אנגלית שפה נהדרת....

אבא גאה

New member
אנגלית שפה נהדרת....../images/Emo13.gif

כרגע סיימת שחת טלפון עם הנציגות המקומית של חברת תוכנה גדולה.... כשהעבירו את השיחה אמרו לי "מיד נקשר אותך עם בריאן" ולבריאן היה קול גבוה מאוד, ללוא היו אומרים לי "בריאן" הייתי בטוח שאני מדבר עם בחורה. מיד חשבתי עליכם ו"נשמרתי" לאורך כל השיחה לא לדבר בגוף "נקבה" או "זכר".... זה כ"כ קל באנגלית....פשוט נהדר.
לאנגלית...

אורי 0

New member
אולי זה הפטריוטיזם הדפוק שלי...

ובכלל הרצנו כבר שרשורון בנושא, ולא אשוב להקליד כאן את השיר של יונה וולך. ובכלופן, אם הוא קורא לעצמו בריאן, נראה שאפשר ואף רצוי לדבר עמו בזכר, למרות הקול. אבל נחמד שחשבת - וזה מה שקורה כשמתחילים לחשוב, מתחילים להתבלבל. אני אלוף בזה.

וגם ציטוט -

בשביל שתרוצו לקרוא: "אני הומו. אני מאמינה שזו זירה מרכזית בזהות שלי, זירה שיש בה מרחבים שונים - מרחבים של הכחשה, של תשוקה, של אלימות, של עונג, של אחווה, של מרדנות. אני גם לומדת ומלמדת באוניברסיטה, בנושאים הקשורים בעיקר ללשון העברית, ואפשר לומר שגם האוניברסיטה (אוניברסיטת תל-אביב, אבל גם "אוניברסיטה" כמושג) היא זירה מרכזית אצלי - ככור היתוך אינטלקטואלי, כמרחב גיאוגרפי וחברתי, כאוסף זיכרונות וחוויות המחוברת לאלפי מרחבים אחרות. את שתי הזירות האלה הפגישו נסיבות חיי, ועכשיו אני מבקשת לנסות לבדוק, בהמשך לאינסוף מחשבות שונות ומשונות סביב הנושא, איך נתפרות זו לזו שתי זירות כאלה, ואיך הן מתפקדות במסגרת הזהות השלמה שלי."

Yaara77

New member
It is indeed

I'm in South Africa, attending a scientific meeting of collaborators All knew me from last meeting Got lots of hugs and kisses from the girls, complements and hungry looks from the boys I enjoyed my presentation in my new red suit (will post the picture sometime) I am still getting used to the "She said ....her talk..." Yesturday I celebrated my 6 months anniversary, huge icecream portion, lots of greetings from all my colleagues and one of my best friends there sayes "You look so happy" .. I am All my Love Yaara

למעלה