אתה יכול לנסות להגיע לעסקת טיעון עם המשטרה במטרה לצאת מהענין עם מבחן ללא הרשעה או עם עבודות שירות ללא הרשעה. מכר שלי שהנשק אבד לו בלא שידע לתאר איך (הוא לא מצא אותו), הצליח להגיע לעסקה על 30 שעות עבודות לתועלת הציבור ללא שנרשמה לו הרשעה. אם חשוב לך שלא יירשם לך עבר פלילי כלשהו, ייתכן ששווה לך לקחת עו"ד במטרה להתמקח עם התביעה.

HDsys

New member
באמת אבדוק זאת. אני מאד מודה לך ! ../images/Emo51.gif

למעלה