אנגלית לתיכוניסטים בזמן השביתה

אנגלית לתיכוניסטים בזמן השביתה

קבוצות לימוד באנגלית (בזמן השביתה) בזמן שביתת המורים אנחנו נקיים קבוצות לימוד באנגלית. נשתמש ב- Modules (A – G) לצורך... 1. שיפור אוצר המילים. 2. קריאה מהירה. 3. טריקים וטיפים למבחנים. 4. שיפור הדקדוק. 5. שיחות באנגלית. השיעורים יתקיימו בימים שני ורביעי מהשעה 11:00 ועד 13:00 התשלום מראש לשבוע – 300 ₪ - (4 שעות מלאות) מספר המקומות מוגבל כל הקודם – זוכה שיעורי הבוקר יתקיימו רק בזמן השביתה. לכשתסתיים, יוחזר התשלום עבור שיעורים שלא התקיימו. לורי - 054-6866102

../images/Emo207.gif דרושה *דחוף* מכנכת לכיתה א' ../images/Emo70.gif

אחת ממחנכות א' בברטוב יצאה לחופשת מחלה ארוכה. דרושה בדחיפות מחנכת לכיתה א'. מי שמעוניינת - יש להתקשר לביה"ס - 09-7429008 ולבקש את איה פרישקולניק, המנהלת.

shian

New member
משהו צורם לי

בפרסום ההודעה על המורה הנדרשת. בעיקר בגלל סבב הרכילות שזה מעורר. מאוד מוזר לי גם שכל הזמן שומעים על מורות מובטלות אבל כשצריך אין. אין במשרד החינוך פול של מורות שלא עובדות? אני בטוחה שיש דווקא מורות צעירות שסיימו ללמוד והן מלאות אנרגיה.

harhanegev

New member
לא בטוח שאין. בכלל לא בטוח.

כפי שנאמר פה, אכן דואגים להשאיר חלק מהמורים/ות והגננות** בלי עבודה או עם היקף משרה מזערי, גם כמאגר לשעת הצורך וגם מסיבות פוליטיות שונות. זו תופעה שקיימת בכל הארץ. אפילו אצלנו באילת, בה יש מצוקה רצינית ואמיתית של מורים, קיימים מצבים בהם כיתה י"א או י"ב לקראת בגרות נמצאת כמה חודשים בלי מורה למתמטיקה או לאנגלית, ובמקביל מחזיקים בצד מורים ומורות ש"אין בשבילם עבודה". ** אין לי דבר נגד גננים של גני ילדים, לא ציינתי אותם עקב נדירותם היחסית.

ATAF151

New member
האם נכונה השמועה לגבי מורה מברטוב שעזבה

האם נכון שמורה מברטוב עזבה באופן מפתיע את עבדותה וכיתה א' מסויימת נשארה ללא מחנכת?

ATAF151

New member
גם אני מתפלא על עצמי

אני מקווה שתימצא מורה במהרה במיוחד לאור העובדה שגם בית ספר שקד מחכה למחנכת כיתה א'. בינתיים אני מציע שהמנהלת פרישקולניק תהיה המחנכת הזמנית. כך גם יש פתרון מיידי וגם המנהלת תתרענן בתפקיד "שטח" של מחנכת שאותו היא בוודאי לא עשתה כבר שנים רבות.

מאחר ומנהלת ברטוב היא גם מורה לתנ"ך

היא לא זקוקה להתרעננות. חשוב לחנך את כתה א' - אבל ללא מנהלת מתפקדת הולך כל ביה"ס לאיבוד. הסוגיה חשובה וסבוכה - ובוודאי כאובה עבור הורי וילדי א' 1 ואני אשמח אם במקום עצות, פשוט תפיץ ככל האפשר את השמועה שברטוב מחפשים מורה בדחיפות

ATAF151

New member
אני אכן מפיץ את השמועה, אבל כולם כבר שובצו

ולא לשכוח שבית ספר שקד הפיץ ראשון את השמועה שהם זקוקים למחנכת. לגבי המנהלת, פשוט חשבתי שיהיה נחמד אם רק באופן זמני היא תבצע את התפקיד, כדי לחוש בעצמה מה זה להיות מחנכת של כיתה א'. זה נותן אחר כך הרגשה טובה לשאר המחנכות כשהן רואות שהמנהלת לא סתם נותנת הוראות מגבוה. כידוע שעות מחנכת בכיתה א' הם כ 15 ש"ש, כלומר עדיין נשאר זמן פנוי לנהל את בית הספר.

