אנא עזרו לי EROR PLAYBACK

אנא עזרו לי EROR PLAYBACK

יש לי מכשיר CREATIVE EXTRA ZEN 30GB נכנסתי לאתר הורדת המוזיקה החוקית בתשלום WWW.SONGS.CO.IL הורדתי 3 שירים,ניסיתי להכניס אותם למכשיר.השירים נכנסו,אך לא ניתן היה לשמוע אותם והיה רשום EROR PLAYBACK.כל נסיונותי לקודד אותם באמצעות התוכנה CDEX עלו בתוהו.השירים פשוט לא נוגנו.יש לציין שעל המחשב השירים הללו נשמעים כרגיל וגם הצלחתי לצרוב אותם על דיסק וניתן לשמוע אותן גם על דיסק.אז מה הבעיה לעזאזל? אנא עזרו לי,השירים האלה נדירים ושילמתי עליהם אחרי שלא הצלחתי להוריד אותם,לא בקאזה ולא באימיול ולא בשום מקום אחר במשך כמה שנים.תודה.

weird dust

New member
מאוד יכול להיות בגלל שאלו שירים מוג

חנויות ארינטרנט מוכרים שירים מוגנים ככה שהרבה פעמים נגני MP3 לא יודעים לנגן אותם. תנסה להפוך את זה לCDA על דיסק נמחק ומשם להמיר חזרה לMP3 רגיל.

EROR PLAYBACK

תודה.איך הופכים את זה ל-CDA? נדרשת פעולה מסוימת בתוכנת צריבה כמו "נרו" לדוגמא? אולי להוריד תוכנה מסוימת? מה זה דיסק נמחק? דיסק צריבה רב פעמי? האם התקלה הזו יחודית ל-CREATIVE או שמופיעה בדגמים אחרים כמו אייפוד?

weird dust

New member
התקלה יכולה להיות נפוצה

אם זה מה שאני באמת חושב שזה זה אומר שהקובץ מוגן ולא כל הנגנים יודעים לקרוא אותו. בעיקרון זה ככה בכל הנגים חוץ מאלו שהותאמו לקרוא אותו. אתה יכול לצרוב על דיסק נימחק (במקרה ויש לך) את הקבצים דרך צריבת אודיו בנרו. אז תנסה להמיר מחדש אחרי שכבר יש על הדיסק את השיר.

EROR

צרבתי אותו על דיסק חד פעמי ואח"כ ניסית להמיר ל-MP3 -לא עובד.ננסה לקנות אולי דיסק צריבה רב פעמי (אם לזה אתה קורא דיסק נמחק) בכל מקרה תודה רבה על העזרה.WWW.SONGS.CO.IL איבדו החל מהיום לקוח.

weird dust

New member
אל תנסה עוד פעם זה לא יעבוד

זה הגנות שהם שמים על השירים כדי להגביל אותך משימוש בהם. זה אחד הפאקים הכי גדולים שלהם. אני לא חושב שככה אפשר להתחרות בקאזאא אימיול וחבריהם. מי שמגביל את השימוש שלי בשיר רק פוגע בי וחבל לי לשלם על כך כסף.

stardust19

New member
זה יכול להיות קובץ מסוג DRM-זכויות

מוגנות ...לא כל הנגנים יודעים לקרוא את הפורמט הזה, בעצם הרוב לא מצויידים באפשרות הזו.

weird dust

New member
כן על זה אני מדבר

משום מה לא יודע למה לא חשבתי לכתוב את השם שלו. לא נורא

למעלה