אנא תגובות במסרים,- המרכז בתל השומר או הדסים

yekantalisa

New member
אנא תגובות במסרים,- המרכז בתל השומר או הדסים

ברח' דרך ז'בוטינסקי (לפני הפנייה לגהה?) נמאס לנו להיות בני ערובה של עובדות זרות וכושלות. יצאנו לסיור בשני המוסדות הנ"ל, הדסים ב. גן ובמרכז האלצהיימר בתה"ש. שניהם בסדר גמור פלוס, מה ששבה את לבי בתה"ש הן הפעילויות המתמידות לבעלי כושר מוטורי גבוה. לא רק'הפעלות' בבוקר אלא לאורך כל היום. אה, והחדרים שלהם ננעלים כך שאין שנת צהריים. למרות שיחסית לא נוח לי להגיע לשם, בהשוואה לר"ג, נראה לי שהמקום שייטיב עם אמי הוא זה שייבחר. אנא, שתפו במסרים. קיבלת כבר המלצה אחת מא' על תה"ש. אשמח לנוספות. תודה!! לבי נקרלע, אגב. ניאלץ להחליט במהירות, בתחילת השבוע הבא.
((((((

משה מ3

New member
בתל השומר יש שתי מוסדות מטפלים

מרכז סטוצ'נסקי והמעונות של מכבי..

רגינה9

New member
תיקון למשה

בתל השומר קיימים 2 מוסדות לטיפול בחולי אלצהיימר. האחד, כפי שציינת, הוא המרכז לחולי אלצהיימר, נמצא בכניסה המזרחית לתל-השומר. השני הוא "גיל-עד", שהוא מוסד סיעודי בתוך שטח ביה"ח, קיימת בו מחלקה יעודית לחולי אלצהיימר וכן מרכז יום לחולי אלצהיימר. מעונות מכבי, עד כמה שידוע לי, אינם מיועדים לחולי אלצהיימר.

julie5505

New member
שבוע טוב רענן לצערי מזה אני חוששת

היא באמת יותר מידי פוצי מוצי מחבקת את אמא החשש שלי הוא באמת שהיא תברח אחרי שהיא תקבל את הויזה וזה כואב כי אמא כבר מתחילה להתרגל לנוכחת שלה אני לא חושבת שיש לנו שליטה על זה . פשוט אין בהם אמונה לפחות אני איבדתי אמונה בהן.זאת המטפלת החמישית שלנו אין כבר כח לזה והם מלכות אצלי אני לא נותנת להן לעשות כלום ונהפוך הוא אני מתנהגת אליהן כאילו הן חלק מהמשפחה בהמון חיבה ופינוקים הרי עם אמא אין הרבה מה לעשות בסך הכל השגחה היא עצמאית אז מה שהן עושות זה כל היום לראות טלויזיה ביחד לטייל ולאכול אז למה כל כך קשה איתן.וגם השכר שלהן גבוה ביחס לאחרות כי זה משפחה . ובכל זאת........

raanansh

New member
אמרתי שכל מקרה לגופו...

נקווה שלא תברח ושאכן תישאר...

liberdi

New member
נכון שכל מקרה לגופו

נסיוני הקצר מלמד שלא להאמין לאף אחת \ אחד מהמטפלים, אנחנו נאלצנו "ליבא" עובדת" מהודו, שטענה בשיחת טלפון,שטיפלה בחולי אלצהיימר,בדיעבד התברר כשקר ולאחר כ- 5 חודשים נשברה ועזבה.... סיכמנו עם עובדת נוספת להתחיל,והיא נעלמה [קיבלנו עלייה המלצות וכו'] העובדת השלישית ניתקה מצלמות בדירה והתברר שהיא ערסית = לא פחות... בשלבים הראשונים של המחלה נעזרנו בעובדות ישראליות שדיווחו על שעות עבודה נוספות,והעדיפו לנוח לדבר בטלפון לראות הרבה טווויזיה...

רגינה9

New member
לשני המוסדות ניתן להתקבל באופן פרטי

"קוד מיטה" של משרד הבריאות הוא בעצם אישור לכך שמשרד הבריאות משתתף בעלות האישפוז (באופן חלקי עד מלא). הכל בהתאם למצב הכלכלי של המאושפז והכנסות שוטפות של ילדיו.

למעלה