אנגלית לתואר שני

reddish

New member
אנגלית לתואר שני

ביום רביעי אני עושה את בחינת הפטור לתואר שני (טכניון). הייתי ממש רגועה, כי אנגלית תמיד היתה הצד החזק שלי ופתאום אחרי שעשיתי 2 מבחנים לדוגמא -חשכו עיני. השאלות מכשילות, הטקסט השני קשה להבנה...מישהו עשה את הבחינה הנ"ל ויכול לתת טיפים?

al27tlv

New member
עברתי גם את זה...

קודם כל תישאר/י רגוע/ה! אני גם כן ייתי לחוץ כי בסמסטר לפני שניגשתי לבחינה נכשלו המון אנשים מאד מוכשרים וחזקים באנגלית שהכרתי. בסוף ניגשתי לבחינה בלי ללמוד או לתרגל לפני רק הסתכלתי על בחינה לדוגמא כדי להבין איך זה עובד- אם אני זוכר נכון היו 3 חלקים כאשר החלק השלישי הוא הקש מכולם. כשהגעתי לחלק השלישי הייתי בלחץ אטומי שלא אקבל טקסט עם מונחים מפיזיקה או רפואה או משהו שאני לא מכיר והייתי מאושר כשראיתי שהטקסט הוא על מערכת התחבורה הציבורית בקוריטיבה- ברזיל, שזה נושא שהכרתי מטקסטים אחרים ובכלל תחום שהמושגים בו ברורים לי. סיימתי לפני תום הזמן ולשמחתי עברתי את הבחינה בפעם ראשונה. בקיצור- זה לא כזה נורא, אמנם לא בחינה קלה אבל אפשר לעבור. ממליץ בחום בשבוע שבועיים לפני הבחינה לקרוא הרבה חומר באנגלית ואז הכל עובר מהר וחלק.

reddish

New member
תודה רבה!

אמנם עדיין לחוצה, אבל אחרי כמה מבחנים לדוגמא כבר יש לי כמה אסטרטגיות כדי לא ללכת לאיבוד... אני גם ככה קוראת מאמרים באנגלית באופן שוטף, שכן רק התחלתי הסמסטר בתחום שונה מהתואר הראשון ויש עוד הרבה מה ללמוד. מחזיקה אצבעות
.

למעלה