אנדאוריד 2.2 שיוצאת בקרוב - תתאפשר במיילסטון?

omrimayo

New member
אנדאוריד 2.2 שיוצאת בקרוב - תתאפשר במיילסטון?

או FROYO בשמה המקצועי... מאוד מעניין אותי... רכשתי מיילסטון שבוע שעבר, מרוצה עד השמיים למען האמת... אבל העדכון 2.2 עושה רושם של הדבר הכי טוב שיש... גם פלאש, גם שמירת אפליקציות מהמרקט על הכרטיס זכרון ועוד ימבה דברים שקראתי עליהם... עכשיו בשום מקום לא מבטיחים שהעדכון למיילסטון יגיע, כולם מדברים רק על הנקסוס 1 (לא אוהב... וגם זה לא עקרוני כרגע) השאלה היא אם אוכל לעדכן שזה ייצא כמו כולם להוריד לינק והופ זהו? או שזה יהיה עדכון OTA ואם בכלל זה יהיה אפשרי? קיבלתי אותו כמובן בגירסא 2.1 שמעולה... אבל אין טעם לא להתחדש וזה ממש מטריד אותי. המון תודה חבר'ה.

יNOT

New member
אתה דיי מוטרד משטויות לדעתי...

יש לך מכשיר טוב בגירסה מעודכנת, הגירסה האחרונה שקיימת היום בשוק לאנדרויד. פלאש לאנדרויד עדיין לא יצא משלב הבטה לידיעתי, שמירת אפליקציות על הכרטיס זיכרון- יש אפליקציה שעושה את זה, סה"כ תחכה עוד קצת שהעדכון ממש ייצא לפחות בצורה רשמית, ולפחות מכשיר אחד ייקבל את העדכון לפני שתתחיל להיכנס לדאגות. אם אתה מאלה שפשוט אוהבים לדאוג לעתיד... כבר יש דיבורים על הגירסה הבאה אחריי 2.2 .... לפעמים בורות היא ברכה. (או לפחות, ככה אנשים נהנים יותר מההווה, ומהמכשיר הסלולארי שלהם - היום)

omrimayo

New member
מודה שאני מהמודאגים...

נהנה מהמכשיר והוא אדיר בעיני, באמת... פשוט חשוב לי העניין לשמור אפליקציות על הכרטיס זכרון... איזו אפליקציה יש שעושה את זה?! אבל סתם תחושה מה נראה לך? לא אמורה להיות סיבה ש-2.2 לא תצא למיילסטון נכון? (וכן, שמעתי על 2.3...) תודה.

למעלה