מדובר במילואמניק שכתב את הספר "צלקות שקופות", על צלקות מהן סובלים חיילים שלא תמיד נראים לעין, ונדמה שאין צורך להרחיב את הדיבור במה דברים אמורים. הבחור סיפר הערב (תוכניות הפטריוטים, ערוץ י"ד בשלט) שהפרויקט, לו הוא פתח תוכנית לגיוס המונים האתר Headstart, לא הצליח להתרומם ושחשוב לו מאוד להוציא את הספר. היה קשה להבין ממנו מה בדיוק כולל הספר, אבל אם הבנתי נכון הוא כולל סיפורים על כמה וכמה חיילים, מה שהם עברו ועוד.
פרטים נוספים ניתן מן הסתם למצוא באתר, קישור להלן. אנא שקלו לתרום לפרויקט, בין אם ברכישת הספר ובין אם בכל דרך אחרת (פרטים כאמור שם), ולו בשביל הרגשת החייל שיידע שהסיפור שלו (ושל חיילים כמותו) כן מעניין את הציבור גם אם תוכנית גיוס ההמונים עד כה לפחות, לא צלחה יותר מדי.
לפרטים והשתתפות בפרויקט:
למען הסר ספק: אינני מכיר את הבחור אישית, אין לי כל טובות הנאה מתרומתכם לפרויקט וכל שאני יודע עליו הוא האמור לעיל לאחר מספר רגעים בו צפיתי ושמעתי את בקשתו הערב בטמבליזיה כאמור.
פרטים נוספים ניתן מן הסתם למצוא באתר, קישור להלן. אנא שקלו לתרום לפרויקט, בין אם ברכישת הספר ובין אם בכל דרך אחרת (פרטים כאמור שם), ולו בשביל הרגשת החייל שיידע שהסיפור שלו (ושל חיילים כמותו) כן מעניין את הציבור גם אם תוכנית גיוס ההמונים עד כה לפחות, לא צלחה יותר מדי.
לפרטים והשתתפות בפרויקט:
צלקות שקופות
הספר מתאר מסע שעובר על לוחמים "שהיו שם" ומציע מבט מעורר השראה על הכח האנושי, התמודדות עם כאב, וחיפוש אחר תקוה וריפוי. מבוסס על צלקות אמיתיות
headstart.co.il
למען הסר ספק: אינני מכיר את הבחור אישית, אין לי כל טובות הנאה מתרומתכם לפרויקט וכל שאני יודע עליו הוא האמור לעיל לאחר מספר רגעים בו צפיתי ושמעתי את בקשתו הערב בטמבליזיה כאמור.
נערך לאחרונה ב: