אנגליה קוראת לי!

TheBlueOne

New member
אנגליה קוראת לי!

ובכן ידידי היקרים, הריני להודיע שאני נוסע לאנגליה לעשרה ימים (במחיר מגוחך של 1200 שקל! :) האיחוד האירופי אוהב אותי ומממן לי את העסק:) ) אז,אתם מוזמנים להמליץ על מקומות וחנויות בעל אופי פגאני שנראה לכם ששוה לי להקדיש מזמני אליהם! :) תודה...

למי אכפת מחניות...

קנה לי משהו... תמיד רציתי קריסטל(אבן רוז קווארץ טיבעית שמצאתי במדבר לא מספיקה לי) טוב, אני אתפסק בתמונה ומחזיקי מפתחות

dopey_wizard

New member
תהנה..

ואם תראה איזה אנגלי ששונא רוסים (לא חסר כאלה) תמסור לו בוקס חזק לשיניים ממני.. :)

Justin Angel

New member
תהנה :)

תרשה לי להמליץ על אטרקציה נהדרת: המעבורת לאירלנד. איך זה קשור? זה לא, אבל אם אתה כבר באזור :) תבקר באתרי קבורה ומעגלי אבנים, האלים יודעים שלא חסרים כאלו באנגליה. לא חסר חנויות Witchy במדינות אירופה הנורמליות. אני בטוח שלא יחסר לך, ובכלל בכל חנות ספרים הגונה יש ארונות על ארונות ספרים עם נושאים מרתקים. ואם כבר, תיסע למפגש הפאגאני בלונדון :)

ואם אתה קטין, אל תשכח להודיע

לג'סטין שלהם שאתה בא! שלא יכעס עליך... אני גם רוצה לטוס, למה אני בטיולים בארץ כל הקיץ(כי את התנדבת אליהם-טיפשנות)

Justin Angel

New member
הרשימה לא הכי מקיפה...

עדיף להיכנס ליצור קשר עם פאגאן מקומי ולשאול אותו. "סליחה אדוני האנגלי, אתה בבקשה יכול להגיד לי איפה אני יכול להשיג עיניי לטאה ודם דרקון?", אני רואה את זה קורה :)

L e s t a t

New member
הו, אנגליה!

אני מאוד אוהב אותה. ולהלן קישור לאתר ובו ישנם מקומות אנגלו-סכסוניים פגניים מקודשים שתוכל לראות בהם כאתרי עלייה לרגל.

Weirdi

New member
יאי!!

איזה יופי!!! נהיה באנגליה ביחד!!!!!:) חיחי 26 ליולי! נראה לי שזה התאריך הכמעט סופי של הנסיעה שלי:)

למעלה