אנא עזרתכן.....

יקנעמית

New member
אנא עזרתכן.....

הי בנות.
מי מיכן יודעת היכן אני יכולה לקנות, רצוי באזור חיפה, קופסאות קרטון שטוחות עם חלון שקוף ??????????
יש אומנם הרבה גם בגוגל אבל עם חלון שקוף לא מצאתי.
לכן התודה,
אתי.

אני מכירה כמה וכמה חנויות לאריזות בת"א

אם הינך מגיעה במיקרה לת"א אזור אלנבי , ברחוב יפו ת"א המיצטלב עם אלנבי יש שם כמה חנויות לאריזות אחת ליד השניה. אינני זוכרת את שמן אבל תישאלי שם כולם יודעים איפה הן (הן כמה חנויות אחרי החנות החרוזים של imp אימפריאל מטל בע"מ ,שנימצאת בדרך יפו ת"א45 כך שהן כניראה מספר 49,51 ומעלה , אם הינני זוכרת נכון יש שם 2 חנויות לאריזות עם אריזות וקופסאות מקסימות ביופיין כולל כול התוספות האפשריות שצריך לאריזות יפות ,אם זה סרטים יפים שקושרים איתם את האריזות (סרטים מכול מיני בדים יפים, מסטן מתחרות מדבקות יפות עשויות מבדים של דמויות ופפיונים בצבעים שונים ומרהיבים) שוות ביקור החנויות האלה. ניתן להזמין שם גם מראש קופסאות (רוב הקניות שם של אנשים לדעתי הם בסיטונאות)והמיגוון של הקופסאות רב מאוד מקופסאות קטנות למטנות, לתכשיטים ,למה לא...כלה בקופסאות למתנות לבר מיצוות, בת מיצוות, בריתות, חתונות ומה לא..חנויות ממש יפות. הייתי שם לפני הרבה זמן ומימה שזכור לי אין להם הרבה מיתחרים לחנויות האלה.
עכשיו חנות נוספת נימצאת באלנבי אחרי החנות של ליברין (שנימצאת ברחוב החשמל פינת אלנבי) זו אומנם אינה חנות לאריזות בלבד כמו החנויות הקודמות שציינתי, אבל שווה גם כן ביקור. יש שם גם אריזות לאירועים ,אריזות רגילות ,קופסאות לתכשיטים ועד מלא מלא דברים יפים כמו קופסאות כאלה, כמו שרואים בסרטים שאורזים בהם מתנות לחג המולד....שווה ביקור גם כן. עכשיו יכול להיות שיש גם ממש בסוף אלנבי לכייון בן יהודה עוד חנות אחת שתיים אבל לגבי זה אני כבר לא בטוחה, אני זוכרת שהיתה פעם עוד חנות בהמשך הרחוב מהצד הזה של החנות האחרונה שציינתי אבל אני לא יודעת אם היא עוד קיימת...לא בטוח שהיא עוד קיימת. לגבי החנויות שציינתי הן שרירות וקיימות. חנויות ממש יפות ,דברים יפים אחד יותר מהשני.אם את רוצה ליראות עוד חנויות ולבדוק מחירים תשאלי בחנויות האלה אם הם מכירים עוד חנויות לאריזות שם באזור. זה אזור שידוע בחנויות לאריזות. החנויות שציינתי פה קיימות כבר שנים..20 שנה ויותר.
טוב אני מקווה שעזרתי וטיול מהנה לת"א , ונקווה שכולנו פה בפורום נהיה כמה שיותר יצירתיות ...כי יותר יצירתיות משמעותה יותר כסף לכיס. בהצלחה לכולן.

ולמה שלא תכיני לבד (רק את החלון)...? (מצאתי אחד בחיפה)

קופסאות יש למכביר בכל חנויות האריזות
עם סכין יפני את יכולה להכין חלון (אפילו עם תריס שמאחוריו מודבק צלופן)
למעט אם את צריכה 100 יחידות
...

היחידי שקרוב אליך ראיתי בחיפה.. ברחוב הנביאים
http://www.ynato.com/קופסאות-קרטון-עם-חלון-במספר-גדלים/

יקנעמית

New member
כבשתי, שאני אכין לבד???
:-

ועוד הרבה???
לא לסבלנות ולא לעצבים שלי.
אולי את מתנדבת???

זה טוב לידיים..