אנא עזרו לי לבחור בחוכמה קונסולה

shirahappy

New member
אנא עזרו לי לבחור בחוכמה קונסולה

שלום לכולם,
החלטתי שאני רוצה לקנות קונסולה, וזאת לצורך כושר.
אני מעוניינת במשחקי אירובי או אימונים שיהיו מעניינים, ושאני ממש אזיע בהם ואשרוף קלוריות. כמו כן חשוב שתהיה הדרגתיות.
אם יש אפשרות למשוב על האימון - מצויין...
בגדול המטרה שלי היא להכנס לכושר, ואם אפשר להשיל גם כמה ק"ג על הדרך - זה יהיה יותר ממצויין!
ומעבר לקונסולה - איזה משחק/ים לקנות? ואילו אביזרים?
אני ממש עושה קנייה מאפס ורוצה לקנות דברים טובים שיעשו לי חשק להתאמן! התקציב כרגע פתוח - אני נכונה להשקיע גם אלפי שקלים על משהו טוב שישרת את המטרה.
אז איזו קונסולה הכי מתאימה לצרכים שלי? ואם יש טיפים אשמח שתכתבו לי כיוון שאני לגמרי בורה בעניין. בשבוע הבא מעוניינת כבר לקנות... תודה רבה רבה!!

תפסיקי לזלול פחמימות תבלסי ירקות....

וחוץ מזה את יכולה כמובן לקנות אקסבוקס 360 עם קינקט שזו מצלמה שמזהה את הגוף שלך ולכן זו האופציה הכי טובה כדי להתאמן.. חפשי תמשחק your shape fitness evolved 201... הכרתי מישהי שהתמכרה לזה וזה עזר למוטיבציה שלה..

voguemaster

New member
שום קונסולה לא תעזור בזה

לא שלא קיימים משחקי אירובי וכד' אבל לכולם יש מגבלות ולכלום יש בעיות. יש טובים יותר ופחות אבל לא זו הנקודה - הנקודה היא שהקונסולה לא תתן את המוטיבציה לעשות כושר.
אם למישהו מסוים אין מוטיבציה לצאת לרוץ או לעשות אירובי בעצמו - שום קונסולה לא תשנה את זה. השינוי מתחיל משם.

אגב, צריך גם אימון רציני כדי לשרוף קלוריות. צריך לעלות לדופק גבוה בשביל זה.

מישהו 2

New member
נראה לי ששטיח ריקוד הוא האופציה המוצלחת

רק שזה כבר לא כל כך באופנה

shirahappy

New member
שטיח ריקוד עם איזה קונוסלה הוא הולך?

ולאלו שכתבו על המוטיבציה - יש לי מוטיבציה גבוהה, אך עם 2 תינוקות בבית קצת קשה למצוא זמן לחדר כושר.. ולכן מעדיפה להביא את החדר כושר אלי הביתה לזמנים שהם ישנים :)

shirahappy

New member

voguemaster

New member
אני מכיר את זה היטב

בתור אבא לתאומים + תינוק. מאוד קשה להוציא את עצמך לריצה בשעה 10 בלילה אחרי שכולם (בתקווה) ישנים. ועדיין, מצליחים.

אני בכלל לא מדבר על חדר כושר, רק על ריצה וכד'. כשהם ישנים אפשר לצאת לריצה גם כן...

eran_le

New member
אני מתאמן הרבה בתוכנות כושר ל PS3

באופן כללי, זה דבר נפלא. אני מתאמן גם עם הקונסולות וגם בעוד סוגי ספורט (חדר כושר, ריצה, אופניים, טניס), ואם נשווה למשל לחדר כושר, דווקא יש לצורת האימון הזאת כמה יתרונות - את רואה במדויק מה היעד שלך, כמה זמן נשאר לך, ומה את צריכה לעשות בכל רגע נתון. בחדר כושר נוטים לפטפט, לראות טלוויזיה ובכלל לא תמיד שמים לב על מה בדיוק עבדנו וכמה זמן (אלא אם עובדים עם מדריך צמוד), כך שלפעמים האימון פחות טוב ממה שהיה יכול להיות...
יש תוכנות עם תרגילים מקצועיים מאוד, ומגוון גדול מאוד. בד"כ אפשר לבחור על מה את רוצה להתאמן, או מה היעד באופן כללי (שיפור סיבולת, כח וכו), והוא בוחר לך את התרגילים.
אפשר לראות לאורך זמן כמה עבדת ואיך השתפרת.
ועוד יתרון נחמד זה שזה בבית ולא צריך לצאת (אולי זה חסרון בעצם...).
כמובן שצריך להתמיד, ולעשות כמו שצריך בלי לעגל פינות.
&nbsp
בכל מקרה, הכי אהבתי את "my fitness coach club" של Ubisoft. פשוט, מקצועי מאוד וטוב. החיישנים פחות משחקים בו תפקיד, ובכלל לדעתי חיישנים כמו הקינקט זה גימיק נחמד אבל בגלל שהם לא מושלמים זה סתם יכול להציק.
&nbsp
עוד אחד ממש טוב הוא EA Sports Active 2. הוא די ישן, וכבר אין תרגילים אונליין, וגם צריך להרכיב חיישנים, אבל גם שם יש הרבה תרגילים. הוא גם מראה את הדופק על המסך, שזה נחמד.
&nbsp
תוכנת ה zumba גם לא רעה.
&nbsp
מבחינת קונוסלה, רוב התוכנות זמינות ל 3 הקונסולות מהדור הקודם, כך שזה לא כזה משנה איזו.

קונסולה לכושר?

לי הקונסולה מונעת לעשות כושר

תשמעי בתור אחד שהוריד 25 קילו בחודשיים וקצת
את לא צריכה קונסולה
צריך לאכול נכון ומסודר וללכת לחדר כושר לפחות 3 פעמים בשבוע למשך שעתיים וחצי לפחות

בהצלחה.

voguemaster

New member
תלוי מה עושים בחדר הכושר, שלום

אם אדם הולך לחדר כושר ומתאמן במשקולות ומכשירים = ניפוח. לא מרויחים מזה כוח ולא סיבולת לב ריאה ובטח שלא לרזות. זה בקושי מפתח שרירי ליבה בנוסף לכל הצרות.

אם מישהו הולך לחדר כושר לעשות ריצה על ההליכון או פעילות אירובית אחרת הוא יתרום לעצמו גם לסיבולת לב ריאה (בפעילויות הנ"ל) וגם ישרוף קלוריות מה שיעזור לו מאוד לרזות ולהיות מסוגל לאכול דברים מבלי ליפול
.

ולכן - זה לא באמת נחוץ כי ריצה אפשר גם בלי חדר כושר. חוץ מבקיץ - אז לרוץ על ההליכון במזגן זה נוח יותר...

למעלה