אנא עזרתכם. הזמנתי ציור ממאייר -

j u a n

New member
אנא עזרתכם. הזמנתי ציור ממאייר -

הזמנתי את האיור הזה להזמנה לחתונה. המקור נגנב מהצייר, שעבר ניתוח קשה וכרגע לא יכול לצייר לי את זה שוב. כל מה שנשאר לי זה זה, באיכות נמוכה שלא מתאימה להדפסה. זה יוצא מפוקסל ומעצבן, וזה קצת מרגיז אחרי שחיכיתי כ"כ הרבה זמן, ועוד שילמתי על זה לא מעט כסף. ההדפסה אמור להיות בגודל 14X14 בעיקרון, אני מחפש מישהו שיכול להעתיק/לצייר מחדש/לצבוע. בתשלום כמובן. מצד שני, חשבתי אולי אפשר לעבוד על התמונה באחת התוכנות האלו שעושות קסמים... ואתם נראים לי המקום האידיאלי להתעניין. במקור זה צוייר במכחול וצבעי מים. מה דעתכם? אני קצת נואש. הייתי אמור להוציא את ההזמנות כבר לפני שבוע.

bug a boo

New member
../images/Emo7.gifנשבר לי ה../images/Emo14.gif.דבר ראשון-

באיזה גודל בס"מ ו/או רזולוציה אתה צריך אותו? דבר שני-מוזמן להפנות את שאלתך אל פורום איור ממוחשב , או גרפיקה ודפוס , או פוטושופ . (מומלץ לנסות גם שם,למרות שהגעת לפורום מאד אנושי וחם
)

bug a boo

New member
אופס..פספסתי את ה14 על 14.תגיד,כמו שהיא עכשיו

אתה טוען שהיא מפוקסלת?לא נראה לי.(כרגע,כשהיא בגודל 7 על 6 ס"מ.)

j u a n

New member
כן, כרגע בהדפסה זה יוצא מפוקסל מעט...

תודה על ההשתתפות
אסף.

ga0

New member
זה הכי טוב שהצלחתי

אני ממש מקווה שזה עומד בדרישה ומאחל רק שמחות בעתיד העלתי לשרת אחר כי תפוז לא מאפשר להעלות תמונה בגודל כזה. http://img88.imageshack.us/my.php?image=try1zm8.jpg

bug a boo

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifכ-ל הכבוד לך!../images/Emo13.gif

למעלה