אנא מכם,
|4u|

Benjamin Turner

New member
אנא מכם, ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif|4u|

(הערה מקדימה: אני כותבת בשם אחי, משום שהוא בביסל"ח, בהכנה לקורס קצינים) אז כך: אחי וחברתו חוגגים שנה ביחד. הוא מבקש להפתיע אותה בבילוי בצימר רומנטי, מושקע, מפנק, מבודד ומדהים, רצוי כזה שניתן להזמין אליו טיפולי ספא (אך לא חובה), כן חובה ג'קוזי (פרטי) ונוף יפהפה. צימר מיוחד ובלתי נשכח. בנוסף, וכאן הcatch, הצימר אמור להיות קרוב לחרמון (כי זמנם מוגבל והוא לא רוצה לבזבזו בנסיעות). בעיה לא פשוטה, כי מצאתי המון צימרים מדהימים, אבל רחוקים מהחרמון. ליד החרמון מצאתי בעיקר אכסניות, וגם כמה צימרים אלמונימיים מבחינתי (שיא-הר, ויטראז' ההר, מרום בחרמון). אוקצור, אנחנו זקוקים לעזרתכם ולהמלצותיכם על צימרים העונים לדרישות. התקציב בלתי מוגבל (למעשה הוא מוגבל למה שיאשר מנהל הבנק של חייל דלפון, אבל א. יש לנו שובר של "נופשונית" שאולי יסייע, ב. הנסיעה מתוכננת לאמצע השבוע וג. כרגע אנחנו נואשים
). לעזאזל עם הכל, העיקר שהצימר יהיה סוף! ב
|4u| מראש, אירית

Benjamin Turner

New member
מיקוד-מישהו מכיר אולי את

"la בקתה" בקיבוץ אורטל, ויכול להמליץ או לשלול (רצוי בפירוט ככל האפשר)?

GGGJJJ

New member
לה ביקתה באורטל

צימר מדהים ביופיו, אבל לא מבודד אם זה מה שאתם מחפשים,יש שם 10 ביקתות שמאוד צמודות אחת לשניה. מצאתי מקום יותר יפה להתארח בו "נגיעות של וגאס" במושב ספסופה. הרבה יותר מיוחד וייחודי לדעתי ואין עוד כאלו צימרים מיוחדים לפי חיפושיי הרבים באינטרנט. בהצלחה

Benjamin Turner

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo20.gif, אני איידע אותו

הם מתכננים את הבילוי לראשון-שני, כך שאני מקווה שבליל ראשון לא כל הבקתות יהיו מלאות כדי שהם יוכלו לבקש בקתה מרוחקת מכל בקתה מאוכלסת (אפשרי לדעתך או שאני חולמת באספמיה?) האם הצימר באורטל עונה על שאר הדרישות? (רומנטי, מושקע ומפנק, עם ג'קוזי (פרטי) ונוף יפהפה?). הענין הוא שיש לנו שובר מתנה שב"לה בקתה" מקבלים וב"נגיעות של וגאס" לא, כך שאם דרישה אחת לגבי "לה בקתה" לא מתקיימת-ניחא, בתנאי שהשאר כן

GGGJJJ

New member
לה בקתה

הבקתה אכן עונה על כל דרישותיכם ומאוד מושקעת וחדישה, אשמח רק לדעת איזה שובר יש לכם וכיצד קיבלתם אותו ,כי ככל הידוע לי השוברים שהם מקבלים הם בחדרי האירוח בקיבוץ ולא לבקתות, אך אשמח לשמוע אחרת...

GGGJJJ

New member
אגב..

הבקתות האלו הן מאוד מבוקשות וצריך לשריין מאוד חודשיים מראש לפחות... מנסיון

Benjamin Turner

New member
אוי, אני מאוד מקווה שאת טועה

השובר שלנו נקרא "הדרך הרומנטית" והוא של חברת נופשונית. קיבלתי אותו כבונוס על רכישת מחשב נייד של IBM. אני מצרפת סריקה של העמוד הרלוונטי בחוברת הנלווית-מדובר בבקתות, לא? (כתוב בקתות, בבקשה אלוהים שפעם אחת מה שכתוב יהיה גם נכון |אייקון מחזיק אצבעות|
)

drtrip

New member
לה בקתה באורטל

המקום מדהים, כמו כן הבקתות. ממליצה בחום ועוד במיוחד שיש לכם שובר. שובר כזה חוסך מאות שקלים ליליה. אז עם כל הכבוד לנגיעות של וגאס, תוכלו להיות שם פעם אחרת. לדעתי עדיף ללכת על השובר אך לבדוק טוב טוב אם יש תוספת ללה בקתה. בדר"כ באמצע השבוע הבקתות לא בתפוסה מלאה, יותר החדרים. את המקום מנהלת בחורה בשם הילה, מקסימה ונהדרת, אם אתם נתקלים ברצון לקבל עוד אינפורמציה, היא הכתובת. כמו כן יש שם טיולי סוסים עם נוף מדהים, כך שתהיה לכם בטוח חוויה בלתי נשכחת. בהצלחה

GGGJJJ

New member
אלו אכן הבקתות ../images/Emo13.gif

תהנו... רק חשוב להזמין מקום כי הם מאוד מבוקשים.

למעלה