אנא עיזרו לי לגבי ערבי שירה....

אנא עיזרו לי לגבי ערבי שירה....../images/Emo7.gif

תעשו לי טובה ענקית אם תאמרו לי היכן יש ערבי שירה. הבנתי שיש פעם בשבוע ערבים כאלה ואני מחפשת כל השבוע ולא מוצאת. כבר שנים אני כמהה לכך והיום כשראיתי בחדשות שיש פעם בשבוע ערבים אלו ממש התעצבתי כיצד יכולתי לפספס זאת. במיוחד אני רוצה ערבים עם שר´לה שרון היקרה. אנא אימרו לי היכן יש ומתי . בתודה ענקית, מירב. נ.ב אם יש ערבים עם מארגנים אחרים אז גם טוב אבל רק שירי ארץ ישראל.שבת שלום ומחכה לתשובה מהירה.

גרי רשף

New member
מי אמר אני ולא קיבל?..../images/Emo22.gif

האמת שאין לי מושג, ואם תעלי דבר מה בחכתך אני עדכני אותנו.. בכלל, אם מישהו יודע על מועדוני זמר קבועים או מזדמנים שיודיע ואני אנסה לפרסם זאת כאן. בעתון העיר של גוש דן יש כתבה על מועדוני זמר של שרה´לה שרון, אבל לא ציינו מועדים. במוצ"ש 02/02/2002 (שמתם לב למספר?) הפרברים יופיעו בחיפה בבית אבא חושי. אינני זוכר כרגע אם זה במתכונת של מועדון זמר, אבל אני הולך. מי שרוצה להצטרף- נא לשלוח לי מסר או מייל דרך הפרטים האישיים שלי.

גרי היקר,תודה רבה../images/Emo24.gif

בוקר טוב גרי ! תודה רבה ע"כ שענית לי. אז ככה אני יודעת שבגבעתיים יש,נדמה לי פעם בחודש ערבי שירה בבית אלון אבל אני תמיד מפספסת זאת מכיוון שעד שאמא שלי רואה בשבילי אם יש אז כבר נגמר. שלך, מירב.

dearj

New member
מועדוני זמר באיזור חיפה

יש מספר לא קטן של מועדוני זמר באיזור חיפה - על בסיס חודשי (בערך). להלן רשימה חלקית: מועדון זמר בנווה יוסף (דרך יד לבנים/ נוה שאנן) - הבא בסוף פברואר נדמה לי. האחרון היה לפני שבוע עם דן אלמגור + ארגוב וזהבי. (הכלות של...). מועדון זמר בבית אבא חושי - הקרוב במוצ"ש זה עם הפרברים. מועדון זמר חודשי ביד לבנים (רח´ הירקון) - חינם! מועדון זמר בבית כץ בקרית ביאליק. מועדון זמר ביד למגינים בקיבוץ יגור. מועדון זמר בבית הכנסת הרפורמי "אור חדש" ברח´ הנטקה. לעתים יש מועדוני זמר של אפי נצר בבית רוטשילד או באודיטוריום (גם דן אלמגור) או בבית קרוגר (?). רצוי לעקוב אחר פרסומים ו/או ליצור קשר עם ה"בית" לוודא מועדים, מארחים ומתארחים.

למעלה