אנא פרשו לי את הקלפים שיצאו לי

אליענה

New member
אנא פרשו לי את הקלפים שיצאו לי

התחלתי עבודה חדשה לפני כחודש וחצי בתפקיד של עוזרת מנכ"ל, העניין הוא שהאווירה במשרד לא קלה ורוב העובדים כאן לא מרוצים מאז שאני כאן אחת העובדות כבר התפטרה בסערה. גם אני לאט לאט מתחילה לספוג הערות בוטות ופוגעות מהמנכ"ל אשר פוגמות בעבודה שלי כמו גם במצב הרוח שלי. מאחר ואני בת 31 והמטרה שלי היא להתקדם בחיים שאלתי את הקלפים: מה פוטנציאל ההתפתחות שלי במקום העבודה בחצי שנה הקרובה יצא לי: 1- שלושה מטבעות 2- מלכת המטבעות 3- שמונה מטבעות 4- שבעה מטבעות 5- עשרה מטבעות סיכום - שני מטבעות בקיצור, הרבה מטבעות יצא לי. העניין הוא שאנחנו מעוניינים לעזוב הכל וליסוע לחו"ל לתקופה האם יש איזה שהוא רמז לכך בקלפים? המון תודה

צ ל י ל 8

New member
היי אליענה ../images/Emo140.gif

מה – 3 מטבעות פוטנציאל ההתפתחות – מלכת המטבעות שלי - 8 מטבעות במקום העבודה - 7 מטבעות בחצי שנה הקרובה – 10 מטבעות סיכום - שני מטבעות נראה כי את מרגישה שאת עובדת קשה ללא תמורה הולמת למאמצייך. אני חושבת שלמרות כל מה שאת מרגישה, יש פוטנציאל טוב במקום עבודתך. גם העובדה שכל הקלפים יצאו לך מטבעות, מראה על ביסוס כלכלי וחומרי. נכון, זה לא יהיה לך קל, ואת תיאלצי לשמור על אותו מקום, אבל בסך הכל זה נראה בסדר. המקום אכן נראה קשה וצריך להשקיע רבות על מנת להתקדם שם. דווקא ההתלבטות שלך עלולה להשפיע על עבודתך ולהעיב עליה. יש קידום בחצי שנה הבאה, אולי אפילו כספית.

אליענה

New member
המון תודה ובאמת צדקת...

כי עוד חצי שנה אני אמורה לקבל בונוס גדול ויש לי תמיד את החשש שאני לא אקבל אותו. שוב תודה ואנסה להחזיק מעמד

צ ל י ל 8

New member
עפ"י הפריסה, שווה לבלוע ../images/Emo105.gifים

למעלה