אנא עצתכם - נעלי ריצה - אשמח לשמוע מנסיון.

שמיל111

New member
אנא עצתכם - נעלי ריצה - אשמח לשמוע מנסיון.

אני רצה כ - 9 קילומטר ביום, מקפידה להחליף נעליים אחת לכ - 800 קילומטר. דבר המהווה הוצאה לא קטנה, במיוחד כאשר אחת למספר נעליים אני "נופלת" על נעל המכאיבה לי מאוד בצד הפנימי של הרגל. איכותה של הנעל יכולה להיות מהטובות ביותר, אך הנעל ממש פוצעת לי את החלק הפנימי, כאמור של כף הרגל. ובאמת, נראה כי במהלך הליכה וריצה, הרגל מעט נוטה פנימה. למישהו יש מושג איזו נעל יכולה להתאים לי???

חנויות מתמחות

שלום רב, בחירת נעל הריצה היא כמובן מאוד חשובה. אני ממליץ על חנויות מתמחות בהן מבצעים מעין ניתוח הליכה וריצה על גבי מסילה ואז אפשר לבחור את הנעל המתאימה. בהצלחה!

yohan6

New member
כפות רגליים ונעליים

אני לא חושב שהיו לי נעלי ריצה "כמו כפפה" בשלוש שנים האחרונות, עד לנעל הנוכחית. אני עם כף שטוחה ורחבה, עד הנעל הזו השתמשתי דרך קבע במדרסים והיציבה של כף הרגל השפיעה וגרמה לכאבי ברכיים וגב לפעמים. שתי המלצות: 1. נעל מנצחת לא מחליפים. אם הנעל כבר בלוייה, קונים אותו דבר. 2. אני משוכנע שבארץ אין להשיג, אך מותגי הריצה המובילים מחזיקים קו של נעליים בהתאמה אישית, כדורסל, כדורגל וריצה, אני רכשתי זוג מותאם של אדידס, מאז אני רץ בלי מדרסים ובאמת נהנה מכל רגע. אין סיכוי שאחליף את הנעל הזו למשהו אחר. איכות הנעל ממש לא משנה, אם היא לא מתאימה לכף רגלך. בזמנו היו לי נעלי "כפפה" שאמורות להיות קלות נוחות ומשוככות. בגלל מבנה גופי וכף רגלי, הנעל פשוט לא התאימה וגרמה לכאבים. כנ"ל לגבי סוגי שריכה שונים. אני בהחלט לא אצן מקצועי, אני רץ בשביל לשמור על כושר ואין לי ניסיון מעבר למה נוח לי ומה לא.

למעלה