אנא עיזרו לי

בלגראת

New member
אנא עיזרו לי

קודם כל שלום לכולכם מישהו מכם קרא את סדרת הספרים ``מחזור כישור הזמן``? אני קראתי וזאת סדרה מצויינת, אבל... יש בעיה, כשהגעתי לספר ה16- ``עת לברזל`` נשארתי בלי המשך ולא יכולתי להמשיך לקרוא. אומרים שפשוט לא תרגמו את ההמשך. למישהו מכם זה גם קרה? אני בכול אופן שלחתי ל``אופוס`` תגובה על כך. ולאחר מכן נכנסתי לכאן וראיתי הרבה אנשים טובים ולכן אני מבקש מכם עזרה. אם יש לכם במקרה את ההמשך אשמח לדעת על כך, ואם גם אתם מחפשים אותו אז תשלחו מכתבים לאופוס ובואו נפעיל עליהם קצת לחץ כתובתם: www.opus.co.il תודה שקראתם עד פה...

הייזל

New member
סדרת כישור הזמן

עד עתה נכתבו שמונה ספרים בסדרה. בעברית משום מה מתרגים כל אחד מהם לשני ספרים כך שאם קראת את הספר ה 16 הזה אתה מעודכן. הספר התשיעי עוד לא הגיע לאמזון כפי שבדקתי כרגע. בכל אופן אני מצרפת לינק לחלק של אמזון הנוגע לרוברט ג`ורדן. אולי תמצא בזב חצי נחמה. ושתהיה לך שנה טובה.

saharur

New member
הספר התשיעי באנגלית

אמור לצאת בנובמבר והוא יקרא לה החורף

זורקי

New member
מדוע באמת הופכים ספר אחד

לשניים? הוצאת אסטרולוג נוקטת אף היא בגישה פסולה זאת. האם באמת הם משוכנעים ש``יוציאו `` יותר כסף מהצרכנים??

Boojie

New member
תשובה בשם הממסד האפל

(שם קוד לאופוס כפי שפותח במסדרונות פורום מד``ב של IOL...) ובכן, אם תגש לאתר הממסד האפל (האתר של דידי חנוך, לינק מצורף) ותלחץ על הלינק ``תשובות פנטסיה``, תמצא דף ובו תשובות לכל השאלות בנושא. בנוסף לכך, ביחס להוצאת אסטרולוג, יש לזכור שאופוס מעולם לא חילקו ספר אחד ל*ארבעה* כרכים וכינו אותו בשם סדרה, בדומה ל``סדרה`` של תאד וויליאמס באסטרולוג.

למעלה