אנא - עוד עזרה בפריסה

אנא - עוד עזרה בפריסה

האם לנסות לחדש את הקשר עם X פרסתי 7 אלו הקלפים שהתקבלו ירח, צדק, מוות, קיסרית, שמש, האיש התלוי, שבע חרבות סיכום = אביר הגביעי

שלום לך

אני חוששת הפריסה שעשית אינה נכונה, יש יותר מדי קלפים לעומת המילים - לא מוציאים קלף למילות קשר כמו "את". אני הייתי פורסת כך: האם טוב ונכון ל X לחדש את הקשר עם Y סה"כ 6 קלפים. או שהייתי שואלת על הפוטנציאל לחידוש הקשר ופורסת קלטית בהצלחה !

פריסה קלטית

מה הפוטנציאל לחידוש הקשר עם X סיכום, יכולת, כיוון הרוח. מגדל בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. הכוהן הגדול רוצה אבל פוחד שטן עתיד קרוב כארבעה חודשים שבעה מטות מה עוזר או בעד כוכב עבר קרוב כארבעה חודשים אביר החרבות זווית הראייה של החברה. תשעה גביעים מה חוסם או נגד הכוהנת הגדולה דימוי וזווית אישית. ארבעה מטבעות שיעור רוחני לשואל בהווה יום הדין

צ ל י ל 8

New member
שום דבר לא "מפוספס" בפורום

כל דבר בא בעיתו..... מה הפוטנציאל לחידוש הקשר עם X 1. מה עוזר או בעד - כוכב 2. מה חוסם או נגד - הכוהנת הגדולה 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - יום הדין 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - הכוהן הגדול 5. עבר קרוב כארבעה חודשים - אביר החרבות 6. עתיד קרוב כארבעה חודשים - שבעה מטות 7. דימוי וזווית אישית - ארבעה מטבעות 8. זווית הראייה של החברה - תשעה גביעים 9. רוצה אבל פוחד - שטן 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - מגדל הפוטנציאל אינו חיובי לדעתי. אמנם את אופטימית לגבי הקשר עם X ואולי חושבת שזהו משאלת ליבך, אך הוא נראה כאדם השמח בחלקו ואינו מעוניין כרגע במשהו שמעבר. יש הרבה דברים נסתרים שאינך יודעת עדיין (וגם אני לא). יש דברים שיצוצו אולי בעתיד, דברים שתביני אחר כך למה הקשר לא הצליח. אולי לבחור יש סודות מפנייך או שהוא מסתיר משהו מאוד חשוב (יש סיכוי שהוא נשוי ואת לא יודעת זאת?). הבונוס שלך הוא להבין מראש את הלך הדברים, על מנת להימנע אחר כך מחיכוכים (האם יש קשר לדת לאחד מכם?). האם הקשר שלכם צבר כבר ניתוקים בעבר? בכל אופן נראה כי תיאלצי להיאבק בזוגיות זו ולא יהיה לך קל להחזיק אותה בין הידיים. מצד אחד את מעוניינת ביציבות בחייך הרומנטיים, ומצד שני את פתוחה גם לרעיונות אחרים בקשר. אני שוב מעלה את עניין הקשר בינכם שנראה בקלפים כתמוה, אולי קשר ייצרי, קשר לא מתאים. משהו לא נראה טוב. כסיכום, אין עתיד לקשר והוא צפוי להתמוטט בסופו של דבר. מה דעתך? חג שמח

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo70.gif בקשר להקפצות - שימו ../images/Emo23.gif

הודעה שתוקפץ ע"י מי מהשואלים כאן בפורום לא תזכה לתגובה!!! תנו כבוד גם לאחרים.

למעלה