אנגלית-אתר נחמד

אנגלית-אתר נחמד

ללומדים ביסודי הדמויות הם מערוץ הופ וילדים המתחילים ללמוד אנגלית נהנים מהם מאוד. היום ישבתי עם הילדה מאוד נהננו שתינו. הילדה ישבה שמעה סיפור באנגלית, שיחקה אני ישבתי לידה אמנם צריך לעזור מידי פעם לילד אבל חויה מעניינת. הילדים נהנים להיכנס לשם

אני שמחה שמוצא חן בעיני מישהוא

אני הבן הגדול לא כל כך התעמקתי על נושא האנגלית ביסודי כשגילינו כי הוא לקוי למידה היה חשוב לי שילמד וידע טוב חשבון ועברית (הבנה, הבעה וכו') לקראת סוף היסודי רמת האנגלית שלו הייתה ממש על הפנים ואז התחיל הלחץ מיצדי כמובן לא ממנו. עוד אז חיפשתי לו כל מיני מישחקים, אתרים וכל מיני. בקיצור היו לי הרבה דברים מעניינים במחשב אבל איך אומרים היה וירוס ובעיות והכל נמחק בלי להשמר. עכשיו שומרת כל דבר מעניין שמוצאת ומשתדלת לשתף גם כאן יודעת כמה קשה למצוא משהוא דווקא כשצריך וכשלא צריך אז יש בשפע. חג שמח לילדי ישראל שיצאו לחופש אריאלה

אולי לא לומדים הרבה אבל ילד

עם ליקוי למידה זה או אחר או כל ילד שמתקשה בלימודי היום יום (עברית, חשבון) וצריך להתחיל ללמוד שפה חדשה ולא תמיד הולך לו ולא מסתדר לו עם השפה לא רוצה להמשיך ללמוד אותה הלאה. לכן יש את האתר הזה אולי הוא לא מלמד הרבה אבל נותן לילד הרגשה טובה, הילד מרגיש נוח, מצליח ולרוב רוצה להתקדם הלאה. לי יש בבית שני ילדים אחד עם מגוון קשיי למידה (בעצם תמיד מאז שהיה קטן נתקל בקשיים) אבל עם רצון גדול להתקדם וללמוד ולא משנה הקושי בדרך הוא מוצא את הדרך לעקוף את הקושי. ולעומת זאת ילדה שנייה עם המון פחות קשיים אבל כמעט ללא מוטיבציה. אם לא מסתדר לה אז לא מסתדר עוזבת ועושה משהוא אחר. אתרים כמו אלו משפרים את ההרגשה שלה ואם תורמים וגם במעט ויש איזושהיא התקדמות אז מבחינתי המטרה עשתה את שלה מה גם שאם הילדה מצליחה אז היא רוצה עוד, כשהאתר נעשה משעמם לה מחפשת משהוא מעט קשה יותר ואז מתקדמים.

חצרונית

New member
את מוזמנת להיכנס לאתר שלי

תוכלי להדפיס משחקים ולשחק איתו הוא יוכל גם להיכנס למשחקים ומצגות שהכנתי בהצלחה

חצרונית

New member
עוד משהו../images/Emo141.gif

אם תיכנסו ותרשמו ברשימת המשתמשים, תשאירו מייל ואני אוכל לעדכן אתכם על כל עדכון באתר .

למעלה