אנא עזרו לי

osanit

New member
אנא עזרו לי

אני נשואה 5 שנים ויש לי ילדה בת שנה וחצי הבעיה שלי מתחילה בזה יש לי חמה מגעילה ממש שטן אני לא סובלת אותה ואת בעלה היא ובעלה כל הזמן מתערבים לי בחיים כל הזמן שהם באים אליי הביתה הם בודקים מה יש לי ומה אין. אני ממש משתגעת מתפוצצת היא כל הזמן מעצבנת אותי ואני כבר לא יודעת מה לעשות הייתי מאוד רוצה להפטר ממנה ומבעלה היא חושבת שהבן שלה גאון ואני לא יודעת כלום איך נפטרים ממנה ואיך לומדים לא להתייחס אליה בכלל מרוב שהיא מעצבנת אותי אני כותבת עם עיניים מלאות דמעות אנא עזרו לי

Vפרקליט

New member
להירגע

ולדבר עם הבן שלה. לא כתבת מה את חושבת על הבן שלה, בין הדברים ניתן להבין שאת לא מתלהבת ממנו ("היא חושבת שהבן שלה גאון"). את צריכה לנהל שיחה עם בעלך ולהסביר לו מה מפריע לך ולמה זה מפריע, חפשי נימוקים הגיוניים ולא האשמות כלליות. בנוסף, אני מקווה בשבילך שאתם לא גרים קרוב אל הוריו, אבל אם כן אזי זה הזמן לחשוב על מעבר דירה. והכי חשוב, את לא יכולה לא להתייחס אליה בכלל, מה שאת צריכה ללמוד זה לקבוע גבולות עבורה וללמוד איך כן להתייחס אליה. ו.....גם אמא שלי חשבה שאני גאון, מה רע בזה

osanit

New member
לפרקליט

אני לא אומרת שהבן שלה לא גאון ויש לו עבודה טובה וגם משכורת טובה אבל היא לא צריכה לזלזל בעבודה שלי גם אני עובדת ומרוויחה משכורת לא רעה הבעיה היא שהיא טיפוס מרגיז אני רק רואה אותה אני מקבלת עצבים ולפעמים אני הולכת עם בעלי לבקר אותם בשבילו וגם בשביל הילדה היא אפילו לא אומרת לי שלום בעלי אומר לי הרבה פעמים לא להתייחס אליה אבל מעבר הוא לא עושה כלום ברגע שאני מדברת על ההורים שלו אנחנו מתחילים לריב מה עושים נמאס לי ממנה אני גם לא גרה הכי קרוב אליה אז שתפסיק להיות נודניקית ולהדבק לבן שלה במילא היא לא כל כך אוהבת אותו כי אם היא היתה אוהבת אותו אז היא לא היתה עושה אפליות בין הבן שלה הגדול שזה בעלי לבן הבן שלה השני שלו היא נותנת מעל ומעבר וגם מבחינה כלכלית

Vפרקליט

New member
יש לך יותר מבעייה אחת

בעייה ראשונה היא עם בעלך, הוא מפיל עלייך תיק גדול מדי. מה שמותר לו ביחסיו עם אימו אסור לך, והוא מזיק ליחסים ביניכן כאשר הוא מורה לך לא להתייחס אליה. בעייה שנייה היא עם חמותך, אבל לא רק בגלל מה שהיא עושה אלא בשל התחושות שלך כלפיה. זכותה לחלק את רכושה ואת כספה לפי ראות עיניה, ככה זה. מעבר לכך את עשוייה לגלות שגם לבן המועדף לכאורה יש טענות נגדה ונגד אחיו. רדי מהקטע הזה, זה כביש ללא מוצא. בעייה שלישית קשורה קצת להערכה העצמית שלך אבל על זה לא שאלת אותי
וגם לי יש כמה משלי.....

irisi

New member
במקום להתעצבן נסי ללכת עם...

סתם עצה עם חיוך.. אם הם בודקים מה יש לך ומה אין לך...למה שלא תנסי לומר להם באמת מה חסר לך ואז אולי הם יזרו לך בזה..? נניח שמצרכים הם - שחסרים לך מצרכים במקרר - שלחי אותם לפעילות סופרמרקטית וכך הרווחת כמה ציפורים במכה- תוכלי לשלוח אותם עם בנך.. אפילו והנה לך זמן פנוי אפילו... בקיצור - נסי להצטרף אליהם במקום להילחם בהם... נסי לנתב אותם לצרכייך.. גיליתי שזה עובד נפלא בהרבה מתחומי החיים... איריס

zvika5

New member
ל osanit

ראשית תחליטי עם עצמך שאת מספיק חזקה לעמיד את ההורים במקומם, אך לפני זה קחי את בעלך ובאסרטיביות ספרי לו על רגשותיך ומה זה גורם לזוגיות שלכם. תבקשי ממנו להעביר זאת להוריוואם יסרב תעבירי את. תידיעי אותם שזכותך המלאה לנהל את ביתך כראות עיניך והם רק אורחים אצלך כך שהן להם שום זכות להתערב, כמו כן תידעי אותם על הנזק שהם גורמים ליחסים בינך לבין בנם. אזרי אומץ לעמוד על שלך, זו זכותך המלאה. בהצלחה צביקה

מיכללב

New member
מאד מבינה אותך...

הייתי בסרט הזה עד שהחלטתי פוס..מי שרוצה איתי קשר צריך להתאים את עצמו גם אליי...והכל הדדי. העמדתי דברים במקום..היתה קצת היסטריה מהשתלטנית התחמנית שדאגה גם לסכסך ביני לבין הבן שלה,ביני לבין אמא שלי..סרט טורכי פראייר לידינו...ושבוע היתה סערה..ואח"כ היה שקט. והגברת התקשרה אליי...ואז היא החליטה שאני מסיטה את כולם,וכולם נגדה..אוי מסכנה פשוט לבכות.ולא,לא ריחמתי עליה כי אני בכיתי בכל התקופה עד הקטע הזה..ועכשיו...שנה אחרי הסיפור הזה..הכל מתנהל כשורה..יש לה מעידות אבל היא יודעת שאם היא רוצה לבוא אלינו שתתנהג כמו אורחת ולא כמו בעלת הבית. סליחה, אבל יש גבול לכל תעלול. מה שכן,את צריכה את בעלך, שיתמוך בך...אחרת זה לא שווה כלום. מכל הלב-בהצלחה

למעלה