אנא עזרתכם:

j u a n

New member
אנא עזרתכם:

אני ובן זוגי רוצים לחגוג את יום השנה בצימר מפנק (מאוד). הזמן: סוף ינואר (כן, כן... אני פולני, מתכנן מראש) המקום: צפון. התקציב: עד 1000 ש"ח ללילה. המגבלה: כשר עם תעודה, או חלבי לגמרי, או טבעוני לגמרי - בקיצור, שיהיה כשר... תודה, אסף. נ.ב. אל תגלו לו, זו הפתעה...

איריסג

New member
הסעודה האחרונה

או! סוף סוף מישהו מביו לליבי. גם אני חושבת שתכנון מראש הוא חובה כשמחפשים את הכי טוב... ולענייננו: אמירים - מושב טבעוני, לא תמצא שום בשר.... "הסעודה האחרונה" צימרים מדהימים, ג'קוזי גדול ליד המיטה, ריהוט עתיק, צימר מושקע עד הפרטים הקטנים, ומארחים חביבים להפליא. תבקש את היחידה שנקראת "הסויטה הדרומית" כי רק בה יש מרפסת מדהימה לנוף. אנחנו שילמנו בקיץ לפני שנה 700 ש"ח ללילה בסוף שבוע, והיה שווה כל שקל. אגב, את העודף מהתקציב אתם יכולים "לבזבז" (ביזבוז מאד מענג אם תשאל אותי...) במסעדה של בעלי הבית שנקראת גם היא (הפלא ופלא) הסעודה האחרונה... והיא מסעדה צמחונית מדהימה לטעמי, שנמצאת ממש בסלון של הבית, כך שבשלושה - ארבעה צעדים מהחדר - אתם במסעדה. וזה לא יתרון רק למי שאינו נוסע בשבת, אלא גם למי שאוכל במסעדה - כי אחרי האוכל אין כוח לזוז יותר משלושה צעדים

j u a n

New member
תודה ../images/Emo13.gif מחר אני מדבר איתם. עוד

רעיונות ממישהו?

למעלה