אנא ספרו לי למה יש לצפות בתכנית?

Aronsona

New member
אנא ספרו לי למה יש לצפות בתכנית?

איתן + דניאל = סתם משעממים. בן + ליהיא = אותי הם דוחים בעיקר בגלל ההתנהגות שלהם. אורן + אורטל= נו באמת. גב + קרו = אולי גב + חן - איזה מתח. יוני = טיפש אתי = הכי לא מודעת לעצמה שאני מכיר. ממש קשה לראות את ההתנהלות שלה. דנה, ונינה = משעממות מאד. מור = בעלת פוטנציאל אולי אבל אין איפוא לממש. אז למה לצפות?

רינתי77

Active member
אין שום סיבה לצפות בתכנית! אבל אני מבינה שיש

סיבה טובה להיות בפורום..הנה אתה כאן....

Aronsona

New member
כמובן. אבל בימים האחרונים מאד משעמם לי ואני

מחפש אולי דברים שלא שמתי לב אליהם ויהיו קצת מעניינים

Aronsona

New member
אפילו כמה

1. אולי איזה סימן שלאיתן יש מחשבה שניה לגבי דניאל? 2. אולי גב יוסיף מישהי מעניינת יותר לבנות שהוא מנסה לחזר אחריהן? 3. אולי אורן יבין שאורטל משחקת ויחפש מישהי נוספת.

רינתי77

Active member
בשלב הזה במשחק, במיוחד לאור העובדה

שכל הפורמט בעייתי ביותר וההפקה עשתה את כל השגיאות האפשרית, אין הרבה סיכויים שנראה את איתן או גב מתעניינים בבנות אחרות. זה גם יהיה מאד לא חכם אסטרטגית.

Aronsona

New member
מצטער על התגובה המאוחרת

נראה לי שאת צודקת לגמרי ולכן פתחתי בשאלה שפתחתי.

efrat800010

New member
../images/Emo13.gifאורטל לבד בוילה,אין לה בן זוג

היא ואורן חברים טובים,הוא נמשך אליה מאוד היא לא זקוקה לבן זוג\גלגל הצלה כדי להישאר מידי שבוע ולקחת את המיליון הקהל משאיר אותה והקהל ייתן לה את המיליון

Aronsona

New member
בהנחה שאת צודקת. האם יש בזנ משהו מעניין?

מצידי לסגור השבוע ולתת לה את המיליון. למה להכביד בהוצאות של ההפקה.

poseidon111

Active member
אני צופה מהסיבות הבאות

מנסה לשפר את העברית שלי בעזרת אתי מנסה ללמוד טכניקות חדשות בנישוק בעזרת בן וליהי מנסה לשפר את ידיעותי בתחקור בעזרת יוני מנסה להעצים את גבריותי בנסיון לחקות את מהלכיו של בן מנסה להיות יותר ממוקד במטרות בעזרת צפייה בחן ובכלל,כמה שאני צופה בהם יותר, אני מרוצה יותר מעצמי...

Aronsona

New member
החיוך הזה מוצא חן בעיני.

תגיד. מהאתה אומר על טוב הלב של קרן? לא שווה למידה?

אורנה145

New member
אני פריקית של הריאלטי בכל דורותיו

בכל תוכנית יש דמות שמההתחלה תופסת אותי ואותן דמויות ת ת הגיעו לסוף ואף ניצחו בתוכנית הנ'ל תפסה אותי אתי כן אתי ( אל תרימו גבה ) עם כל מה שאומרים עליה היא הדמות הכי צבעונית הכי מעוררת עניין מקפיצה את הרייטינג כשהיא בפורנט קל להגיד שהיא לא הכוס תה שלי ...רבותיי עם אתי לא משעמם לטוב ולרע....תיזכרו זו הדמות שהציבור יזכור .. שבת שלום

Aronsona

New member
שבת שלום גם לך

האם העובדה שאתי עמדה לאחרונה פעמיים להדחה ע"י הקהל לא מראה על ההפך ממקפיצה את הרייטינג?

למעלה