אנגלית

ויליאם4

New member
אנגלית

שלום.איך הכי נכון וטוב ללמוד אנגלית לפסיכומטרי ? איך בכלל מתחילים ? האם ישר לתרגל שאלות לפי נושאים ? האם יש טעם בלשנן מילון פסיכומטרי של ערכה מסוימת ? האם ניתן להסתפק בתרגול מסיבי וממנו ללמוד ללא התיחסות לקטע של שינון מילים ללא הקשר כמובן ? האם שינון מילים מסיבי ללא הקשר יש בו כדי להבטיח הצלחה בפרק ללא תרגול שאלות כמו שהן מופיעות בפרק ?

אנגלית

היי ויליאם,

אנגלית זו שפה, מעבר לתרגול יש ללמוד ולשפר את השפה.
ישנה חשיבות רבה לשינון מילון באנגלית שכן זה מעשיר את השפה ותורם בצורה משמעותית לאוצר מילים ולחלק של השלמת משפטים בפרקי האנגלית. בנוסף, אני ממליצה לך לקרוא ספר באנגלית.
לגבי התרגול - כפי שהסברתי לך בעבר, חלק ניכר מקושי הבחינה מתבטא בעמידה בזמנים.
אתה חושב שתוכל להצליח בפרקי האנגלית ללא תרגול?
בעיני התרגול זה חלק חשוב! אני לא יודעת באיזו רמה אתה באנגלית, ישנם תלמידים דוברי אנגלית שפת אם כך שהתרגול באנגלית פחות קריטי עבורם.

אני מצרפת לך לינק למאמר שנכתב כאן בעבר אודות שיפור האנגלית
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=182&MessageId=111079457

בהצלחה!

Dana Rofe

New member
גם אני ניסיתי ללמוד לבד... ומצאתי את עצמי לומדת פעם שנייה

בפעם הראשונה שניגשתי לפסיכומטרי גם למדתי לבד....עברית, מתמטיקה ואנגלית. לקחתי את הספרים הכי הכי מחברה שבדיוק סיימה ללמוד, חשבתי שאני חוסכת בזה שאני לומדת לבד. האמת היא, שזה היה מאוד קשה. פסיכומטרי זה לא דבר קל, ולמען האמת גם לא כיף חיים, כשאתה לומד כמויות עצומות של חומר לבד אם אין לך משמעת ברזל בריבוע זה מאוד מאוד קשה. הציון שהשגתי במבחן הראשון לא היה מספק ובפעם השנייה כבר למדתי בקידום. השיטה היא מדהימה, קודם כל אתה לומד עם מורים מעולים שחיים ונושמים פסיכומטרי, הלימוד בקבוצות קטנות, בונים לך תוכנית אישית והיחס הוא אישי. בתרגול בכיתה אתה תמיד יכול לראות איפה אתה ממוקם ביחס לשאר התלמידים זה מדרבן אותך להצליח יותר. בקיצור הסביבה הקבוצתית הזו והמקצוענות הביאו אותי לתוצאות טובות משמעותית מהפסיכומטרי הראשון.

למעלה