אנא עזרו לי בבקשה>>>

ענאיה

New member
אנא עזרו לי בבקשה>>>

שמי ענאיה הבת של רשיקה, תאריך לידה שלי 13-5-72 סטודנטית שנה שניה לחינוך כללי רוצה לדעת על לימודים במיוחד,האם אצליח בלימודים, אני פוחדת מכמה קורסים קשים, האם אצליח ואעבור את זה בהצלחה? ועוד שאלה, הוריי נפטרו לפני שנתיים, ומאז אין לי תחושת ביטחון, רוצה לדעת מתי יהיה לי שלווה ובטחון בחיים?

ענאיה

New member
בבקשה לאונרדו החדשה

שכחת אותי פעם אחת אנא ממך אך תשכחי לענות לי הפעם, אני מבולבלת כלכך וסובלת מחוסר שקט נפשי, לחץ, אי בטחון, פחד, אי שלווה .... כבר שנתיים אני חיה עם כל זה.... מאוד רוצה לדעת מתי הסיוט הזה יגמר ! מה יהיה עם הלימודים שלי ?, זה נושא שמאוד מדאיג אותי כרגע, ובכללי ... האם אזכה בקצת שלווה?

o1d3e5t

New member
ענאיה יקרה תשובה

ענאיה לאבד הורים זו חוויה לא קלה אך עלייך להבין כי בכך שהם הלכו לעולמם את מתחזקת ומתחשלת וכעת את תביני את העוצמה הגדולה שטמונה בך אך אינך ערה לה אין לי ספק שתצליחי בלימודים ...עם הזמן כפי שאומרים שהזמן מרפא הכל את תתחזקי והביטחון העצמי שלך יחזור אלייך כפליים גם בזכות הצלחתך בלימודים אל תוותרי היסתכלי על המטרה ללמוד!!!ובזמן הלימודים בהמשך תחושי את השלווה לה את כל כך צמאה זה מרחק קצר ממך פשוט המשיכי לצעוד את בכיוון הנכון.בהצלחה יקירה.דבר נוסף בכך שאת עצמאית ולבד את תותמרי בגדול.

../images/Emo45.gif...אכן את יודעת ימים קשים...

ואמנם אם תאריך הלידה שמסרת הוא נכון אתלא שואלת במפורש אך השאלה שעולה בראשי היא האם אוותר עוד זמן רב לבד ...אני חושבת שמשתהיי מוכנה להביט בחולשתך, ומול הקושי שלך, בנתינת אמון (משום שמישהו מעל באמונך..) תהיי בקשר וכן בלימודים אני רואה הצלחה ואףאפשרות של קרירה אקדמית..יתחיל מתרגול ..ואז כמרצה

למעלה