מימון טיפוליםאנא ענו לי
רציתי לדעת לגבי ילד שלישי. ידוע לי כי המדינה ממנת עד לשני ילדים - מה קורה עם הילד השלישי ? האם אין השתתפות בכלל (אנו במכבי) ? האם צריכים לקנות את התרופות במחיר מלא ? מה לגבי הטיפול עצמו (שאיבה, החזרה)? תודה.
מימון טיפולים
לילד שלישי במכבי הוא מימון של הביטוח המשלים "מכבי זהב" או "כסף", יש מימון מלא ל-7 טיפולים כשהחזרת עוברים נחשבת לחצי טיפול (או שליש לא זוכרת). שיהיה בהצלחה.
כן ולאpo2 , יש חדשות?
אם אני לא טועה, בהודעה האחרונה שלך סיפרת שעשית בדיקה ביתית שיצאה חיובית, ומאז השארת אותנו במתח.....
מחזיקה לך אצבעותכן ולא
הבדיקה הביתית יצאה חיובית וגם הבטא (309 לפני שבוע!) אבל בגלל שהבטא היתה גבוהה יחסית להריונות הקודמים שלי ויש חשש להריון מרובה עוברים אני לא מרשה לעצמי עדיין לצאת בהודעה רשמית, מחר שוב פעם בטא בבית החולים ויותר חשוב אולטרסאונד ואם יהיה עובר יחיד עם דופק - לא תהיה מאושרת ממני, אם יהיו יותר - זו כבר בעייה... אבל אני מנסה לשמור על אופטמיות
גם אני מחזיקה חזק. זה נראה טובכן ולא
הבדיקה הביתית יצאה חיובית וגם הבטא (309 לפני שבוע!) אבל בגלל שהבטא היתה גבוהה יחסית להריונות הקודמים שלי ויש חשש להריון מרובה עוברים אני לא מרשה לעצמי עדיין לצאת בהודעה רשמית, מחר שוב פעם בטא בבית החולים ויותר חשוב אולטרסאונד ואם יהיה עובר יחיד עם דופק - לא תהיה מאושרת ממני, אם יהיו יותר - זו כבר בעייה... אבל אני מנסה לשמור על אופטמיות
עד כמה שהבנתי (לא מנסיון...)אנא ענו לי
רציתי לדעת לגבי ילד שלישי. ידוע לי כי המדינה ממנת עד לשני ילדים - מה קורה עם הילד השלישי ? האם אין השתתפות בכלל (אנו במכבי) ? האם צריכים לקנות את התרופות במחיר מלא ? מה לגבי הטיפול עצמו (שאיבה, החזרה)? תודה.
השתתפות בתרופות????עד כמה שהבנתי (לא מנסיון...)
למי שיש מגן זהב יש השתתפות מלאה בתרופות (כמו עבור שני הילדים הראשונים), מקבלים טופס 17 כרגיל, ויש 50% מימון להשתתפות העצמית בבית חולים שבהסדר עם מכבי: אסותא/מדיקל סנטר (במקום 85% בילדים הראשונים). לא ברור לי אם אפשר לעשות את הטיפול בבית חולים אחר מבלי לשלם כלום לבית החולים. רחל
הסכום הזה מהווה כ-15% מהעלותהשתתפות בתרופות????
בטיפול הקודם שילמתי 1200 ש"ח עבור התרופות (הזריקות) דרך החשבון שלי במכבי. עד כמה שידוע לי, אין החזר על הסכום הזה, תקנו אותי אם אני טועה (ואשמח!!)
זה אחרי ההשתתפות!השתתפות בתרופות????
בטיפול הקודם שילמתי 1200 ש"ח עבור התרופות (הזריקות) דרך החשבון שלי במכבי. עד כמה שידוע לי, אין החזר על הסכום הזה, תקנו אותי אם אני טועה (ואשמח!!)
קבלתי הרגע דף חיוב ממכביזה אחרי ההשתתפות!
גם עבור ילד ראשון ושני משלמים ככה, מי יותר, מי פחות תלוי בתרופות ובמינון. רחל
סליחה אם הטעיתי במילה "מלאה"קבלתי הרגע דף חיוב ממכבי
ואכן כתוב עליו "15% השתתפות". המילים "השתתפות מלאה" בהודעתך קרצו לי, וחשבתי שיש משהו שאני לא יודעת....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.