אנדו ומומחה פוריות

orkain

New member
אנדו ומומחה פוריות

שלום חברות,
אני מניחה שהנושא עלה פה רבות, אבל לא הבנתי איך לחפש שרשורים. אז קודם כל - מתנצלת אם זה מנג'ס, בהחלט אשמח לקבל הפניה/קישור לשרשור קודם בנושא. עכשיו לנושא: אני בת 32.5, עברתי לפרוסקופיה (שניה) אצל דר קאופמן בחיפה (הראשונה באיכילוב) ומזה ארבעה חודשים מנסה להכנס להיריון ללא הצלחה. לאחר הניתוח הוא המליץ לי לנסות 4 פעמים ואם לא מצליח לחזור אליו להתחלת תהליך IVF. מלבד תהיה שכבר העליתי פה בעבר בנוגע לאפשרויות שלבי ביניים לפני IVF (וקיבלתי תשובות מעניינות, תודה), אני תוהה האם מישהי עברה אצלו תהליך כניסה להיריון וליווי. ההתלבטויות העיקריות שלי הן העובדה שהוא בחיפה ואני בתל אביב (לא כזה סיפור, אבל בכל זאת..) וזה שאני לא בטוחה מה רמת ההתמחות שלו בבעיות פוריות. אולי מעצם היותו מומחה לאנדו' הוא גם מומחה לפוריות, אבל אין לי מושג. נקודה חשובה נוספת: בנוסף לכל ענייני האנדו' הסתבר שהספירה של בן זוגי תקינה, חוץ מהפרט המאד משמעותי שהתנועתיות של הזרע קצת נמוכה. (כשאני אומרת קצת, אני מתכוונת מתחת למינימו- 20% כשהמינימום זה 25%).
למישהי יש איזו המלצה? אולי על רופא אחר במרכז? או אולי מישהי שעברה אצלו את התהליך? אשמח לכל תשובה.
המון המון תודה, ורפואה שלמה לכולן,
אור

במבי999

New member
הי אור

בעברי ד"ר קאופמן ניתוח אותי, הוא אכן מומחה לאנדו ואני מאוד סומכת עליו אך, למיטב ידיעתי, אינו מומחה לפוריות וגם לא מבצע IVF.
אם את מאזור תל אביב אני מאוד ממליצה ללכת לד"ר בר חווה, איתו עברתי את כל הטיפולים בצל האנדו והוא היה מאוד קשוב ורגיש לנושא.

בהצלחה ענקית!!!

למעלה