אנגטיקה של תוספי חלבון

Lagrangian

New member
אנגטיקה של תוספי חלבון

ובייחוד חלבון מי-גבינה.. האם מישהו בחן את זה? נראה שההשפעה של זה על הטחול (שלי, לפחות :) ) הרבה פחות דרמטית מחלב.. אבל אני תוהה שמא אני מפספס משהו.. תודה!
 

RanLoel

New member
אני לא מכיר

אין לי נסיון ואף פעם לא בדקתי. סביר שזה פחות ליחתי מהחלב משום שזה מסונתז ואין את המרקם השומני. בכל מקרה טבעי זה לא.
 

eidans2

New member
חלבון מיי גבינה

בפילוסופיה הסינית משייכים את הטחול והכבד לפעילות ספורטיבית. בזמן אימון כח אנו ״משתמשים״ באנרגיית (צ׳י) הטחול. לאחר האימון כאשר ניצלנו את רוב אנרגיית השריר, הטחול מותש ולכן אנו חשים בעייפות הגוף. אכן זהו החלון הנכון לשתיית החלבון, מכיוון שמע׳ העיכול אינה נדרשת לפרק את חומרי התזונה ומה שנשאר זה רק לספוג. איני רואה בנטילת החלבון המעובד כפתרון נכון לדרישת הגוף לחומרי תזונה, מכיוון שהמשקה אינו מספק לגוף את החומרים הנדרשים באמת. למרות זאת אם אין בהישג ידינו ארוחה מלאה הכוללת פחמימה וחלבון זה אכן עדיף על כלום. ובגלל זה מכנים את המוצר כ״תוסף תזונה״ ולא כתחליף.
 

Lagrangian

New member
הםם.. עשית לי את הקישור :)

בין הפעילות של הטחול לעניין החלבון.. ניסיתי תוספים כאלה לא אחרי אימון ואז נראה שהם כן יצרו לחות.. כנראה שבאמת אחרי אימון הטחול והקיבה במצב receptive לדברים כאלה.. בכל מקרה, אני מוסיף ארוחה נורמלית (עד כמה שאפשר לקרוא לארוחות שלי נורמליות) כשאני מגיע הביתה.. כנראה שאני אמשיך עם הניסוי הזה כדי לקבל פרספקטיבה לאורך זמן..
 
למעלה