אנא עזרתכן...

galgula2

New member
אנא עזרתכן...

שלום לכולם/ן, זקוקה נואשות לעזרתכם. הסרתי שיער בפנים בנייר עם שעווה מוכנה. עם המשיכות העור נתלש ונעשתה לי כוויה מכוערת על שטח נרחב מהפנים. מין שפשוף כואב מאוד. מרחתי שמן לבנדר על האיזור ובינתיים אין שינוי ממשי. כרגע יש קליפה שחורה. מה לעשות? זה כואב ואני פוחדת שייאר סימן... תודה..

RavidAtia

New member
ויטמין E

לבנדר זה טוב רסקיו על המקום כמה שיותר סמוך למועד הכוויה ויטמין E במריחה יעזור לעור לשקם את עצמו. את יכולה להוסיף לויטמין E את הלבנדר (למרות שהלבנדר עושה את העבודה הראשונית בלבד ויכול למנוע את הופעת השלפוחיות והכתמים).

galgula2

New member
שאלות נוספות...

היי בנות, קודם כל תודה רבה על התשובות. שאלה נוספת, כרגע המצב הוא של גלד חום כשלמטה העור אדום ורוד. מה אתן אומרות על חמאת שיאה עם חיזוק לבנדר? רביד - כמה פעמים ביום צריך למרוח את הלבנדר? האם להמשיך עם הביאפין או לוותר עליו ולהמשיך עם השמן לבנדר? תודה.שוב..

RavidAtia

New member
ביאפין?

קודם כל, סליחה, מה זה ביאפין? אני באופן אישי לא משתמשת בכימיקלים בכלל אלא רק בשמנים ואם אני אספר לך על הכוויות שלא השאירו לי אפילו סימן קטן את לא תאמיני. הלבנדר כרגע מחטא לך את המקום ודואג שלא יהיה זיהום אבל לא מרפא. מומלץ למרוח ויטמין E שבהחלט אפשר לחזק אותו עם לבנדר. חמאת שיאה תעשה לך נעים במקום אבל לא תתרום לריפוי. לטעמי האישי חמאת שיאה כבדה מדי ושמנונית מדי, אלא אם כן היא מעורבבת עם עוד שמנים ש"מקלים" אותה קצת (יענו עושים אותה יותר קלה...) אבל אם זה מה שיש לך אז תמרחי אז תה, בכל מקרה זה עדיף על איזה כימיקל שארזו בשפופרת...

גלגולה...

שמן לבנדר טהור במריחה מקומית הינו פתרון מצויין לטיפול בכוויה וגם למניעת שלפוחיות. שילובו עם ויטמין E אכן יעזור לשיקום העור ולמניעת צלקת (כפי שהומלץ לך) אך הפתרון הטוב ביותר שאני מכירה הינו צמח הסימפיטום. רגנרטור מספר אחת לטיפול בכוויות וצלקות ולשיקום העור. באופן אישי עזר לי לטפל בכוויות וגם בצלקות מלפני מספר שנים. אם הינך מעונינת בקרם המכיל סימפיטום את מוזמנת ליצור עימי קשר במסר או במייל. תרגישי טוב, הילה

למעלה