אנא עצתכן הכנה..כואבת

אנא עצתכן הכנה..כואבת../images/Emo67.gif

מראש מצטערת אם ההודעה שלי תהיה ארוכה אבל חייבת לקבל עצתכם בנדון. לפני כמה חודשים התחדש קשר ביני ובין ידיד מהעבר.קשר כאן ברשת ובשיחות טלפון בלבד. בעבר לא היה בינינו שום קשר מעבר להיי ביי ומה נשמע. מדובר על התקופה בה שנינו היינו רווקים עדיין ועבדנו באותו מקום. השיחות בינינו התלהטו מרגע לרגע ומתח מיני שרר באויר. כיום הוא נשוי ואני גרושה. הוא סיפר עד כמה רע לו בבית אך אינו יכול להתגרש בגלל בעיה מסויימת בבית. החלטנו שנמצא את העיתוי המתאים ונפגש וכמובן לא פסלנו את האפשרות שאם נרצה נכנס לקשר אישי ואף אינטימי. מוכרחה לציין שכל שיחה בינינו הייתה נפלאה ותמיד חיכינו לשיחה הבאה. פעמים מספר אף יצא לנו לנהל שיחות חמות מאוד והרגע המתאים לפגישה קרה. כמובן שמבחינתו לצאת מהבית זה פרויקט. נפגשנו והמפגש בינינו היה -פשוט נהדר. זה היה לילה בפינה חשוכה באי שם. לולא ירד הלילה ובאמת היה מאוחר היינו נשארים שם גם כל הלילה. החלטנו שאנחנו הולכים על זה ויהיה מה שיהיהי....ותכננו מפגש נוסף בבית מלון. עד כאן הכל סבבה. הייתה לנו תיבת מסרים כדי שנוכל לשוחח בה ללא הפרעה. שיא הטמטום שאני בניתי לו אותה כי הוא לא מתמצא גדול בנושא. השיחות הנפלאות נמשכו בינינו ושוב ושוב אמרנו שחייבים למצוא יום שנפגש ונברח לנו לחדר ונכייף. לדאבוני אף יום לא נכנס לרשת וסיפר "סיפורים" שלא יכול כי הילדים בבית ותופסים לו את המחשב. ברגע שיוכל כמובן יכנס. זוכרים שאני זו שפתחתי לו את תיבת המסר? ובכן... בשיא סקרנותי נכנסתי לתיבה כדי לראות אם אכן לא נכנס בכלל ומה עם ההודעה ששלחתי לו מזמן... ומה אני רואה?! יש שם תחלופת מכתבים חמה בינו ובין אשה נשואה שפנתה אליו לתיבת המסרים. מתברר שגם פתח, (אחרי שגילה את האפשרויות בתיבה) תיבת הכרות. בקיצור במקביל לשיחות שלו איתי ולמפגש שלו איתי הוא קבע גם איתה וגם נפגש איתה לפי השיחות. במקרה התקשרתי אליו השבוע בדיוק כשהיה איתה, כי לפי התגובה שלו הבנתי שלא יכול לדבר ואח"כ חירטט לי שהיה עם אשתו בקניות. לפי תוכן המכתבים מתברר שזה הזמן שהיה איתה. זהו.......אני בשוק, כולי רועדת ופגועה ולא מצליחה לנשום. מה אני עושה? הוא לא יודע שקראתי את ההודעות ששלח וקיבל ממנה. נכון שזה מעשה לא יפה, אך הוא זה שביקש ממני לפתוח לו תיבה כדי שתהיה לנו דרך נסתרת שלנו לדבר גם כשהוא בבית ליד אשתו. להגיד לו? לנתק קשר בלי להגיד? להגיד לה? (כי היא השאירה שם את המייל שלה ומס' הפלאפון שלה) להמשיך בלי להגיד? מה אני עושה?! כל כך האמנתי בו. כל כך הייתי בטוחה שהוא שונה מהגברים הטיפוסים הנשואים, אבל מתברר שהוא לא שונה מהחתך הטיפוסי שמחפש כמות. אנא עזרו לי

ממממ.....

תסלחי אם אני אשמע קצת ישירה, ואני לא מתכוונת לפגוע. אבל הבחור דיבר איתך על לבגוד באישתו, ואת מתפלאה שהוא לא נאמן?

