אנדו' בשלפוחית השתן איך מאבחנים?

אנדו' בשלפוחית השתן איך מאבחנים?

שלום חברות יקרות, מה שלומכן? הרבה זמן לא הייתי כאן אז למי שלא זוכרת ולא מכירה אותי בקצרה מאד הסיפור אצלי: בת 39 נשואה 14 שנה, מאובחנת כאנדואית 13 שנה. מנסה להיכנס להריון מרגע שהתחתנתי בהתחלה עם ביציות שלי ואחרי כמה ניתוחים וטיפולים כשהבנו שהאנדו' משפיע קשה על איכות וכמות הביציות שלי הלכנו על תרומת ביצית ואז נכנסתי 3 פעמים להריון ופעמיים היפלתי (פעם בגרידה ופעם בהפלה טבעית) ובפעם השלישית לפני שנה וחצי עברתי לידה שקטה וטראומתית של בת בשבוע ה-21 והתינוקת לא שרדה, נולדה מתה לצערי.
עד כאן הסיפור שלי עכשיו למה שרציתי לשאול אתכן: לא הייתי הרבה מאד זמן במרפאה בתה"ש ואני הולכת לשם בשבוע הבא. בשנה האחרונה אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן ולאחרונה התחלתי לחשוב שאולי זה קשור לאנדו', וגם שמעתי מכן כמה פעמים שיש מצבים שהאנדו' הארור מגיע לשם. למי שזה קרה לה איך מאבחנים כזה דבר ומה עושים אם יש דבר כזה? תודה.

לואי84

New member
כמה כאב לב

כל כך מצטערת לשמוע מה שעבר ועובר עליך.
דלקות חוזרות בהחלט יכול להיות סימפטום שקשור לאנדומטריוזיס. אני מניחה שישלחו אותך בשלב ראשון לעשות אולטראסאונד של שלפוחית השתן. אם יחשבו שיש צורך, ייתכן שגם יפנו אותך לעשות בדיקה שנקראת ציסטוסקופיה. שבה מחדירים צינורית עם טלסקופ ואפשר לראות את פני השלפוחית.

המון בריאות

simba1231

New member
ובלי קשר לאנדו'

טיפ בנאלי אבל יעיל, תשתי הרבה (חשוב להקפיד) וממליצה גם בחום על מיץ חמוציות.
מצטערת לשמוע על מה שעברת ומקווה שתרגישי טוב.

kukula30

New member

היי, ממש עצוב וכואב
לשמוע את שעבר עלייך ושולחת לך המון חיבוקים

לצערי אני מבינה אותך מאוד וכרגע סובלת מאדנומיוזיס שחדר לשלפוחית השתן,ויודעת כמה זה לא נעים בכלל.
עברתי בדיקת אולטרסאונד, ציסטוסקופיה וסונאר בתלה"ש ובהן זיהו את הבעיה. במקרה שלי יש צורך בניתוח וכריתה חלקית של השלפוחית ומאוד מקווה שאצלך לא יגיע למצב הזה

אם אוכל לעזור בכל דרך, אני פה בשמחה

&nbsp
בהצלחה
תהיי חזקה

למעלה