ניטרוי

New member
שמתי לב שלפעמים אנשים בפורום

מתנשאים מעל ממלאי תפקידים. דמוקרטיה זה דבר נחמד אבל בעלי התפקידים הם לא ה"לך תביא" של אף אחד. אין זה נכון וראוי לאמר להם מה עליהם לעשות זה נכון גם לגבי בעלי משרות בעירייה. אפשר להגיד שצריך פיקוח על הרחובות אבל מתפקידם של הנבחרים להשתמש במקצוענים (קרימינולוגים, משטרה, וכו)כדי לקבוע מה איך איפה מתי וכמה. כנ"ל לגבי מנהלת חטיבה או בית ספר - היא לא המשרתת של אף אחד, ולא אמורה לקבל התייחסות מזלזלת שלמעשה מרמזת שממילא מי שיושב במגדל השן קוטל קינים אז כדאי שגם יעבוד קצת וירד אל העם.

ATAF151

New member
אני מציע הצעה עקרונית

אני לא מכריח את המנהלת להיות המחנכת. אני רק מזכיר את היתרונות של מנהלת שאחרי הרבה שנים תחזור לתקופת ביניים להיות מחנכת ובכך לרדת אל העם.

יש לי סתם שאלה קנטרנית...

המנהלת של שקד מחנכת את כתה א' נטולת המורה? אגב, ניהול בי"ס עומד על כ- 40-50 שעות בשבוע, בלי אבטלה סמויה.

qrst האחת

New member
בשקד מחפשים מחנכת לכיתה ד' והמנהלת לא מחנכת -

את הכיתה... המנהלת מורה לאנגלית במקצועה... בשקד עדיין מחפשים מחנכת, ולפי שעה מורה אחת מחנכת שתי כיתות היינו, 78 תלמידים... מסתמן כי זו תמשיך כך עד סוף השנה כי קשה למצוא מחנכת בעיתוי הזה... ולנו מספרים כי כל שנה מפטרים מורים - אז איפה איפה הן...

ATAF151

New member
אני מדבר על תקופת ביניים

הרי נניח שהמנהלת לא הייתה מורה לתנ"ך אלא רק מנהלת ואני הייתי מציע שאולי היא גם תהיה מורה לתנ"ך, אני בטוח שגם אז היית תוקפת את הרעיון ואומרת שהמנהלת עובדת קשה וללא אבטלה סמויה. אם ראשי ממשלה בעבר הצליחו להיות גם שר הבטחון, גם המנהלת יכולה לתקופת ביניים להיות מחנכת. היא לדוגמא יכולה אולי לבזר יותר את סמכויותיה הניהוליות לכיוון סגניה ויכולה לוותר על שעותיה כמורה לתנ"ך וכדומה.

shian

New member
לא סתם מורה לתנך

מורה לתנך מזן משובח. כשהילדים שלי למדו אצלה הםחיכו בקוצר רוח לשיעורים שלה.

shian

New member
להבדיל אלף הבדלות

יום אחד הבת שלי חזרה הביתה וסיפרה לי שהם למדו על רחב הזונה (בברטוב אבל לא אצל איה). לשאלתי היא ענתה שזונה זה "מוכרת מזונות" .... הסברתי לה מה זה זונה (כשבחדר השני הבן הגדול וחברים שלו מתפוצצים מצחוק) וביררתי את העניין עם עם המורה. נכון לאז אילו היו הנחיות משרד החינוך

למעלה