אנא ענו לי על השאלה הבאה:אתמול קניתי בשר ועופ

gamila11

New member
אנא ענו לי על השאלה הבאה:אתמול קניתי בשר ועופ

ודברי עוף בשעה ארבע וחצי. היסתובבתי בסופר עוד שעתיים. יהגעתי הביתה לאחר כ-3 שעות והכל היה עדיין קר. מיהרתי להכניס להקפאה. מישהו אמר לי שאם הבשרים לא היו במקרר 3 שעות כדאי ליזרוק. אמרתי שהכל היה עדיין קר ומריח טוב . מה דעתכם. עכשיו בישלתי חלק מהבשר ועושה רושם טוב. האם אפשר לדעת אם היתקלקל?
 

gamila11

New member
אני מחכה שמישהו יענה לי , בבקשה, על השאלה שלי

בתודה מראש.
 

ענתי651

New member
אפשר להשתמש-בטוח לא התקלקל . מכיוון

שאפילו שהסתובבת שעתיים בסופר-הסופר הרי ממוזג .כך אני עשוה תמיד -בגלל שהתור גדול בקצביה של החצי חינם -מעדיפה לתחיל את הקניות קודם שם ורק אח"כ לשאר המוצרים.
 
שטויות במיץ

בשר בטמפ נאותה יכול להיות בחוץ שלוש שעות הבעייה כשהוא מתחמם
 

gamila11

New member
תודה רבה על כל התשובות. יש לי צלי בשר מדומה.

אודה לך אם תיתן לי מתכון טוב. עושה רושם שאתה מבין עניין.
 

shlomoroded

New member
קילקול בשר

האינדיקציה הכי טובה זה הריח אם לעוף שהוא רגיש יותר מהבשר יש ריח לא נעים יש לזרוק אותו ואם אין ריח אפשרי לשימוש מידי רצוי לא להקפיאו
 
טיפ קטן

אני מחזיקה ברכב קבוע צידנית ..אומנם אין קרחונים אבל כשמכניסה מוצרים קרים וחלקם אולי קפואים זה נשמר קר מספר שעות ,נכון גם למוצרי חלב. לקניה מתוכננת וגדולה לוקחת קרחונים. תמיד אני יודעת מתי אני יוצאת מהבית אבל אף פעם לא בטוחה מתי אחזור ..והקניות לא מתקלקלות ..
 
למעלה