אנא ענו לי על השאלה הבאה:אתמול קניתי בשר ועופ
ודברי עוף בשעה ארבע וחצי. היסתובבתי בסופר עוד שעתיים. יהגעתי הביתה לאחר כ-3 שעות והכל היה עדיין קר. מיהרתי להכניס להקפאה. מישהו אמר לי שאם הבשרים לא היו במקרר 3 שעות כדאי ליזרוק. אמרתי שהכל היה עדיין קר ומריח טוב . מה דעתכם. עכשיו בישלתי חלק מהבשר ועושה רושם טוב. האם אפשר לדעת אם היתקלקל?
ודברי עוף בשעה ארבע וחצי. היסתובבתי בסופר עוד שעתיים. יהגעתי הביתה לאחר כ-3 שעות והכל היה עדיין קר. מיהרתי להכניס להקפאה. מישהו אמר לי שאם הבשרים לא היו במקרר 3 שעות כדאי ליזרוק. אמרתי שהכל היה עדיין קר ומריח טוב . מה דעתכם. עכשיו בישלתי חלק מהבשר ועושה רושם טוב. האם אפשר לדעת אם היתקלקל?