אנג'לה יקרה, בהצלחה בניתוח מחר

פרלמנים

New member
אנג'לה יקרה, בהצלחה בניתוח מחר../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אנג'לה יקירתנו בהצלחה בניתוח, מחזיקה אצבעות שיעבור בקלות ושאורן יעזור לך עם שחר ואלמוג כמה שיותר... (לפחות תנוחי קצת מהבישולים וכו) אנחנו כאן לעזור ולפנק וירטואלית,
כמה שאפשר. נשיקות, ג'סיקה וכולנו...

sigis7

New member
לא כ"כ יודעת במה מדובר...

ולא צריכה לדעת...ובכל מקרה שיעבור בקלות והחלמה מהירה!

אנגלה3

New member
../images/Emo13.gifשלום, מרגישה חבולה קצת אבל../images/Emo122.gif

הכל עבר בשלום, הניתוח היה בהרדמה מקומית (ניתוח עקב דלקת בגיד ביד ימין) אבל קיבלתי גם טשטוש בגלל שהם הרגישו שהייתי קצת הלחץ. הכל בסדר חוץ מזה שעייפה (בגלל הטשטוש) והיד חבושה ומורמת למעלה (יד ימין אצלי היא הפעילה - אני מקלידה כרגע עם יד שמאל בלבד וקצת קשה). אסור לי להזיז היום את האצבעות, ומחר אני צריכה התחיל בהתעמלות לאצבעות.... הבעיה העיקרית היא הטיפול בשחר, אני לא אוכל להרטיב את היד במשך 10 ימים וכאן הבעיה, ולהרים אותו בכלל אין על מה לדבר. מזלי שאבא שלי יכול לבא ולעזור, הוא בא היום וקילח אותו, החליף לו חיתול והאכיל אותו, והכל בתענוג עילאי... שחר מסתכל עליי במבט מוזר כל היום, מבט של "איך זה שאת לא לוקחת אותי?..." קשה קצת אבל נעבור גם את זה... תודה על האכפתיות ועל הברכות אנג'לה

פרלמנים

New member
שולחת לך חיבוק ענק, נשמע קשה../images/Emo140.gif

בטח הכי קשה לך שאת לא יכולה להרים את הפשוש, את מטורפת עליו...
הלוואי והייתי יכולה לבוא לעזור
נשיקות וחיבוקים
ג'סיקה

אנגלה3

New member
מאוד מאוד קשה...הוא הסכים להרדם

רק על הידיים שלי, מה שבדר"כ לא קורה, אני ממניחה אותו במיטה והוא נרדם עם מוצץ וחיתול, היום הוא מרגיש כנראה, ולא הסכים להרדם, הוא נרדם רק אחרי שלקחתי אותו אליי (עם יד אחת בישיבה...
) תודה על הכל
אנג'לה

באלי23

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אנג'לה... שתחזרי להחזיק את הפיצפון שלך על הידיים כמה שיותר מהר. אמן.
רק בריאות אושר וחיוכים. החלמה מהירה. עינבל.

למעלה