li5do3r

New member
היי, אני חושבת

שאם כבר התחלת עם גבר נשוי זאת כבר בעיה,כי זה היה ברור שהוא לא מתחיל/יוצא רק איתך...כי לא חסרים חראות כאלה,אבל אם כבר עשית את זה וזה המצב אז אני חושבת שאיך שהכנסת לו את הכרטיס/תיבת מסרים ואת גם יכולה לראות מה קורה שם אז מה הבעיה למחוק את זה?????? את עשית את זה ולכן את גם יכולה למחוק,לא?????? ועוד דבר,את יכולה לפנות לאישה ההיא ולהגיד לה במסר/בטלפון שאת אישתו ושתעוף לכם מהחיים....או להגיד לה שהוא סתם משחק בה כמו שהוא עשה בך!! והדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה ששתיכן תיפגשו איתו ...סתם סתם!! מה שאת יכולה לעשות זה להוציא אותו ממש מגעיל ולהגיד לו שאת יודעת הכל וממש לגרום לו להרגיש רע!!!!!! כי הוא באמת כזה! ואין לך מה להמשיך איתו אם הוא מאחורי גבך ומאחורי אישתו בוגד בלי גבולות!!!!!!!!! אין לו גבולות????????????????? מילא היה רק איתך ולא תופס את ההיזדמנות שנתת לו כדי להיות רק איתך בקשר אלא קפץ על המציאה ובדרך המסרים קובע פגישות ..איזה מניאק!! בכל מקרה,לא משנה מה יהיה תחתכי ממנו!!!!!!!!!!!!!!! לא יצא ממנו תועלת,הוא גם ככה נשוי והוא יצא איתך ממש מגעיל,אם הוא היה אומר שהוא לא חי חיים טובים עם אישתו ורע לו וכו' ונימצא איתך והיה עוד מתגרש אז סבבה אבל ככה לתפוס את כולן ברשתתתתת??????? ממש דוחה!!! מה הוא חושב שהוא דון גואן דה לה שמטה???? שיתחיל להירגע!! הוא לא שווה בכלל שתרדפי אחריו,אני בטוחה שיש גברים אחרים בשבילך שיכבדו אותך,גרושים ואפילו רווקים,את לא צריכה אותו!!!!!!!!! וזה שאתם מכירים כבר שנים לא עושה אתכם יותר קרובים. תעמידי אותו במקום ותהיה גלויה! תספרי לו הכל!!!!!!!!! ואם הוא ינסה לסבן אותך תגידי לו תודה,בעצם לא תודה..-תגידי לו שלום יפה!!!!! וכן.... שילך להיזדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~חג/יום עצמאות שמח~

לפי דעתי..

פשוט תחתכי את זה.. אין מה לחשוב פה.. למרות שאין בינכם שום דבר מחייב.. כי הוא נשוי <וגם ככה לא יצא מזה כלום> תחשבי עלייך.. להמשיך להיות איתו..? זה ברור שיהיה לך קשה.. במחשבה שלפני כמה שעות <או ימים> הוא היה עם בחורה אחרת,בנוסף לאישתו..> לבחורה ההיא את בטוח לא צריכה להתקשר.. לפי דעתי היא גם עוד "קורבן" שנפל לרשתו.. רוב הסיכויים שהיא לא יודעת על קיומך.. אז למה לך להתקשר אלייה? הרי לך לא יצא מזה כלום.. להגיד לו.. אני לא ממש סגורה על זה.. מצד אחד.. לא הייתי אומרת לו.. הרי זה לא ישנה כלום..אם תספרי לו שאת יודעת הוא לא יפסיק להפגש עם ההיא.. את פשוט יכולה להגיד לו שאת לא רוצה לבזבז את הזמן שלך ואת הרגשות שלך על משהו שבחיים לא יכול להתממש ולהפוך למשהו רציני יותר מפגישות בבית מלון..<את לא חושבת..??> אבל מצד שני.. אני יודעת שזה היה אוכל אותי.. שבשלב מסויים הייתי מספרת.. אז הייתי נוהגת בצורה הבאה.. במידה והחלטתי להגיד לו שנפסיק את הקשר.. והוא ממשיך להתקשר, ומעוניין להפגש..<הייתי מושכת את שבוע שבועיים> ואז הייתי אומרת לו את הסיבה האמיתית להחללטה הנ"ל.. ככה אני הייתי עושה.. <חוץ מזה.. אם הוא יוצא עם 3 במקביל הוא חרא של בנאדם שחושב על האינטרסים שלו בלבד.. תחשבי על עצמך מותק!! על הבריאות והשקט הנפשי שלך..> אני מקווה שעזרתי במשו.. בהצלחה!!

ebony

New member
תזרקי אותו...

הוא נשוי הוא בוגד באישתו... את האמת חושבת שהוא ישאר נאמן לך
ועכשיו בנימה קצת פחות כואבת... פשוט תנתקי איתו את קשר הוא באמת לא שווה את העצבנות שלך...

Urik82

New member
I`m not "mr. Know" in such issues

But in my opinion this a classic example for particular kind of men! U never can change him may be his wife is she strong enough think by your self what u r going to do

ולי קרה מקרה דומה

כשאני הייתי רווקה. פתאום גיליתי שהוא נשוי באושר, וגם מנהל רומן במקביל עם עוד איזה שתיים.. מה שאני עשיתי-פשוט ניתקתי קשר ,וגם גרמתי לו לקנא (נקמות טובות רק כשהן קרות) עם חברים לעבודה ,כשממש נמרחתי עליהם לידו. צפצפי עליו, טפחי את נפשך ואת גופך ותמצאי אחר! בהצלחה!

למעלה