אנדורה באיסתא ב 777$

ron55441

New member
אנדורה באיסתא ב 777$

או אולי יורו כולל הכל. הזמנתי ליום חמישי הקרוב אל תמהרו נגמרו המקומות באיזה שפה מדברים שם?

Inoni

New member
אני לא רוצה לבאס אבל...

קודם כל המחיר ביורו שיקר ב-30 אגורות יותר מהדולר, ומדברים שם קטלנית, עכשיו אם אתה יכול אני ממליץ לבטל ולעשות הכל לבד ואני אשמח לתת לך את הטלפונים והאתרים המתאימים, הנה הסיפור שלי : אני כמעט הזמנתי חבילה לאנדורה באיסתא, היה לי רק מועד אחד שבו יכולתי וחיכיתי שהסוכן שדיברתי איתו יחזור מחופש, כי אני נחמד ורציתי שהוא יקבל את העמלה, אז כשהוא חזר כבר לא היה מקום באותו תאריך, מאוד התאכזבתי אבל לא התיאשתי. בירור באינטרנט + כמה טלפונים והשורה התחתונה : בפחות ממחיר החבילה של איסתא יש לי עכשיו גם עוד 3 לילות בברצלונה במלון 4 כוכבים (בנוסף ל-7 לילות באנדורה), טיסות סדירות ולא שכר ובשעות מצויינות (מגיע בבוקר עוזב בערב), מלון 4 כוכבים באנדורה (במקום ה-3 שאיסתא מציעים) וכמובן כולל ציוד,סקי-פס (לשבוע שלם ולא רק 6 ימים) וגם הדרכות... המלון דואג לכל זה ויש לו חבילות מיוחדות (אה וגם כניסה חופשית לספא). הסוכנים פה מרוויחים עלינו כ-ל-כ-ך הרבה!!! אני לעולם יותר לא מזמין משהו לחו"ל דרך סוכן בארץ. שימו לב... אפשר לחסוך אלפי שקלים... או לקבל באותו הכסף הרבה הרבה יותר. הנה דוגמא, מסוכן קבלתי הצעה למלון בברצלונה של 3 כוכבים בעלות של 80 יורו לאדם... באינטרנט סגרתי מלון במיקום טוב יותר ו-4 כוכבים בעלות של 43 דולר לאדם, גם חצי מחיר וגם בדולרים שכרגע לנו עולים פחות כי היורו יקר יותר. ינון.

yakovyarmo

New member
אז אולי תוכל לעזור לי?

אני וחברים שלי רוצים לטוס לטיול סקי לפני הצבא והייתי באיסתא וביררתי מחירים וממש יקר שם. אני לא יודע אם ככה אמור לעלות טיול סקי כי אין לי למה להשוות אני רוצה טיול שכולל הכל כדי שלא נסתבך שם. אולי תוכל לעזור לי במציאת אתרים בנושא ואיך לברר על הנושא יותר?

למעלה