אנג`לינה???

orlon

New member
אנג`לינה???

לאיפה נעלמת??? ( זה לא זה שאת לא כאן... :-> ) בכל מקרה: אתמול חזרתי אתמול ב-5 בבוקר מהים ולא היה לי מה לעשות כי לא הייתי עייף, אז הדלקתי טלוויזיה וראיתי את ``המופע של טרומן`` שזה סרט שתמיד כיף לראות , אחרי זה היה ``נער המים`` של אדם סנדלר, פשוט נקרעתי מצחוק!!!!! למרות שהוא תמיד משחק ת`טמבל והולך מוזר ומדבר מוזר זה עדיין מצחיק (נורא) ....... אחרי הצהריים היה המפקח גאג`ט שזה פנאן של סרט (ראיתי פעם ראשונה) ו.....זהו בערך. אהההההה!!!! ותשמעו, למרות שזה פורום קולנוע...... אני משחק עכשיו במשחק כזה ענננקקקקקק!!!!!! קוראים לו פיפוש (נראה לי) זה משחק בעברית והוא קורע מצחוק!!!! מישהו שמע משהו???? בכל מקרה- מומלץ

Chot

New member
שובבים

המפקח גאדג`ט- ברשימת 5 הסרטים המשעממים יותר שראיתי פיפוש- אכן, מצחיק, ואפילו עד דמעות. אבל אתה יודע שזה בא בסדרה? קודם יש את ``תככי הרייטינג``, שמה פיפוש מגלם בלש או חוקר פרטי באיזה בית מלון עם האחים שילון ודודו טופז וזה ממש ממש מצחיק, ואז בא פיפוש. הראשון באמת הכי מצחיק.

orlon

New member
המפקח גאדג`ט??? משעמם????

התעללו בך שהיית קטנה??????? איזה אישה!!! טוב לא חשוב.... את יודעת שבגללך קניתי תככי הרייטינג??? אתמול הייתי ב``באג`` וראיתי תככי הרייטינג, ושעה עמדתי שם וחשבתי: מאיפה אני מכיר ת`משחק הזה... ואגב לפי מה שהבנתי זה בכלל לא פיפוש זה אלימלך אגוז.....(משועממים, מה?) לא נורא........ וכבר גמרתי את היום הראשון וחטפו את דן שילון!!! (זה נראה לי בן-דוד שלו וזהבהבת- זה הגיוני, היא משחקת אותה מטומטמת בשביל לגנוב לו את הארמון מזהב והוא בן דוד שלו.... אז...אז.... לא יודע זה הכי מסתדר) ואגב, אחרי פיפוש יש פיפוש 2 ולפי מה שהבנתי מהאתר עוד 3 ימים יוצא משחק חדש שקוראים לו ``חלום שהתגשם- משחק בלי פיפוש`` ששם יש את כל הדמויות מכל המשחקים.... שיהיה....

Chot

New member
אני מצטערת שזה ממש ממש אופ-טופיק

איך לעזאזל הצלחת לשרוד את כל ``פיפוש``? אני חושבת שהתייאשתי אחרי היום השלישי. חזרתי אליו רק כדי לשמוע את ``ברנבי ברנבי יש לך בר מצווה? ברנבי ברנבי אפשר לזרוק עליו.. סוכריות?!`` ואני שמחה מאוד שבזכותי קנית את תככי הרייטינג. משחק גאוני לדעתי. (פיפוש 2- זה משו עם אי נטוש וחבורה של גמדים.. לא?)

orlon

New member
לשרוד??? זה היה מצחיק בטירוף!!!!

לא חשוב... אז מה, לא שיחקת עד הסוף???? אז אני חייב לגלות לך!!!! אם חשבת כמוני שזה קרופניק, אז צדקת!!!! לא, סתם טעית..... זה צוציק!!!! מה זה צוציק?????? כן זה צוציק!!!!! אם תשחקתי שוב ותשימי לי אז תגלי שצוציק הוא עובד מע``צ!! עכשיו, ביום האחרון את מגלה בשידה שלו מסמך שאומר שעובד של מע``צ נפגע מאבן בראש בזמן עבודות בביוב ואז הוא גילה שזה בעצם יהלום, אבל הממשלה לקחה אותו ממנו הוא נשבה לנקום, והוא באמת נוקם..... בקיצור אחרי שאתה מגלה שזה הוא, הוא מנסה להפליל אותך ומספר לכולם שאתה הרוצח, אז אתה והוא מחליטים לגמור את זה על גג!!! שתיכם מוציאים אקדחים וווווו.............................................. קרופניק בא. הןא אומר שהוא בכלל בלש שעוקב אחרי צוציק ובעצם היהלום שהם כל הזמן רבו עליו זה יהלום מזויף ואת היהלום האמיתי הוא בכלל שלח לחשבון שלו בשוויץ בתחילת המסע. ואת זוכרת שהוא כל הזמן חיפש את מוטי הניגר???? זה שם הצופן של אישתו- רגינה יטום (תהפכי את האותיות...) ואז רגינה באה לוקחת אותו על אווירון והאונייה מתפוצצת, וכתוב המשך יבוא.... אאאאאאאיייייייייייזזזזזזזזהההההההההההה עעעעעענננננננננננקקקקקק!!!!! אני עדיין לא מבין איך הפסקת באמצע!!!! איך אפשר??? עם הקפטן והיציאות שלו!!!! ייייייוווווו!!!!!!1 וגם לא ראית שרצחו את דוד של ישורון, ואז ישורון נהיה פנקיסט והתחיל לקחת סמים וקרא לעצמו ``הסחלב הפראי``!!!!!!!!! אח, כואבת לי היד

Chot

New member
חחחח...

אני מזה לא זוכרת כלום. זה היה ממש מזמן מה שאני זוכרת שהקפטן היה אומר ``מי קרא לי עוגת פירות..`` ותמשחק ההוא על הסיפון.. ממ בעצם היו כמה ואת ברנבי ברנבי יש לך בר מצווה, וואלה ואת ``גלופ גלופ, המים חודרים לכל מקום``.. זהו. טופ זה לא מכובד לדבר על משחקי מחשב באמצע פורום סרטים

פיפוש..

היי.. פיפוש זה באמת משחק קו-רע... אבל הוא דיי ישן ויש לו שני חלקים..הראשון יצא משהו כמו לפני שנה וחצי והשני מלפני חצי שנה האמת שאם אתה אוהב את סוג המשחקים האלו אני ממליצה על ``אלימלך אגוז`` מכיר??

למעלה