אנא יעצו לי בקשר לאחים שלי..וצווא.

eleflaila

New member
אנא יעצו לי בקשר לאחים שלי..וצווא.

אני בעלי ובנותיי גרים אצל הוריי ( 2 דירות נפרדות אחת מתחת לשניה) במושב -ישוב קטן הבית של הוריי לא שלנו אנו כאן כבר כ- 20 שנה הוריי שיחיו וימשיכו להיות בריאים אנחנו עוזרים להם מאוד עם זה בתחזוקה של הבית וגם הגינה-חצר בעלי משקיע את כל כולו ומסתדרים מצויין . לאחרונה אחיי מתחילים לדאוג ולשגע את הוריי בקשר לחלוקת הבית או הצוואה . הם כולם מסודרים ואנחנו אין לנו כלום -מזל שיש לנו לגור עם הוריי. האחים רוצים להחתים אותנו שלא נעשה בעיות בעתיד -לאמרות שאנו ממש לא כאלה . ובעלי פגוע ולא רוצה לראות אותם יש גם עוד מקקרה שלא קשור שגם ילדם פגעו בבת שלנו אז בכלל בעלי מחומם עליהם ומתי שהם באים לבקר בעלי רוצה לא להיות כאן , אני אוהבת את אחיי ולא רוצה מריבות , רוצה רק טוב היום יבואו אלינו חלק מהמשפחה ומחר ובעלי כבר הכריז שלא יהיה פו אולי סתם נובח ובסוף ישאר? אבל זה פוגע בי והוא לא מבין ואני מבקשת שיתעלה על עצמו ולו בישבילי ובשביל הורי שלא יפגע בנו כי זה ממש יוצר אוירה לא נעימה כל פעם וזה כואב להורי ולי והוא לא רואה זאת עדיין השאלה שלי : האם עלי להיות עם בעלי יד אחת ולא להיות פה כשאחד או כל אחיי באים? או שזה בסדר שאני אשאר עם בנותיי או אחת מהן והוא והפגועה יסעו להם ? מה דעתכם ? איך פותרים זאת? האמת שאיני יודעת אם כולם מודעים לזה .

legal

New member
תפנו דחוף לייעוץ

אני מציע לכם להתייץ עם ארגון משפחה חדשה, זה סיפור שיכול להסתבך, כי לאחים יש עניין ברכוש של ההורים והיחס שלהם מאד מדאיג.

למעלה