אנגלית טכנית

beowulfit

New member
אנגלית טכנית

אני מועמדת למשרה שדורשת ידע באנגלית תכנית תבחום ההנדסה ואין לי שמץ בנושא. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר שאפשר ללמוד בו את הבסיס של האנגלת הטכנית? הנושא מאוד דחוף לי ואשמח לעזרה מיידית.

bug96

New member
לא מאמין שאפשר ללמוד אנגלית מספר

אין פתרון קסם, אנגלית לומדים תוך כדי עבודה. כדי לעודד אותך, אני בתיכון עשיתי 3 יח' אנגלית, כשהתחלי לעבוד בהיי-טק לא ידעתי מילה באנגלית, היום 5 שנים אחרי הספקתי להשלים ל-5 יח"ל, לעשות פסיכומטרי ולהגיע לרמה שהיה חסר לי 4 נק' לפתור מאנגלית באוניברסיטה. אנגלית לומדים תוך כדי עבודה. המלצתי מה שאת יכולה בכל זאת לעשות: -לקרא הרבה ספרות מקצועית בתחום שלך באנגלית. -לעשות בגרות ב-5 יח' (אם אין לך). -לקרא עיתונים טכניים באנגלית, (יש באינטרנט) בהצלחה.

EmbeddedGuy

New member
מצטרף לדעתך

גם אני חושב שאנגלית טובה לומדים תוך כדי עבודה ואימון ולא בבית-ספר. בתיכון אמנם עשיתי 4 יח' באנגלית אבל הייתי די גרוע (ציון בסביבות 70). מאז אני עוסק כבר מספר שנים בתחום שלי (אלקטרוניקה ומחשבים) ורוב המידע שאני קורא הוא באנגלית (דפי-נתונים, מדריכים, מאמרים וכו') ואני יכול להגיד (במלוא הצניעות
) שהאנגלית שלי מעולה, אני מבין 99% ממה שאני קורא ללא מילון ואני קורא מהר כמו בעברית.. וכן, קיבלתי פטור מאנגלית בעקבות הפסיכומטרי... מכאן, אני מצטרף לדעה שהשיטה הכי טובה להשתפר באנגלית היא לא לקחת קורס כלשהו אלא להתחיל לקרוא ולעבוד באנגלית. כל מקום עבודה (בעיקר בהייטק) היום מצפה שתהיה לכם רמת אנגלית טובה פלוס, רוב המסמכים הקשורים בעבודה היום הם באנגלית, פשוט קשה להסתדר היטב ללא שליטה בשפה הזו!

רותם ™

New member
בתור אחד שלמד אנגלית טכנית

(הייתי סמסטר אחד בהנדסה, הבנתי שלא מתאים לי ועברתי להנדסאי), אין הרבה הבדל. צריך פשוט רמה גבוהה של אנגלית באופן כללי. את המונחים אפשר מהר מאוד ללמוד עם העבודה

white star

New member
../images/Emo54.gif כן

למדתי אנגלית טכנית של הנדסת תוכנה, וממש לא היה לי קשה (סיימתי את הקורס עם ציון של 93)

bug96

New member
למה עזבת לימודי הנדסה?

(סליחה על השאלה החטטנית)

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif היה קשה מדיי

חוץ מאנגלית וספורט הכל נכשלתי, וגם ראיתי שתכנות לא ממש מעניין אותי בתכל'ס אז העדפתי לוותר

beowulfit

New member
אז בעצם?

אם יש לי רמת אנגלית טובה, אך לא אנגלית טכנית פשוט להדגיש את זה בראיון העבודה בפני המעסיק בנוסף לעובדה שאני לומדת מהר? :)

אנגלית טכנית

אני הנדסאי חשמל ואלקטרוניקה ממכללת אורט סינגאלובסקי. דבר ראשון שצריך לדעת זה שלימודים של אנגלית טכנית מתחילים בלהתחיל לקרוא מאמרים טכניים, וזה כמובן תלוי לאיזה תחום של אנגלית טכנית את רוצה ללמוד (למרות שבגדול כולם דומים), אני ממליץ לך להיכנס לאתרי אינטנרט של חברות ולהתחיל לקרוא פירסומים ומסמכים. אם את רוצה ללמוד אנגלית טכנית לדוגמא לתחום התוכנה תנסי את www.trolltech.com לדוגמא. אם את רוצה ללמוד לתחום האלקטרוניקה תנסי את www.intel.com. אם את רוצה ללמוד לתחום החשמל תנסי את האתר של סימנס (אני לא זוכר את האתר) בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, וחג שמח.

למעלה